Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 50 949
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте момичета, писала съм в темата много пъти,но днес за първи път ще пиша като чакаща след трансфер. Днес прибрах на топло две 5 дневни снежковци. Вече съм пазител на леглото и дивана в следващите дни, дай Боже седмици...месеци! Пожелавам на всяка една от вас така мечтаните две чертички и живи и здрави бебчета 🍀🍀🍀

# 421
Пих Опти Ова 2 месеца.  Всички опити са в една клиника. От първия опит имам дете на 11г. от предишния ми партньор. Със сегашния, при 2 от опитите има имплантация, но не се развива. Аз съм с 2 прекъснати тръби и ИЯР.
Толкова е жестоко, че не мога да родя дете на сегашния ми партньор- той си няма деца, тъжно е Disappointed Relieved
Относно усещанията, не съм съвсем съгласна, защото след ЕТ винаги приемам едни и същи лекарства. При трите опити, които бяха +, се усещах по един и същи начин- гърди, корем, сълзи...
При неуспешните се чувствам по съвсем друг начин- гърдите си спишват, увисват и липсва, каквото и да е напрежение в тях, коремът е мек и вдлъбнат....
Смятам, че днес на 8-ми ден,  уринарен тест с ниска чувствителност трябва да покаже, ако има имплантация, но уви.... Все пак ту са с чувствителност ЧХГ10.

Аз също съм ЗА Опти Ова. Чудесни са.
Патенце, първо търсете проблема, защо не става, преди да се хвърлите към нов опит.
Всичките ти опити в една клиника ли са? По един и същ протокол ли са? Не винаги ИЯР е проблема.
А за "симптоми"... не винаги има, а и тези усещания които имаме не са от бременност, а от лекарствата които приемаме,  поне според мен.
Бъди силна! Прегръдки от мен. Това за симптомите не е вярно. Имам три естествени бремености и два трансфера от последния сега съм бремена в 21 седм.Винаги съм имала симптоми,но ето че сега при втория трансфер нямах грам симптоми. Бях в ужас. Нито придърпвания гърдите леко напреднали абе нищо,но това не е критерий. На 7 ден ЧХГ беше 112 бях учудена🤷♀До 12 седм нищо не чувствах,освен че повръщах е несвяс,е и сега повръщам ама доста по рядко. Гърдите са ми били напрегнати но не и супер болезнени. Всяка бременост е различна. При усешната ми естествена бременост само имах болки в гърдите,ужасно силни и киселини от 7 месец. За подобряване на яйцеклетките  има мн изписано. Аз не съм приема нищо кой знае какво. Начина на живот е мн важен,без алкохол,цигари(аз ги бях намалила по 5 на ден макс)кафета,сладко и безалкохолно НЕ. Вземете си книгата Всичко започва от яйцето.Американските съранички препоръчват да се поддържат витамините В12,Д и фолиева към висока граница. Прием на конезим задължително и също така пшенична трева много я хвалят. Много е гадно че всичко е свързано с пари. Но мисля че ако основните фактори се спазват и нямате проблем при мъжа има шанс за бременост. ☺

# 422
Здравейте момичета, за съжаление нашият опит приключи с негативен резултат. Нито бластчето, нито морулката захванаха. Няма с какво да зарадваме доктор Станулов, за съжаление. По-лошото е, че този път дори имплантация не е имало,  резултатът е минусов. Предния път стигнах до чхг 51, а сега съвсем се изложихме.

Предстои ни да го изговорим с доктора и най-вече за мен и мъжа ми да вземем решение накъде ще поемаме. Не съм на сто процента сигурна дали искам да останем в клиниката не заради доктора, а поради факта, че наистина не разпологат с богат набор от техники за мъжки фактор, а и малкото, които имаха, не разбрах изобщо дали са били приложени, защото никой не ни е питал. За мен доктор Станулов е и ще си остане корифей за женския фактор, но ние отидохме там с мъжки такъв и ми се стува, че е имало проблем в материала на мъжа ми, който не е бил адресиран с нужното внимание от ембриолозите, съответно и ембриончетата не са били читави. Може би на по-следващ етап е нужно да помислим и за ПИД?

За себе си все пак да ви попитам и вас - дали има смисъл от хистероскопия, а за двама ни от кариотип? Същите въпроси ще задам и на доктора. Иначе този път правихме и вливка на Интралипид и фраксипарин бих, но уви. Пожелавам успехи на още чакащите и до нови срещи на следващия курс!

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 15:50 от Juyii

# 423
След трансфер колко дни си почивате? Аз прекосили половин ден не работих, досега не го намирах за проблем …

# 424
Цитат на: Милото
[/quote
Бъди силна! Прегръдки от мен. Това за симптомите не е вярно. Имам три естествени бремености и два трансфера от последния сега съм бремена в 21 седм.Винаги съм имала симптоми,но ето че сега при втория трансфер нямах грам симптоми. Бях в ужас. Нито придърпвания гърдите леко напреднали абе нищо,но това не е критерий. На 7 ден ЧХГ беше 112 бях учудена🤷♀До 12 седм нищо не чувствах,освен че повръщах е несвяс,е и сега повръщам ама доста по рядко. Гърдите са ми били напрегнати но не и супер болезнени. Всяка бременост е различна. При усешната ми естествена бременост само имах болки в гърдите,ужасно силни и киселини от 7 месец. За подобряване на яйцеклетките  има мн изписано. Аз не съм приема нищо кой знае какво. Начина на живот е мн важен,без алкохол,цигари(аз ги бях намалила по 5 на ден макс)кафета,сладко и безалкохолно НЕ. Вземете си книгата Всичко започва от яйцето.Американските съранички препоръчват да се поддържат витамините В12,Д и фолиева към висока граница. Прием на конезим задължително и също така пшенична трева много я хвалят. Много е гадно че всичко е свързано с пари. Но мисля че ако основните фактори се спазват и нямате проблем при мъжа има шанс за бременост. ☺
И днес на 9 ден от ЕТ правих уринарен с чувствителност 10НGG и си беше абсолютно отрицателен. Утре на 10 ден ще пусна кръвен, но в чудеса не вярвам от днес за утре.
Иначе алкохол, цигари и безалкохолни не употребявам. Водя заседнал начин на живот, защото работата ми е на бюро. То не останаха добавки, които да не съм пробвала. Сега и тази пшенична трева ще опитам и не знам вече.... ще съберем сили за още един опит.

# 425
  • София
Juyii, много съжалявам за неуспеха. Бъди силна и нещата ще се случат.
Направете си кариотип, ДНК фрагментации (ако нямате). За хистероскопията, аз си направих и откриха полип.... който никой преди това не беше видял... така че също не е за подценяване.
Успех следващия път Heart

# 426
Цитат на: Милото
[/quote
Бъди силна! Прегръдки от мен. Това за симптомите не е вярно. Имам три естествени бремености и два трансфера от последния сега съм бремена в 21 седм.Винаги съм имала симптоми,но ето че сега при втория трансфер нямах грам симптоми. Бях в ужас. Нито придърпвания гърдите леко напреднали абе нищо,но това не е критерий. На 7 ден ЧХГ беше 112 бях учудена🤷♀До 12 седм нищо не чувствах,освен че повръщах е несвяс,е и сега повръщам ама доста по рядко. Гърдите са ми били напрегнати но не и супер болезнени. Всяка бременост е различна. При усешната ми естествена бременост само имах болки в гърдите,ужасно силни и киселини от 7 месец. За подобряване на яйцеклетките  има мн изписано. Аз не съм приема нищо кой знае какво. Начина на живот е мн важен,без алкохол,цигари(аз ги бях намалила по 5 на ден макс)кафета,сладко и безалкохолно НЕ. Вземете си книгата Всичко започва от яйцето.Американските съранички препоръчват да се поддържат витамините В12,Д и фолиева към висока граница. Прием на конезим задължително и също така пшенична трева много я хвалят. Много е гадно че всичко е свързано с пари. Но мисля че ако основните фактори се спазват и нямате проблем при мъжа има шанс за бременост. ☺
И днес на 9 ден от ЕТ правих уринарен с чувствителност 10НGG и си беше абсолютно отрицателен. Утре на 10 ден ще пусна кръвен, но в чудеса не вярвам от днес за утре.
Иначе алкохол, цигари и безалкохолни не употребявам. Водя заседнал начин на живот, защото работата ми е на бюро. То не останаха добавки, които да не съм пробвала. Сега и тази пшенична трева ще опитам и не знам вече.... ще съберем сили за още един опит.
Аз съм от към добавки съм за Коензим във високи дози,витамин Д,витамин В12,фолиева и селен. Начина на живот е мн важен. Според мен вс проблеми тръгват от него. Аз работя като сервитьорка. И при мен движението беше голямо. Работила съм в ресторанти където си има работа и нямаш време да стоиш. Когато не работих ми направи впечатление че образувам много по малко фоликули примерно 8,9 Почнех ли работа стигах 12. Незнам може и да си въобразявам. Всички тия неща дават отражение върху психиката ни. Аз вече съм в края на 5 месец,ще почвам 6 и немога да се отпусна и да се зарадвам. Минахме фетални,инвазивни тестове и всичко е ОК но не съм си позволила да купя за бебка нищо. Така че няма как случващото се да не ти дава отражение,но си длъжна да продължиш и да сбъднеш мечтата си. Повярвай притеснията не свършват с положителния тест,тогава тепърва започват.

Последна редакция: чт, 24 мар 2022, 19:29 от Милото

# 427
След трансфер колко дни си почивате? Аз прекосили половин ден не работих, досега не го намирах за проблем …

Здравей,
след трансфера на следващия ден бях на работа (работя в офис на бюро).
С положителен тест съм, но след като разбрах, на колежката ми детето ходи на градина и групата е карантинирана с варицела - нещо се уплаших и сега работя от вкъщи, поне две седмици.
Въпреки, че роботя от вкъщи от 8:00-18:00 съм на компютъра и си тровя нервите Simple Smile

# 428
  • София/Севлиево
Мили момичета на днешният голям празник пожелавам от сърце всяка от вас в най-скоро време да чуе благата вест.На новите ни бременни-лека и безпроблемна бременност ❤️❤️❤️

# 429
❤☀️🍀Блага вест да долети,всеки дом да посети,да облее в светлина,да обсипе с блага,да ни носи мир и доброта и нека всички видим втората черта🍀🍀🍀

# 430
  • София
Честит празник! Нека на този ден получите най-благата вест! Flowers Hibiscus
Момичета аз днес направих една беля Joy
7ми ден съм след трансфер на 4 дневен рибок , както разбирате един ден е равен на 1 година и търпението ми е вече е изчерпано. Послучай празника реших да пусна един ЧХГ,  и се надявям да ме зарадва поне с мъничкоооо положителен резултат.

# 431
Момичета как да разбирам че бластоцитите ми са качество между в и с само това ми казаха от клиниката.Честит празник нека носи само хубави неща

# 432
  • София
Rolling Eyes аз още си чакам резултата.
За колко време излиза едно ЧХГ.... казаха ми до края на деня...

# 433
Rolling Eyes аз още си чакам резултата.
За колко време излиза едно ЧХГ.... казаха ми до края на деня...
За около 2 часа

# 434
  • София

7 ден след трансфер на 4 дневно Cold Sweat
Ама той е ПОЛОЖИТЕЛЕН ....
От 10г. Чакам това

Общи условия

Активация на акаунт