Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 50 946
  • 751
  •   1
Отговори
# 435

7 ден след трансфер на 4 дневно Cold Sweat
Ама той е ПОЛОЖИТЕЛЕН ....
От 10г. Чакам това
А честито сега! Супер резултат. Сега да се молим да се удвоява и да имате една прекрасна бременост!😇🙏

# 436
  • София

От 10г. Чакам това
А честито сега! Супер резултат. Сега да се молим да се удвоява и да имате една прекрасна бременост!😇🙏

В понеделник трябва да пусна нов нали?

# 437

От 10г. Чакам това

В понеделник трябва да пусна нов нали?
Ако имаш възможност е неделя,ако ли не в понеделник. За 4 дневен ембрион си супер.Моли се 🙏😇 и всичко ще е наред❤

# 438
  • София
Милото, много благодаря:heart:
Може ли са ми препоръчате лаб. за неделя , в която ще излезе резултата същия ден?

# 439

От 10г. Чакам това
Ако не си слагала чхг препарат, то резултата е супер! Стискам палци❤️❤️❤️

# 440
Токуда. Миналата неделя си правех там тест за бременност. Излиза до 2 часа.

Може ли са ми препоръчате лаб. за неделя , в която ще излезе резултата същия ден?

# 441
  • София

От 10г. Чакам това
Нямам. Само фракси и утрогестан

Pipilota, много благодаря. Ще отида.
Дано всичко да е наред. Стискайте ми палци, моля Ви

# 442

От 10г. Чакам това

Като видях тея 10г и пуснах сълзичка.
Heart и аз избрах специален ден за моя тест. Беше 21.11...
Стискам палци за теб мила! Hug

# 443

От 10г. Чакам това
Ако не си слагала чхг препарат, то резултата е супер! Стискам палци❤❤❤

Хубаво е да се пусне в същата лаборатория и горе долу в същия час. Всяка лаборатория използва различни реактиви и методи и не се знае разликата колко е, аз бих се презастраховала. Успех.

# 444
Acenia много се радвам за теб! Тихичко честито и да расте както трябва! Късмет и до пухкав финал! 🍀

От 10г. Чакам това

# 445
В "Щерев" лабораторията работи до обяд!
Успех! Heart

# 446
В "Щерев" лабораторията работи до обяд!
Успех! Heart
В клиника "Надежда" лабораторията работи всеки ден и резултати излизат до 1 час. Последният път си правих там тест в неделя към 17.30 часа. Успех!

# 447
Здравейте,
    до сега само съм ви чела, но днес реших да се присъединя и аз имам трансфер на два 5 дневни ембриона и в четвъртък пуснах кръвен, който излезе положителен 95.75 mlU
  Притеснението ми е че поставям ЗАРЗИО, което трябваше да бия тази вечер,но поради трудно намиране тъй като съм от провинцията ще дойде в понеделник дали ще има някакъв проблем.Опитах да се свържа с доктора понеже той ми даде една инжекция и ми каза да си направя теста на 29.03, но разбира се аз го пуснах по рано и от клиниката ми казаха да продължа ЗАРЗИО след разговора разбрах че ще мога да го имам чак в понеделник и така и не можах да се свържа с док.Извинявам се че поста стана доста дълъг.

# 448
Аксения честито! ❤ Пожелавам ти всичко да е наред и да имаш прекрасна бременност! ❤

Попринцип за лабораторията е хубаво да се пуска в една и съща и ако имаш възможност по едно и също време.

Стискам палци 🍀

# 449
Megan, за два дни едва ли ще е особен проблем - вече има имплантация. Честито!!! 🍀
Копирам си въпроса от другата тема, че там нямам отговор - дано тук някой се включи...
Момичета, някоя има ли опит със Зет и блокираща инжекция (примерно декапептил)? От 2ри ден на цикъла имам назначени противозачатъчни, а на 8ми ден - декапептил. Прегледът ми е чак на 28 ден след инжекцията за проследяване за трансфера. По каква схема сте били вие?

Общи условия

Активация на акаунт