Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 50 940
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Здравейте, пак съм аз Blush
Ходих в Надежда да пусна, защото лаб. В която правих в петък теста - не работи днес.
Резултата е 129.50 Bowtie това нали е добре, нали?

# 451
Ходих в Надежда да пусна, защото лаб. В която правих в петък теста - не работи днес.
Това 3 дни след първия? Предният беше 31,ако не се лъжа? Супер е направо!! 
Стискам палци така да се развиват нещата и на първия преглед всичко да е наред! Много, много късмет! Heart

# 452
  • София
Това 3 дни след първия? Предният беше 31,ако не се лъжа? Супер е направо!!  
Стискам палци така да се развиват нещата и на първия преглед всичко да е наред! Много, много късмет! Heart
Два дни. Първият с ЧХГ 31 го правих на 7 ден, а сега този е 129 и е на 9ти ден след трансфер на  едно 4 дневно.
Момичета много се извинявам, че така хаотично пиша...но просто не мога да повярвам, наистина, това не е реално...

# 453

Браво! Палчета и от мен за щастлив и пухкав финал! Flowers Four Leaf Clover Hands PrayMisc Baby Bottle

# 454
Супер ти е резултата. Много се радвам за теб.

# 455

Браво! Палчета и от мен за щастлив и пухкав финал! Flowers Four Leaf Clover Hands PrayMisc Baby Bottle

Вдъхновена от твоя резултат днев отидох да си пусна кръвен на 7ми ден на 5 дневен бластоцид.
1.9чхг има ли смисъл да продължавям с лекарствата, според мен няма Sad

# 456
  • София
Lina, не си спирай лекарствата.
 Това че моя тест отчете по-рано, не означава че при всички е така.
Стискам ти палци, след няколко дни, да видиш три цифрено чхг

# 457
Lina, не си спирай лекарствата.
 Това че моя тест отчете по-рано, не означава че при всички е така.
Стискам ти палци, след няколко дни, да видиш три цифрено чхг
.

1.9 за 7ми ден не е ли категорично негативен резултат?

# 458
Честито, Аксения ❤️❤️❤️

# 459
Здравейте момичета. Решила съм да сменя клиника Надежда с друга клиника! Незнам още при кого да отида! Искам да ви попитам вие в коя клиника сте и от кой доктор сте доволни?

# 460
Здравейте момичета. Решила съм да сменя клиника Надежда с друга клиника! Незнам още при кого да отида! Искам да ви попитам вие в коя клиника сте и от кой доктор сте доволни?
Ето го най- трудният въпрос, коя е моята/твоята клиника?! Там, където едни са доволни и стигат до заветната мечта, за други е огромно разочарование.
Моят партньор, след поредица от неуспехи, иска да сменим клиниката. Аз обаче съм свикнала до болка и ме хваща страх да тръгна по нови доктори и нови клиники. Аз съм в МЦ "Щерев". Току- що четох за успехите в "Селена". Двоумяла съм се и за "Афродита". Ама как да знае човек къде се крие неговия късмет Disappointed Relieved

# 461
Патенце, като те слушат все едно съм аз. И аз съм в Щерев (4 инсета, 1 успешно, но спря да се развива, 2 свежи трансфера неуспешни), предстои ми ЗЕТ началото на месеца…. И аз съм се насочила към Афродита, но се надявам да не ми се наложи,  да не се местя, а това да е моето чудо от снежинките Simple Smile  и си много права относно доволни и недоволни Simple Smile кой където е успял е доволен Simple Smile
Ето го най- трудният въпрос, коя е моята/твоята клиника?! Там, където едни са доволни и стигат до заветната мечта, за други е огромно разочарование.
Моят партньор, след поредица от неуспехи, иска да сменим клиниката. Аз обаче съм свикнала до болка и ме хваща страх да тръгна по нови доктори и нови клиники. Аз съм в МЦ "Щерев". Току- що четох за успехите в "Селена". Двоумяла съм се и за "Афродита". Ама как да знае човек къде се крие неговия късмет Disappointed Relieved

# 462
Alisa Petrova, желая ти от Heart УСПЕХ! Все пак имаш надежда, щом ти предстои ЗЕТ. Аз нямам нищо замразено Disappointed Relieved . Нямам вече и опити по фонда. За последния платен опит партньорът ми изтегли заем Sweat
Сега, за да направим още един опит- аз трябва да изтегля.... Не мога да ви опиша колко безпощно се чувствам....

# 463
За съжаление сумите са огроооомни Simple Smile без думи, гледат на нас като на банкомати, но нямаме избор…. Съдбата ни е такава! Всичко ще се оправи един прекрасен ден Simple Smile Желая успех Heart
quote author=patencce1 link=topic=1414436.msg44523478#msg44523478 date=1648406388]
Alisa Petrova, желая ти от Heart УСПЕХ! Все пак имаш надежда, щом ти предстои ЗЕТ. Аз нямам нищо замразено Disappointed Relieved . Нямам вече и опити по фонда. За последния платен опит партньорът ми изтегли заем Sweat
Сега, за да направим още един опит- аз трябва да изтегля.... Не мога да ви опиша колко безпощно се чувствам....
[/quote]

# 464

Ако не сте притаснати от възрастта си по-добре няколко месеца спестявайте вместо да теглите кредити. Все пак там накрая връщаш повече отколкото си взел. Нз в Турция как са цените, може би е ок да проверите

Общи условия

Активация на акаунт