Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 50 922
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Здравейте, ние сме с първи успешен опит в Ню Лайф в Пловдив. Докторите са супер. Но никой не ти казва какви изследвания да се правят. Трябва човек сам да знае какво. Казахме си ако не стане там ще сменяме клиниката. Така че мисля че на повечето места тук в България е така. Причина не се търси. Като чета по групите протоколите са едни и същи и не се сменят. Иначе др Петрова е моя лекар. Успех на всички, колкото и трудно да е всичко....

# 481
Както казаха повечето момичета, всяка една от нас ще каже, че нейната болница/лекар е най-добре. Ще кажа за моя случай как беше, може да стане дълъг пост.
Ходенето по болниците започна преди около 3 години - първи преглед в болница Х и същевременно за всеки случай второ мнение в болница У. Като искам да кажа че при второто мнение бях много предубедена, просто може би си бях заплюла Първата болница, за да пробвам - има много добри мнения за нея и големи светила. И така там ми казаха всичко е ок при мен, при партньора ми имаше 2 от 4 показателя влошение и с добавки ще пробваме нормално, втората клиника и лекар ми каза: недей да се бавиш имаш НЯР. Аз на 28 да прибързвам с ин витро- не, направо спрях да посещавам същата лекарка. И така изгубени цели 2 години, 2 инсеминации, сумата пари за изследвания, добавки, пътуване до София, хотели и т.н. И от болницата настояваха за още 2 инсеминации и тогава да кандидатстване по фонда. И тогава се разделихме с болница Х и се върнах с наведена глава при лекар от болница У ( лекар с индивидуален подход и загриженост през целия процес, знаейки, че ние сами си поемаме финансирането на процедурата, не ни е гледала като касичка). Това го видях и при други двойки. При самата процедура не целеше количество, а качество и така успяхме с първи опит. Извадиха 7 яйцеклетки, 6 се оплодиха( 3 ИКСИ и 3 класическо ин витро), само пурвите оцеляха до 5 ден. И в крайна сметка си имаме 5 месечна принцеса. Та така прехвалените големи болници наистина карат всичко на конвер и сме едни препълнени портфейли.

# 482
  • София/Севлиево
Абсолютно съм съгласна, че понякога в големите болници претупват пациентите си и действат на койнвейр.Като си тръгнете от тях друг ще иде на ваше място,парите ще текат и т.н.(за жалост понякога на нас се гледа и като на касички).Моите всички опити бяха в сравнително не големи клиники.Не знам дали не сбърках, че останах в едната 6 години и половина(тук във форумът ме съветваха още след първия мисед да сменя докторът,но аз вярвах в него, все още изпитвам уважение и респект,затова и толкова дълго останах).Във втората клиника за щастие нещата се случиха от раз,но вече знаех какво искам и как да действаме,докторът ми ме изслушваше и най-важното чуваше и мислеше върху това,което му казвах.Нарочно не пиша имена на клиники,който ме е чел знае къде съм била и за кои лекари говоря.

# 483
Да се запиша за 3-ти път в темичката. Трансфера ми беше ЗЕТ на 25-ти март на 2 тридневни ембриона. Усещания нямам, но и голяма вяра нямам този път.
Успех на всички момичета 🙏

# 484
  • София
Axenia, сега в коя клиника си?
Аз не искам да се сещам за 10те ми години в Щерев, точно при доц. Андреева. На мен по телефона ми каза , да се ориентирам към донор, защото нямало да стане с моя Я.
Там дори до трансфер не стигахме.
При д-р Станулов в Афродита.

# 485
Здравейте! Нова съм и за първи път пиша тук. Искам да попитам има ли момичета, на който им е останал ПРОЛУТЕКС 25 мг. инжекционен разтвор и няма да им трябва или да ми кажете от къде си го добавяте. 3-ти ден след трансфер съм, а в аптеката от където го поръчвах казаха, че вече го нямат в наличност. Има само една ампула и спешно ми трябва. Ще съм ви много благодарна ако някои от вас може да се отзове. Благодаря предварително. Желая ви хубав ден!

# 486
Здравейте! Нова съм и за първи път пиша тук. Искам да попитам има ли момичета, на който им е останал ПРОЛУТЕКС 25 мг. инжекционен разтвор и няма да им трябва или да ми кажете от къде си го добавяте. 3-ти ден след трансфер съм, а в аптеката от където го поръчвах казаха, че вече го нямат в наличност. Има само една ампула и спешно ми трябва. Ще съм ви много благодарна ако някои от вас може да се отзове. Благодаря предварително. Желая ви хубав ден!

Не мога да ви помогна, защото не използвам такъв препарат, но.....ползвам ежедневно фраксипарин ( и той е с писма, заявки и т.н)
Не знам от кой град сте, ако от тук никой не се отзове- аз бих прозвънила всички аптеки в града, приятели от по- големи градове, които могат да купят и доставят по еконт. Попитайте от болницата в която са ви правили трансфера- от тях не може ли да закупите лекарството, ако в болницата има аптека в повечето случай там има медикаментите, които изписват. И успех!

# 487
Вижте в таи група - има останали от време на време (пуснете сърч за "Пролутекс" и ще ви излязат постовете): https://www.facebook.com/groups/invitrobulgaria
Вижте и тук - от други групи в bg-mamma съм чела, че доставят по поръчка: https://www.aptekapromahon.com/

# 488
Здравейте,и аз съм нова тук, чета ви отдавна, но не съм писала Simple Smile
 аз скоро поръчвах от аптека промахон, писах им във вайбър и буквално дойде на другия ден до адрес Simple Smile
Успех на всички Simple Smile

# 489
Момичета, да ви попитам в кои лаборатории в гр.София пускате ЧХГ? И знаете ли някоя,която да работи и в неделя и резултатът да излезе същият ден? Благодаря предварително! ☺

# 490
Момичета, да ви попитам в кои лаборатории в гр.София пускате ЧХГ? И знаете ли някоя,която да работи и в неделя и резултатът да излезе същият ден? Благодаря предварително! ☺
В Надежда-излиза максимум след 2 часа!
Късмет🍀

# 491
Токуда също, вчера за час и половина излезе

# 492

Аз пусках в централата на Цибалаб, като им казах, че съм след инвитро за около 1 час излизаше резултатът. Успех!

# 493
В централната може, но в другите на цибалаб излиза на следващия ден.

# 494
Здравейте на всички борбени момичета понеже ми е за първи път и не съм много наясно на 8 ден чхг беше 96.3 днес на  12 ден  прогестерон 27.90 и чхг 709.09 дали е добре предварително благодаря и успех на всички Heart

Общи условия

Активация на акаунт