Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 50 910
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Здравейте на всички борбени момичета понеже ми е за първи път и не съм много наясно на 8 ден чхг беше 96.3 днес на  12 ден  прогестерон 27.90 и чхг 709.09 дали е добре предварително благодаря и успех на всички Heart
Ехаа, супер е Blush
Две ли ви върнаха?

# 496
Здравейте на всички борбени момичета понеже ми е за първи път и не съм много наясно на 8 ден чхг беше 96.3 днес на  12 ден  прогестерон 27.90 и чхг 709.09 дали е добре предварително благодаря и успех на всички Heart
Ехаа, супер е Blush
Две ли ви върнаха?
Цитат на: Axenia

link=topic=1414436.msg44529543#msg44529543 date=1648498218
Ехаа, супер е Blush
Две ли ви върнаха?

Да две на 5 ти ден този ми е трети опит и за първи път виждам нещо различно от нула,не смея да се зарадвам 🙂🙂🙂

# 497
  • София
На двечки прилича. Стискам ти палци, всечко да не наред и да бременеем Heart
Няма ли друг да чака?

# 498
И аз стискам палци всичко да е наред и пожелавам всяко едно  момиче да изпита тази радост, защото го заслужаваме ♥️♥️♥️🤞🤞🤞🤞🤞

# 499
Момичета, има ли някой от вас със сенна хрема.
Консултирали ли сте се какво може да се приема при трансфер, бременност?
Благодаря ви предварително.

# 500
Здравейте момичета Simple Smile 8ми ден след трансфер на 1 петдневен ембрион ми е, тази сутрин направих уринарен тест и е отрицателен. Страх ме е да си направя кръвен вече 😅 нямам никакви симптоми и съм почти сигурна какъв е резултатът, но след малко май ще отида да си пусна, поне да знам 🙁
Честито на успелите и успех на чакащите !

# 501
Момичета след трансфер при прием на прогестеронови препарати какви да разумните граници на прогестерона? Знам, че не е хубаво да е нисък, но не и да е прекалено висок.

# 502
Момичета след трансфер при прием на прогестеронови препарати какви да разумните граници на прогестерона? Знам, че не е хубаво да е нисък, но не и да е прекалено висок.
При мен на 9 ден след трансфер,теста ми беше положителен,а прогестерона 107 nmol. Зависи мерната единица 😊

# 503
Да, но предполагам, че има граници описани. Не мога да ги открия.

Когато бях бременна със сина ми в началото бях само на кринон, прокървях и след това пих какви ли не прогестеронови препарати плюс инжекции.

Този месец след трансфер няколко дни прогестерона ми беше 183 ( като този път бях на кринон и утрогестан) . Положителен резултат, за жалост вече не е.

Интересно ми е дали и прекаленият прогестерон пречи на развиването и какво означава прекалено високи нива?

# 504
Да, но предполагам, че има граници описани. Не мога да ги открия.

Когато бях бременна със сина ми в началото бях само на кринон, прокървях и след това пих какви ли не прогестеронови препарати плюс инжекции.

Този месец след трансфер няколко дни прогестерона ми беше 183 ( като този път бях на кринон и утрогестан) . Положителен резултат, за жалост вече не е.

Интересно ми е дали и прекаленият прогестерон пречи на развиването и какво означава прекалено високи нива?
Знам че високият прогестерон води до сгъстявсне на кръвта. Ниския прогестерон също не е вариант,все пак бебето в началото се храни от него. Аз бвх на Циклогест 2х1 и Прогестан 50-7 инжекции след трансфер и ги спрях,остана ми Циклото. В 7 седм прогестерона беше паднал на 75nmol,но вагиналния прием не се отчита в кръвта и спрях да го изследвам. Вече започнах 22 седм

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 12:37 от Милото

# 505
  • София
Аз днес, 11 ден след трансфер на 4 дневно пуснах пак тест. Резултатите хронологично са :
7 ден - 31
9 ден- 129
11 ден - 246
Добре ли се движи? Да пускам ли още? Казах на док. Той ме вика след 10 дни на преглед.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 12:46 от Axenia

# 506
  • София/Севлиево
Момичета, има ли някой от вас със сенна хрема.
Консултирали ли сте се какво може да се приема при трансфер, бременност?
Благодаря ви предварително.
Аз имам и сенна хрема,и алергии. Като бях бременна изчезнаха,надявам се сега да не се върнат...

# 507
Здравейте момичета каква е разликата между зет  с фемара и зет с естрофем.На кое от двете казват трансфер на естествен цикъл?Моля ви за повече информация за какво се използват и двете хапчета също.Благодаря ви

# 508
Здравейте момичета, днес е 8ми ден след ЗЕТ на два петдневни ембриона на естествен цикъл. Днес си пуснах прогестерон и ЧХГ, но ЧХГто е много ниско. Sad Не съм слагала инжекции с ЧХГ. Имало ли е някой с толкова нисък резултат, който да нарастне значително след 10ти и 14ти ден? Това е второ ИКСИ и трети трансфер за мен. До момента без успех.

# 509
Здравейте момичета, днес е 8ми ден след ЗЕТ на два петдневни ембриона на естествен цикъл. Днес си пуснах прогестерон и ЧХГ, но ЧХГто е много ниско. Sad Не съм слагала инжекции с ЧХГ. Имало ли е някой с толкова нисък резултат, който да нарастне значително след 10ти и 14ти ден? Това е второ ИКСИ и трети трансфер за мен. До момента без успех.
Осми ден чхг тепърва започва да се увеличава. На 10ти според мен виж пак как върви.

Общи условия

Активация на акаунт