Дългото чакане след трансфер-тема 97

• 50 906
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета, днес е 8ми ден след ЗЕТ на два петдневни ембриона на естествен цикъл. Днес си пуснах прогестерон и ЧХГ, но ЧХГто е много ниско. Sad Не съм слагала инжекции с ЧХГ. Имало ли е някой с толкова нисък резултат, който да нарастне значително след 10ти и 14ти ден? Това е второ ИКСИ и трети трансфер за мен. До момента без успех.
Осми ден чхг тепърва започва да се увеличава. На 10ти според мен виж пак как върви.
Да ще пусна на 10ти ден пак ЧХГ.

# 511
Здравейтe, борбени момичета! Записвам се в дългото чакане на 5-ти ден след трансфер на 4-дневно ембрионче. Докторът каза, че не е много силно, но все пак има шанс. Тестът ми е на 5.04. Има ли девойки, които са успяли с подобен трансфер?
Желая на всички момичета да сбъднат съкровената мечта! ❤️

# 512
  • София
Аз, за сега Blush

# 513

Честито! Лека и безпроблемна бременност! 😊 Казаха ли Ви какво е качеството на ембриончето?

# 514
  • София

Честито! Лека и безпроблемна бременност! 😊 Казаха ли Ви какво е качеството на ембриончето?

Казаха че е било "добро качество" каквото и да означава това.... Да Ви кажа, въобще не питах кое какво е и защо е Blush

# 515

Нашият беше идеален и на 7ми ден чхг ми беше 1.9, демек неуспешен опит. Ще си пусна още един на датата на която чи каза лекарлата колкото да си стане официално. Идеята ми е, че явно качеството не гарантира успех🙁

# 516
Ако не е правен ПИД, няма как да се съди за качеството. "Идеален" по външни белези не значи, че няма генетични изменения. Разбира се, дори с ПИД няма гаранция за имплантация.

# 517
Ако не е правен ПИД, няма как да се съди за качеството. "Идеален" по външни белези не значи, че няма генетични изменения. Разбира се, дори с ПИД няма гаранция за имплантация.

+1

Аз: Свеж с идеален АА 5 дневен - биохимична
Пак аз: Замразен с много добър АВ 5 дневен - нищо

Тези идеален, перфектен, чудесен са преценки на око. А какво става вътре като хромозоми, фрагменти, чудеса никой не знае. Дори и ПИДът не е гаранция, защото там пък върви обратен риск - окачествени като лоши за трансфер да се самокоригират в последствие, но с такава оценка ще бъдат на резервната скамейка или изобщо не би им бил даден шанс.

Нищо гарантирано няма за съжаление.

# 518
  • София
Здравейте, мисля да спирам с тестването.
Днес 13 ден след трансфер резултата е 579.
Мислех си че чакането до теста е ужасяващо, но това от теста до прегледа....е несравнимо

# 519
Здравейте до сега не съм писала  но редовно ви чета.Девти ден след трансфер съм теста ми е за 05.04.Нямам никакви симптоми нормално ли и

# 520
Здравейте до сега не съм писала  но редовно ви чета.Девти ден след трансфер съм теста ми е за 05.04.Нямам никакви симптоми нормално ли и
А защо не пуснете кръвен? За 9 ден ще покаже дали има бременост,а не да се терзаете затова дали имате или не симптоми🤔

# 521
Мисля утре да пусна, но исках ако някой бил като мен да сподели

# 522
Ами и днес да е то ще си покаже. Вие си решавате. В коя клиника сте че ви назначават дата толкова късно?

# 523
От провинцията съм и нямам възможност да пусна днес.В Доверие.

# 524
От провинцията съм и нямам възможност да пусна днес.В Доверие.
Даже не съм я чувала. Аз също съм от провинцията,но при нас само в неделя не работят лаборатории. Аз симптоми нямах и съм с положителен резултат,така че надежда винаги има. Молисе 😇🙏

Общи условия

Активация на акаунт