СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 7

• 54 340
  • 793
  •   1
Отговори
# 315
Вижте сега, Ковид може да обсъждаме, ама дупета не! Айде да не си разваляме темата Joy JoyJoy

# 316
  • в очите на дъщеря ми
Ама много съм съгласна, всички теми са позволени и интересни, ноооо дупешката тема много моля да избягва....Sweat Smile

# 317
  • Бургас
Група,за тази задача се чудя 🤔
Кое с какви линии трябва да е на чертежа?

# 318
Close Няма вече!

# 319
  • София
karzz, заповядай. Едно разяснение (дадено е в адачата) - първо правиш образът на точка S

помолих щерката да ми снима УТ, че онази вечер я попълвахме тази страница и беше голям "препъни-камък" същата задача, а аз по стара традиция виках напоително Flushed

# 320
  • Бургас
Много ти благодаря,Мандаринка!
А аз се чудех,как може на такава елементарна задача на пръв поглед, да забия.

# 321
  • Пловдив
Благодаря на ganis за отделеното време и за трудът, който полага! Ние не се включихме в уроците, но оценявам това, което прави.
Желая успех в неделя на кандидат-колежаните в Американския! Ако живеехме в София щяхме да кандидатстваме със сигурност. Мисля, че доста би ѝ паснало. Но да ходим да се пробва с ясното съзнание, че няма да учи там е безсмислено. Ще вземат да я приемат да ме измъчват после дилеми и въпроси дали постъпваме правилно.
Ние се поизгубихме малко. Щерката се разболя и поостана вкъщи. После на контролния преглед лекарката я пита как се чувства и тя отговаря - Ами нямам енергия, нищо не ми се прави 🙄 И бам - още една седмица вкъщи. Ами много ясно, че това ще отговори, все пак е седми клас, на никой нищо не му се прави. После си казах, че може би сега е момента да си отпочине малко. И я оставих да мързелува и да събира сили Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 19:27 от Ханна

# 322
Здравейте.  Набора като смени училището и рязко започна да  разбира задачите. Много съм доволна.  Единствената ми грешка е че не го преместих по рано.

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 23:05 от tatatuni

# 323
А за олимпиадата по История някой знае ли кога могат да се очакват резултати?
В нашия град днес публикуваха резултатите по история и по география за всички други класове, но не и на 7ми клас. Сега отворих и сайта на друго РУО, и там няма за 7ми клас.

# 324
Вероятно има седмокласници, предложени за национален кръг.

# 325
  • Бургас

Та, влиза госпожата и от вратата:
-Как сте скапаняци? Готови ли сте за часа?
Набора каза, че вече му е любимата учителка 😂
Това сериозно ли са думи на госпожата?
Ужас!

# 326
Вие тука гледам... Още бистрите физика, математика... 🤔
У дома вече всичко е точно 😜
Сложните нАуки са овладяни и иде ред на рисуването 🤕
Наборката трябва да подготви 15 скици на човешко тяло, че ИИ е важно много✌️ Съответно малкия позира, че момата да рисува... Да де ама аз въведох плащане на тази хамалогия - 50ст. за обикновена поза и 1лв. за особено трудоемките - напр. поза лотус ама с ръцете високо над главата 🤣🤣🤣 Горкото се препоти доста пъти 🤪
Включих се с волни пожертвувания за скъпата поза, ама каката дължи 1лв. за две прости 🤣🤣🤣 Алъш-вериша е екстра, изучиха и икономикса😂 Спокойна съм за децата 🍹 Хлъц, наздраве!

# 327
😊

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 23:06 от tatatuni

# 328
Те може и да я харесват и на нея това да ѝ е целта, но изобщо не ми се струва нормално така да говори преподавател. Мисля си, че има и други начини да скъсят дистанцията, поне при нас на доста учители им се получава без да използват подобни обръщения. Rolling Eyes

# 329
Еее, стига де, трябваше да ви разсмея. Първо се е случило веднъж и не е постоянно поведение.
Трия поста.

Общи условия

Активация на акаунт