СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 7

• 54 342
  • 793
  •   1
Отговори
# 330
А, защо ще триеш, всеки има право на мнение. За вас е весело и готино и не се възмущавате, пък ние може да сме олд скул сухарки. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 331
Ъъъъ... кои сме ние и кои сте вие?

# 332
Под ние визирах себе си и karzz, тъй като се изказахме с възмущение, а за вие имах предвид tatatuni и нейния син, за които обръщението е готино. И това не е нападка към някой, просто такъв тип учител не е моят тип (предвид, че и майка ми беше учител 40 години и имам огромно уважение към професията).

# 333
  • Бургас
Аз даже не помня как съм се изказала 🤔🙄 Не мисля,че е било грубо.

# 334
Дамии 🙂  всичко е точно 😉😘
Във старото училище със изключително сериозни учители изтърпяват такова мачкане, и лошо отношение че е нормално една такава шега да му се стори готина предвид добронамерен преподавател  и  това че са тиийн...А иначе аз самата съм доста саркастична и то към себе си най вече. Айде да ви е спокоен и слънчев денят!
🙂😉🤗

# 335
  • София
Имала съм мои учители с подобен пиперлив изказ. Но си бяха готини и добронамерени, както tatatuni писа.

И съм имала досег и с учител, с много гладък и учтив изказ, което обаче си беше направо отрова...
Тааа, всичко е според зависи.

tatatuni, важното е, че младежът е доволен.

Щерката не е блеснала по биология, но поне е минала 60%-та граница. Май имаше такова условие за нпмг. Ще тр да гледам пак критериите за прием.

# 336
  • София
Здравейте, дами Simple Smile
Нахлувам от осмокласната тема, за да ви кажа Наздраве и да ви пожелая спокойствие... И това ще мине, а децата ще си намерят техните места. Повярвайте в тях и ги подкрепяйте Simple Smile
Виждам, че за пореден път Дидева е почетен член, за което шапка долу. А жеста на ganis е изумителен. Адмирации!
И на края (спирам да досаждам:), пожелавам на децата, кандидати за АК утре - много спокойствие и късмет.

# 337
  • в очите на дъщеря ми
Имала съм мои учители с подобен пиперлив изказ. Но си бяха готини и добронамерени, както tatatuni писа.

И съм имала досег и с учител, с много гладък и учтив изказ, което обаче си беше направо отрова...
Тааа, всичко е според зависи.

tatatuni, важното е, че младежът е доволен.

Щерката не е блеснала по биология, но поне е минала 60%-та граница. Май имаше такова условие за нпмг. Ще тр да гледам пак критериите за прием.
Много съм съгласна с теб, понякога учтивостта е отровна.
Ммм прекрасната е хремава и с болки в гърлото и това няма нищо общо с  голият кръст, крака и яке което е за + 10° С и то сутрин...мдаммм, сега е кисела и зла като оса, защото ще стои в къщи.
Дори 6 цата по БЕЛ,  не и оправи настроението...😅😅
Дами не мога да се сдържа, да не споделя...култово е..
.....Откакто навлезе в тийнейджърска възраст, го заплашвам, че ще го чакам след края на часовете пред училище и като го видя да излиза, ще тичам с разперени ръце, крещейки "Саше, мамееее, ела да те цункааааам".  ...от " Майко, мила 2"

# 338
  • София
Привет! Утре предлагам да направим заниманието от 13.00. Малко по-късно ще кача задачите.

# 339
  • София
Мамзел, и да исках, по-гадна заплаха не бих могла да измисля.

Благодаря, ganis!

# 340
  • София
Задачите за утрешното занимание.  В 12,55 ще пусна номер и  парола .

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 19:56 от ganis

# 341
Ще ги разпечатам и ще ги решим по-нататък. Утре няма да успеем да се включим. В 14ч заминава за Варна. Сутринта няма да иска да решава. Аз ще трябва да му приготвям багаж, а той ще се занимава с безценния си компютър. Вече тъжи, че една седмица ще трябва да се задоволява само с телефона. Ех, тези игри!

# 342
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Ganis благодаря, ще се включим.
Irchik, какви са тези неща. Набора не казва нищо?!? Там е с 6-ци от горе до долу 🤔🙄

# 343
И аз се включвам да пожелая успех на всички, които ще се явяват утре на изпита в американския колеж. Спокойствие, концентрация и дозичка късмет!
Мен така ме е стегнало, все едно аз ще се явявам, а наборката изобщо не показва никакво вълнение или притеснение. И по-добре де.

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 22:54 от Tickles

# 344
  • Бургас
Стискам палци на децата!

Общи условия

Активация на акаунт