СЕДМИ КЛАС 2021-2022 Тема 7

• 54 344
  • 793
  •   1
Отговори
# 345
  • Майничка
Успех и от мен на явяващите се на изпит утре!
Девойката беше днес на пробен изпит по БЕЛ в училище, дали им преразказ от "На учителя с любов". Сторила й се интересна.
Познайте дали баща й не скокна веднага  да рови половин следобед у техните, докато я намери. Сега си я препрочитаме двамата на хартия, момата  си я била свалила на телефона. 🙄

# 346
  • София
Успех на децата на изпита! Леко и увлекателно писане, бързо и вярно смятане и намиране на правилните отговори!
Благодаря и от мен на ganis! Хвала на такива учители! Ще пробваме тоя път щерката да се включи.
При нас нищо особено, нещо не се получава още вече належащото стабилно учене в ритъм на финалните, клонящи вече към 2 месеца, а разсейване и късно ставане, отлагане до "след малко" и "ей сега".

# 347
  • София
Успех на децата днес. Ние сме на пробния по БЕЛ в Регалия. Сега ще видя как ще се справи на присъствен изпит.
Никога не съм отваряла сайта на Американския колеж, дори не знам за какво става на въпрос.

# 348
Успех на децата на днешният изпит!

# 349
  • София
Успех на децата днес. Ние сме на пробния по БЕЛ в Регалия. Сега ще видя как ще се справи на присъствен изпит.
Само за записаните там ли е присъствен?
Мисля за последните им изпити да запиша моята кифла.

# 350
  • София
Само за записаните там ли е присъствен?
Мисля за последните им изпити да запиша моята кифла.
Детето не ходи на курс към Регалия и пробните му към тази школа са онлайн.
Така че, явно присъствените са си за техните деца.

Успех на кандидатстващите за АК! Да са спокойни, пък другото само ще дойде в главата. Simple Smile

# 351
Да питам- от снощи не мога да вляза в "школо". Изписва ми се, че сайтът е недостъпен. Вие успявате ли?

# 352
  • София
На курс в Регалия ходим само по един предмет, но ни дават да се явим присъствено на пробните матури и по двата предмета.

# 353
  • София
Да питам- от снощи не мога да вляза в "школо". Изписва ми се, че сайтът е недостъпен. Вие успявате ли?
Аз, да. Преди малко извинявах отсъствия.

# 354
Успех на децата, явяващи си на изпита на АК! И ние сме онлайн на ПИ на Регалия, след малко ще се включи.

# 355
  • Майничка
Аз, да. Преди малко извинявах отсъствия.

Жива да си, че ми напомни!😘
Влизам си без проблем.

# 356
Благодаря за отговорите. Сега стана, след ненормално дълго чакане да зареди и на компютъра, и на телефона.

# 357
  • София
Моята мома започна преди 10 мин. с пробния по БЕЛ от Регалия. С таблета, легнала на дивана.😳 Не знам каква мисловна дейност протича в тази позиция. Дано поне за преразказа се вдигне да седне на бюрото.
Ganis, включи и нас моля към курса от 13:00. Ще има време да си поеме въздух 20 мин. И после ще порешава задачи.
Благодаря ти много за жеста към децата!

# 358
Привет момичета, аз се позагубих за малко.
Първо да пожелая успех на всички явяващи се, с лекота да минат през изпитите.
На мойта откакто и казаха, че ще трябва да ходи ПО, ѝ дойде нанагорнище малко. Сутрин си ставаше без проблем. Първи ден, първи час, като за добре дошла, учителката решила да я изпита, проблем няма, все пак, след толкова време ДО е нормално. Проблем имаме с учителката по АЕ, имам усещането, че таз женица се заяжда с девойката, дали е ДО или ПО, не я оставя въздух да си поеме, дори сега когато е ПО, е позарязала едното, което и него най - редовно си го препитваше, и все мойта и в устата. Единият час се заяла с нея заради превода който направила щерката, прибира се и ми вика, мамо буквално и точно ако трябва да се преведе, моето си е вярно, а тя ми вика че не е, на следващия час, поредното заяждане, и така цялата седмица. Всеки час я изпитва по 3 - 4 пъти върху нещо. Питам се постоянно, в този клас други деца няма ли, като ги е захапала 4 - 5 деца макс, все те и в устата. Другите ако ги отрази, че изобщо са там. Идва ми да...., да не казвам какво. По Мат. положението е трагично, и ще се наложи да се поработи в тази насока доста, само чееее, има един проблем, на мойто му се отщя да учи, нищо не и се прави. В петък и вчера, взе да се оплаква, че раменете я болели, ми как да не я болят, като е отвикнала да носи раницата с бумагите.

Ако съм изтървала някои празнуващи, сега да им честитя, и най - вече на тези на който им предстоят. Знам ли и аз, кога отново ще успея да се включа.
Едвам успях да ви догоня, много сте писали, много емоции е имало тези дни покрай вас.
На болничките, бързо да се правят, и да не ги хваща нищо повече.
На Скиорчето  и детето и , им пожелавам да се оттърват час по - скоро от този гипс, дано всичко да се нареди при вас.

Нинче, как е положението с ремонта, надявам се вече да сте поприключили, и скоро да ни зарадваш с добрите новини.

Ра2, и теб не съм те забравила, дано процедурите и лечението да дават добри резултати. Браво на твоята девойка, справя се чудесно.

# 359
Ganis благодаря, ще се включим.
Irchik, какви са тези неща. Набора не казва нищо?!? Там е с 6-ци от горе до долу 🤔🙄
Според момата трябва да имат минимум по 15 скици на човешко тяло 🤔, максимум 50😱. Децата спорели за по 10, но не знаела дали ще се приеме 🤔 Аз не знам дали е така... Тя е нарисувала 3 до сега 😜 А в момента не може да рисува, че модела е ангажиран с онлайн занимание 😂
Не сме ползвали Зуум и сега ще потърся инфо как се случват нещата... Дано успея до 13ч. 🤣🤣🤣 Че не се славя с голям капацитет 😱, аз съм второто дете в семейството.... Онова дето... Да е живо и здраво 🤣🤣🤣

Успех на всички деца днес 🙏 Нека са спокойни и вдъхновени 🤗

Общи условия

Активация на акаунт