Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 6

• 60 908
  • 787
  •   1
Отговори
# 180
Момичета, някой има ли излишен код, който да хване за Манго. Предварително благодаря! Влюбих се във вълнено палто, но е доста скъпичко по моите критерии  Simple Smile

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 10:42 от BrightT

# 181
Дали има код за 25% в момента?

# 182
Споделям две неща, които взех:

Това сетче за спешни случаи, ако се налоци: https://m.aboutyou.bg/p/about-you/fashion-fixer-pocket-5457410

И едни обувки, които на снимка ми допадаха повече. С широк крак съм и леко ми стягат. Ще ги мисля още малко.

https://m.aboutyou.bg/p/lacoste/explorateur-5123558

# 183
Скечърс как вървяха като номерация? Не ме бийте, че питам пак. Стандартния номер или нещо нагоре, надолу?

# 184
Досега винаги избягвам сайта, но то е защото не знаех за кодовете 😆
Харесала съм си модел обувки Scotch&Soda, преди време имаше доста цветове, сега се предлага само един. Появяват ли се пак разпродадени артикули?

# 185
Скечърс как вървяха като номерация? Не ме бийте, че питам пак. Стандартния номер или нещо нагоре, надолу?
Надолу според мен,имам 39 и са ми точни.По принцип нося 40-40.5-41.В обувкибг ако го има моделът ,който търсиш ,виж тяхната таблица за номера.Много точно са измерени.

# 186
Благодаря ти, Бобчини, безценна си!

# 187
Да се похвалиш после,ей! 😁

# 188
  • Sofia
Не разбирам защо тези кодове не ловят определени брандове. Вчера пробвах на Манго не хвана, добре, че Мими Роуз ми даде код та успях да пусна поръчка.
Аз никога не гледам Манго в About you заслужава ли си изобщо като цена,моите впечатления са че в сайта са по високи цените от колкото в официалния,това така ли е!?

Новите неща гледам почти винаги в answear.bg, там цените съвпадат напълно с основния манго сайт, докато тук са повишени. В answear си ги намалявам без проблем с клубните точки.
За намалени неща от аутлет - да, тук е по-добре, защото може да се връща.

# 189
Още един код, но пак за 20% ANNAS20 за нас 100 лв. Предполагам, че няма да хване на Манго.

# 190
Досега винаги избягвам сайта, но то е защото не знаех за кодовете 😆
Харесала съм си модел обувки Scotch&Soda, преди време имаше доста цветове, сега се предлага само един. Появяват ли се пак разпродадени артикули?

Хората имат 100 дни да си помислят дали да запазят каквото са поръчали. Ако някой върне нещо се появява пак - конкретна бройка. Освен това, на моменти може да има ново зареждане и да се намерят бройки без някой да е връщал. Различно е от продукт до продукт. Затова като се интересуваме от нещо може да го сложим в любими и да следим или пък да отбележим да ни уведомят по имейл или в приложението при нова наличност за конкретен номер. Но гаранция, че ще се появи нещо, което в момента е изчерпано, няма. Случвало се е.

# 191
И днешния промокод prolet20 не хваща Манго.

# 192
Не само Манго, аз чакам код, за да си взема нещо на Weekend Max Mara, но и за тази марка не хваща.
Техните съобщения - 20 % на всичко много дразнят, защото никога не са на всичко. Добре е да се изписва ясно в условията кои марки са изключени.
Иначе инфлуенсърските кодове нямат грешка, винаги и на всичко хващат.

# 193
  • София
Да похваля About you - 10 дни след като върнах разпраните боти, на които им беше изтекъл 100 дневния период, ми върнаха парите. Браво на тях😃

# 194
Мернах Кодче за 20% при сума за над 100лв, пак без Mango - Mirela20. 48 часа валидност.

Общи условия

Активация на акаунт