Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 6

• 60 912
  • 787
  •   1
Отговори
# 195
Не знам дали е масово, но от последните ми поръчки, нито една не идва според посочените дати. Закъсняват с 1-3 дни.

# 196
Не знам дали е масово, но от последните ми поръчки, нито една не идва според посочените дати. Закъсняват с 1-3 дни.
И моите са така.

# 197
От вчерашното намаление поръчах на мъжа ми тениски,тоя път имаше доста ххл за разлика от преди като съм търсила.

# 198

Покрай тия цени на горивата, може да са разредили курсовете, за да правят икономии..

# 199
На някой случвало ли му се е отказана поръчка да пътува заедно със следваата с един и същ проследяващ номер. Бях пуснала поръчка, но след 1 час намерих промокод и я отказах, но писах имейл и ме увериха, че я анулират, а сега виждам, че е изпратена и тя и новата поръчка, но проследяващия номер е един и същ. Означава ли това, че са събрани в един пакет.

# 200
И при мен се случи нещо подобно. Поръчах едни боти за дъщеря ми, но след това намерих таблица с размерите и видях, че ми трябва номер по-малки. Отказах големите и поръчах малките. Двата чифта ми изпратиха с една товарителница. Съответно, платих всичко, взех каквото трябваше и върнах осталото. Да видим кога ще възстановят сумата.

# 201
А някой звънял ли е на телефона, който е оставен, пробвам с нули, без нули никакъв сигнал свободно или дава, че е невалиден.

Сега получих имейл с отговор, практиката им била, че поръчки направени в рамките на 4 часа една от друга се обединяват в един пакет.

Последна редакция: пн, 21 мар 2022, 16:31 от dani-ela-80

# 202
Ами не е вярно, лъжат. Редовно пускам отделни поръчки през час или по-малко, само веднъж ми ги обединиха. Явно е когато както дойде.

# 203
На мен ми бяха казали, че в рамките на деня ги обединяват, и винаги така съм ги получавала, заедно.

# 204
Няколко пъти са ми обединявали поръчки ,направени в един ден

# 205
А при връщане, бързо ли възстановяват парите, защото ще взема цялата пратка и ще върна единия артикул.

# 206
За десетина дни .

# 207
В смисъл десетина от дена в който пратката пристигне при тях или общо от изпращането.

# 208
Общо,винаги са ми връщали парите преди крайния им срок.

# 209
А другия вариант да откажа пратката (купих последна бройка и номер) дали ще се появи дрехата отново в наличност.

Общи условия

Активация на акаунт