Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 6

• 60 915
  • 787
  •   1
Отговори
# 210
Може да се появи,може и не.Аз не бих я отказала .Няколко неща следя и чакам,не се появяват обаче.

# 211
Защо се оплаквате като ви закъснява поръчката? :Д Аз даже се радвам, заради кодчетата по -20% и на всичкото отгоре ако не ми хареса - връщам и пак ми остава кода та съм с един код напред. И не разбирам какъв зор давате за връщане на пари като все някога ще ги върнат/макс 10-12 дни Grinning/Щом поръчвате от About Y, което хич не е евтино по принцип не сте останали без пари със сигурност. Така, че живи и здрави и все по-закъснели поръчки да има за кодчета Simple Smile

# 212
Така е до някъде, ама едно е да дам 110лв, друго е 250.

# 213
Ох бе Шокомен 😂
Може на някой да му трябва дрехата за подарък ,или за повод.

# 214
  • Варна
Нямам спомен на мен някога да са ми пратили 20% заради закъснението на поръчката.

# 215
Може ли мнение, кое от двете е по-красиво? Аз не мога да преценя...на това с качулката пише, че се маха 😊

# 216
За красиво не знам, но долното е по-елегантно. Ти трябва да прецениш според визията, която гониш.

# 217
  • пустинята Гоби
Пращат код за закъсняла поръчка, както и за отказана, но изпратена.

# 218
Второто сякаш изглежда по-добре, но на снимки може да не е реално.

# 219
А другия вариант да откажа пратката (купих последна бройка и номер) дали ще се появи дрехата отново в наличност.
Има такава вероятност, но в повечето случаи е на по-висока цена(ако си го взела на добро намаление).
Море, на мен ми харесва повече първото, но пак зависи какъв е стила на човек, как му стои и тн.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 09:05 от Lemy

# 220
Нямам спомен на мен някога да са ми пратили 20% заради закъснението на поръчката.
Преди получавах, но не 20% , погледнах последните 5 поръчки, всички са закъснели до една, но кодове няма, за връщането съм съгласна, от навлизането им в България ги ползвам, никога не е имало проблем.

# 221
Ако някой си е харесал нещо Мона има код 20MONA

# 222
Аз вчера оставих 3 различни пратки за връщане в Еконта и днес гледам в профила ми, че при две връщането е инициирано, а при третата, която беше за над 300лв. не е задействано връщане. В смисъл не е отразено въобще, че съм върнала пратката към Еконт. Сега се притеснявам, защото другите са приети, а тази не. Даже почнах да се съмнявам дали залепих новия етикет за връщане върху стария. Случвало ли ви се е такова забавяне на връщането?

# 223
Нали си имаш бележка от Еконт за връщането?
Иначе, случвало ми се е, появява ден два след другите.

# 224
Нали си имаш бележка от Еконт за връщането?
Иначе, случвало ми се е, появява ден два след другите.
Не, нямам. Винаги им оставям кашона просто. Даже са ми казали да не чакам опашки, а просто да си влизам и да си оставям нещата, като съм с готова товарителница. Те ме познават, тъй като съм всяка седмица там по 2-3 пъти, и лична карта вече не ми искат. За това нямам бележка, вчера пак така просто минах пред опашката, казах им че оставям няколко готови пратки и си излязох, те се оправят. Може би трябва да почна да си чакам бележката...

Общи условия

Активация на акаунт