Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 6

• 60 894
  • 787
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, заглеждам палто на Edited, някой има ли впечатления за размер Simple Smile

# 151
Аз съм си поръчвала палто на Edited и знам, че вървят уголемени- вземете един размер по- малко.
Качеството им обаче не е добро- аз бях споделила, че на палтото подплатата беше много усукана- просто не знам кой е допуснал това да излезе на пазара.

# 152
Аз съм си поръчвала палто на Edited и знам, че вървят уголемени- вземете един размер по- малко.
Качеството им обаче не е добро- аз бях споделила, че на палтото подплатата беше много усукана- просто не знам кой е допуснал това да излезе на пазара.
Може би, ще е разумно просто да не взимам поръчката, при състав 80% вълна се надявах на мн добро качество

# 153
Може би, ще е разумно просто да не взимам поръчката, при състав 80% вълна се надявах на мн добро качество
Платът беше хубав , и аз затова поръчах.
Пробвайте си, може моето да е било дефектно само.

# 154
Има ли валидни кодове за 25% отстъпка?

# 155
Има...последно предложеният в темата (на предната стр.) работи...Grinning

# 156
Има...последно предложеният в темата (на предната стр.) работи...Grinning

25ANGI, ако е този не важи за Манго

# 157
Мда.....нали някои марки ги пропускат кодовете от инфлуенсърите ...😉

Иначе  да ги похваля за бързото връщане този път...както писах на 11.03 върнах , казаха че на 23.03 ще ги възстановят...обаче вчера мейл, днес парите в картата...сигурно са ме прочели тук...🤣

# 158
  • пустинята Гоби
Имам код за 20%, ако ти върши работа ще ти го пратя на лично.

# 159
Имам код за 20%, ако ти върши работа ще ти го пратя на лично.
Давай го Мими Wink

# 160
За първи път пуснах поръчка миналата седмица, изкара ми очаквана дата на доставка 16-17.03. Пратката обаче дори още не е тръгнала с Еконт…
Нормално ли е подобно забавяне според вас и случва ли ви се често? Аз лично нямам още никакви наблюдения, защото ми е първа поръчка, но майка ми например поръчва постоянно и при нея нещата пристигат дори по-рано от изписаната дата.

# 161
  • Варна
И аз съм като теб, със същите дати за очаквана доставка, но нямам смс от Еконт.
Веднъж ми се е случвало, но беше около коледните празници. Така и не получих код за отсъпка, заради забавянето.

# 162
И аз съм като теб, със същите дати за очаквана доставка, но нямам смс от Еконт.
Веднъж ми се е случвало, но беше около коледните празници. Така и не получих код за отсъпка, заради забавянето.

Поне се успокоих, че не съм само аз 😅 не само, че нямам смс от еконт, а и пратката ми не е проследима с кода за проследяване.

# 163
JOYT20 за поръчки над 100 лв.
Мисля, че е валиден 48 часа.

# 164
  • София
Момичета, този код още лови

Общи условия

Активация на акаунт