Шестокласници 2022/2023 - Тема 1

• 40 689
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Моята госпожица е слаба (148см/27кг) и все още й търся в Пепко, там е най-вероятно да намеря нещо що-годе добре за нейната фигура. Ама и за там се иска дебнене и късмет, а тя не ще  и да чуе за поли.

# 451
Още не съм го облякала. Той в училище е с униформа. Поръчах му един екип и едни маратонки. До нас има SportDepot в събота отиваме за долнище. Дънки има 2чифта стоят с етикетите. Тях ще носи. Суитчъри има накупих на пролет от Истанбул по 3лв намалени. Страхотни са, направо ме е яд, че не взех повече, но незнаех дали ще са хубави.
Някоя блуза ще купя за вкъщи, но по нататък.
Помагалата днес ни прати класната, видяха ми се доста, както винаги.
Днес пак пише лятното домашно.
Планувал е събота и неделя да пише по цял ден, ама на мен не ми се нрави, рожденик е след 2 седмици и ще ходим за подарък, че и ние все тичаме по задачи с ММ, та да не остане без🤭
Ще му купуваме ново колело, старото му омаля вече. Хем да може и да го покара докато не е заваляло..

# 452
Моето има нужда от клинове. Но тя е 144 висока и размерът 134-140 са и къси. А следващият размер 146-152 са много широки, защото е и слаба. Обикалям магазини, дано нещо се намери, че онлайн никак не става.

# 453
  • София
Не смея онлайн да поръчвам вече.
Толкова бързо растат, а и като добавим капризите, няма да ми излязат сметките.

Каката вече ходи сама да си търси парцалки. От cropp беше хванала намаление и освен летни потници по  3-4-5, беше си взела и суичери по 10-ина лв.

Сега събирам сили да реша в кой ден да си жертвам нервите и да ходя с набора и малката за дрехи. Като за нея ще трябват и обувки. Уфф.

# 454
  • Пловдив
И наборчето са с униформи - вчера поръчах за тази учебна година. Дънки има над 5-6 чифта и обикновено ги облича по 1-2 пъти, преди да му окъсеят Rolling Eyes Да ме пита човек защо съм взела толкова. Със спортните долнища е руг въпрос - там и 10 да има, никога не са му достатъчни Flushed Не съм изкарвала още есенните дрехи, та не знам какво ще му става. Мислим към края на месеца да скочим до Одрин и там ще ги обличам и двамата - хем ще съм се ориентирала какво да взимам. Той вече и сам си пазарува, ако нещо му хареса - аз не смея, да взимам нищо, без той да го е видял.
Днес дадоха учебниците. Разгледах на две, на три Stuck Out Tongue Winking Eye Утре той ще има честта Joy
Повечето помагала ще поръчат директно учителите, което е страшно улеснение за нас - родителите.

# 455
  • Sofia
Ние тетрадки не сме купили, но виж - дрехи не пропуска. Постоянно е "трябва ми...". Полазила е гардеробите на всички ни. Смея да твърдя, че с момче, дори и да е претенциозно, е по-лесно Grin Трудността идва, когато всичко от детското му е късо, а всичко мъжко му е широко на талията.
Класната каза на учителите да пуснат в групата помагалата по-рано, да не чакат 15 септември, та тях ги получих от озон заедно с учебниците на брат ѝ Money

# 456
Миналата седмица купихме още едни маратонки, днес пристигна и поредния суичър. До края на  октомври кара с тениски с къс ръкав и суичър в началото по тънки после плътен. Имам две момчета, които си пазят дрехите и много от нещата носени преди две години от баткото ( 4 г разлика) сега му е добре, отделно имат и сходни вкусове та смяната на гардероб при дребния минава по безболезнено. Иначе големия е проблем мъжкото широко детското късо...
Тетрадки купих преди месец, помагалата макар, че имам яснота ще взема другата седмица може някой колега да реши да променя нещо.
Каквото прочел прочел, май само едно стихотворение не е. Решавахме достатъчно задачи така че след седмица да не се чуди кое как се решава. Последни дни почивка за него, още повече че вече съм на работа.

# 457
Дрехи от повече от година не избирам аз. Откакто влезе с шут в пубертета и се облича "алтернативно", нямам думата. По магазините се водим заедно, само ако осъществявам транспорт, често ходи сама или със сестра си. В училище са с униформи - тениски и суичър, като от миналата година се ослушва за второто.

# 458
Нито учебници сме получили, нито помагала. Явно ще е от 15.09 нататък.
При нас е обратният проблем с обличането - много порасна последната година - и на ръст и на кг. Буквално всеки сезон сменяме гардероба, вече е от дамската номерация за 38.
Все още и поръчвам някои неща онлайн, но основно дънки, за обувки и блузи се оказва, че имаме доста различни разбирания Rolling Eyes Рокли и поли не носи поне от 2-3 години вече. Сега се е вманиачила в пинтерест - сваля картинки, прави си някакви нейни комбинации и стилове, следи тийн тенденциите.
Иначе и при нас са с униформа - блузки и суичър.

# 459
  • София
Доскоро синът ми обличаше това, което му купя аз - сега вече има претенции, но не обича да ходи по магазините. Сестра му отдавна сама си избира дрехите, обикаля с приятелки, рядко с мен.
Нашата родителска среща мина, получихме учебниците, а помагалата ще ги поръчваме заедно, целият клас.
Вчера дъщеря ми се присети, че учебната година започва, искала да преговаря по всичко, но с мен. Брат й се чуди как да не се прибира вкъщи, за да избегне това упражнение Joy
Бюрата са им удобни, от няколко години ги използват.

# 460
  • Sofia
Помагайте! Някой ходил ли е в софийско Джъмбо и забелязал ли е дали име ЧЕРНИ тетрадки Confounded Оказа се, че освен към дебелината и цвета на листа, девойката има изискване кориците да са черни. Това стана ясно, след като бих път до друг магазин, уж да избегна лудницата в Джъмбо, но не би...

# 461
В Сиела в Дъ Мол имаше.

# 462
  • софия
За Джъмбо не съм сигурна, но в Booktrading и Orange имаше черни- едните бяха с музикален инструмент ( цялата корица е черна), имаше и още един вариант,май с градове на корицата, но тези с инструментите са чисто черни ( имаше и голям, и малък формат).

# 463
  • София
Тази година не съм ходила в Джъмбо, но предишните години винаги е имало черни тетрадки голям формат.

# 464
  • Sofia
Тази година не съм ходила в Джъмбо, но предишните години винаги е имало черни тетрадки голям формат.

И аз така помня, затова за там попитах, но ще ѝ кажа и за посочените книжарници. Щели да ходят "НА МОЛ" с приятелки - ако ѝ се носят, да погледне и там.

Общи условия

Активация на акаунт