Новите съседи / La que se avecina

• 41 565
  • 458
  •   1
Отговори
# 180
Joy
Коментар във връзка със спойлера:
Скрит текст:
Предвид поведението му е цяло чудо, че изобщо има мозък. Joy Все пак са се смилили над него и са му оставили една частица, а?! Joy

# 181
Joy
Коментар във връзка със спойлера:
Скрит текст:
Предвид поведението му е цяло чудо, че изобщо има мозък. Joy Все пак са се смилили над него и са му оставили една частица, а?! Joy

10%, но да не издавам повече. Вместо спойлери една песничка

# 182
Голяма глупост беше днешния финал на сезона.... Ако трябваше да се чака за нов сезон, както е редно, въобще нямаше да е с нетърпение. Добре, че веднага пускат следващия сезон. Дано не е толкова тъп. Някак в 8 епизода не успяват да разгърнат сюжетните линии.

Също странно, че днес Антонио каза, че ако имаха дете с Берта, то щеше да е повредено и добре, че нямат. Все едно Алба не съществува. Странна работа. Какво пропускам?

# 183
И фразата "Лъвове или мухльовци" е "Лъвове или мишки". 😝
Дали сега се придържат точно към превода или репликата е сменена? 🤔
В България успехът на сериала до голяма степен се дължи на преводача и дубльорите.
Аз естествено пак заспах 😃 и пропуснах края.

# 184
  • In transit
Благодаря за клипа. Много сладко!

# 185
Два епизода гледаме как "умират"жени....
Ами не е приятно... особено като е неочаквано ...особено самоубийството на сестрата....
Незнам какво е това с повреденото дете и аз да не излезе нещо😁

# 186
  • Пловдив
Аз се чудя дали синът няма сега да предяви права към наследството на истинската си майка

# 187
Много рязко отряза биологичната си майка ....стана ми жал

# 188
Кофти ми стана за Антонио, този сезон с нищо не му провървя.
А пък маркизата ме дразни и искрено се надявам лудата да е оцеляла.

# 189
Как се беше размазала, не ми се вярва.
Тъкмо ми стана интересно последните два епизода, и ми се скофти с тези умирания.

# 190
Последните два епизода се чудя комедия ли гледам. Много драматичен обрат на събитията за много герои.

# 191
  • В страната на мечтите.
Вече имам чувството, ще гледам драма, а не комедия. Тъкмо бях свикнала с актрисата, която играеше домоуправителката (да почива в мир) и сега изведнъж ново лице.. а Ноелия ми беше симпатична и беше кофти, че така я "убиха". А, тя Ноелия била жива. Аз понеже го върнах да гледам отначало и не бях разбрала.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 21:04 от Трополинка

# 192
И аз не очаквах да е жива

# 193
Čherries позна, и аз не очаквах.
Новият приятел на Майте и Мингито (влюбеният в Ракел)не са ли един и същи актьор?

# 194
Čherries позна, и аз не очаквах.
Новият приятел на Майте и Мингито (влюбеният в Ракел)не са ли един и същи актьор?
Не е той, актьорът се казва Max Marieges.
Актьорът изиграл приятелят на Майте (Алонсо) се казва Álex Gadea.
Това с превода най-вероятно е заради сменен преводач.

Цитат
Интересно ми е дали Йоли дали ще се върне след като акрисата роди и дали ще е пак слаба.

Този сезон направо избиват рибата с гадни сцени - сега пък майката на Берта как си разби главата, беше толкова реално че чак мен ме заболя.]
Толкова реално та чак като ударих на забавен каданс, се вижда как пада кукла адски аматьорска сцена... Вероятно ефекта от звука за удара допринася за по-реален момент.

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 01:55 от cheburashka99

Общи условия

Активация на акаунт