Стани богат с водещ Михаил Билалов - тема 7

• 26 173
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Учителят си взе 10 хиляди и се отказа.И по добре,не знаеше отговора.
Какво работи Георги?Само разбрах че живеят на село.
Във фармацевтична компания. А селото е Крумово, до Пловдив.
И не се занимава със земеделие, а има доходи, с които да се изнесе от ужаса на големия град, за да живее добре сред природата, но достатъчно близко, за да пътува до работа и да си кара детето на градина и училище.

# 481
Мениджър на нещо си, чух аз.

Учителят се отказа навреме, взе си 10те хиляди. Не знаеше отговора, нямаше жокери, а и историк човек, кви дифузии, дисперсии или квото беше Wink

# 482
Личи си че е интелигентен човек,добре е направил да се изнесат на село и тишина и чист въздух,спокойствие,какво повече да иска човек.Щом и работата му го позволява още по добре.

# 483
И аз искам това, но няма как да стане.

# 484
  • Велико Търново
Имал градина, Билалов го пита какво сее, той каза домати, марули, билки имал. Преди това не съм чула представянето му и затова останах с впечатление, че се занимава със земеделие.
Много ми хареса играта на тоя човек, стискам палци да отговори и за 20 хиляди, а защо не и за повече.

# 485
Сади разсад, не сее семки. Вчера някакви софиянци коментираха как някой си сеел слънчоглед... Не знам дали е местен жаргон, или от онази песен дето един сее праскови и череши, хората масово са останали с погрешни представи.

# 486
  • Велико Търново
Знам кое се сее и кое се сади, просто така го попита Билалов. Но пък от друга страна разсадът се получава от семена. Няма да се учудя, ако Георги сам си го прави. Т.е. първоначално наистина може и да сее.

И защо слънчогледът да не се сее? Те семките са си семена. Кой ще тръгне да ти прави разсад, че да го разсажда по нивята?

# 487
В малки контейнерчета, не на браздата. И трябва да слага по една-две семки на чашка (посажда ги дефакто, не ги захвърля, като при сеенето). Една година исках да гледам чери домати в сандъчета и сложих всички семки (не знаех колко от тях ще поникнат) - те покълнаха и покриха почвата толкова плътно, че трябваше да хвърля 99% от разсада (иначе им е тясно и не растат). Трябваше вместо това да посадя три семки на сандъче.
Аз предполагам, че Билалов не знае разликата.

# 488
Личи си че е интелигентен човек,добре е направил да се изнесат на село и тишина и чист въздух,спокойствие,какво повече да иска човек.Щом и работата му го позволява още по добре.
Колко ли пък ще им е тихо и спокойно до летището! Вярно, не е софийското, но все пак. А и сега!
Иначе, да! Дворче, градинка... Щом им харесва.

# 489
  • София

Стани богат - 11.03.2022

# 490
Много ме дразни това нечуване. Явно има някакъв проблем в студиото, с връзката ли, с какво... Много случаи вече станаха да не са чули.

# 491
Мен най-вече ме е яд, че трябваше да си използва и втори жокер, така има още един за следващ въпрос за 20 хиляди, но дано поне видим самия въпрос за 50, дори да не може да отговори на него.
А представяте ли си да отговори и да покажат и този за 100 хил!

# 492
  • Бургас
Има нещо гнило в "чуването" на жокера, но ...вече го коментирахме. Не може винаги човек да е толкова шашнат, че да не може да чуе какво му казват отсреща. Но младежът хитро си пренареди жокерите. Харесва ми и си чакам въпроса за 20 000.

# 493
Сега, ако ви кажа, че и аз не чувам отговорите на приятелите ... авно е нещо от озвучаването.

# 494
Билалов толкова подсказва, а сега не каза на човека какво е казал жокера. Възможно е играчите да не чуват добре, все пак на нас зрителите може да се усилват сигналите.
Въпросът за Дали беше много приятен. За нобеловите лауреати направо си беше труден, как рискува този играч! Голям късмет, не знаеше отговора.
Въпросът за барбаронът Барбалала беше лесен и дори да не си гледал скоро филма, може логически да се сетиш.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 23:36 от Pepina_n3

Общи условия

Активация на акаунт