Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 812
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 2 325
Сирос,🤗. Думите са излишни,пък и не знам какво да кажа.
Ули,на програма air fryer,13 минути,на 132° за твърдо сварени.Трябва да са на стайна температура.В една от групите го видях.
Телешко от буркан с ориз ще правя.За мен салата.

# 2 326
Благодаря, че ми тъпите мрънкането!

Ули, бутче с картофи.

Все да кажа тия дни и забравям - Ренко е като малко дете с нова играчка 😋 И аз така бях с кукъра.

# 2 327
Хайде, бъдете така добри, сгответе нещичко и го метнете към мен.
Нямам нищичко. Замислям нещо с яйца набързо - бъркани, омлет, по панагюрски, каквото и да е. Имам и половин маруля. Кой да се сети да купи като излизаше сутринта.

Ренко с нейните похвали съвсем ме замисля.

# 2 328
Сиросче,това се нарича "преминаване на граници"Не харесвам подобни коментари ,особено от хора,които не са въвлечени в живота ви.Срещала съм хора с различни вродени заболявания ,но за мен те са нормални и не си позволявам да показвам съжаление .
 .Голямо гуш и от мен !

# 2 329
Ще го пробвам тоя начин, Ренко, аз само в уреда под налягане съм пробвала. Ама и така ми харесва.

Аз едно броколи имам и сигурно ще го мина през уреда Simple Smile ама да видим кой ще го яде Simple Smile

# 2 330
Експериментирам,Сирос.Пък нали и затова го взех 😁.Щото имам склонност като взема нещо, набързо да го метна в някой шкаф.Щях и тиквички"пържени" да пробвам,но в магазина бяха останали само размекнати 🤢

# 2 331
Ренко, за мен тиквичките не стават като пържени, по-меки остават. Аз ги правя на салата, разбърквам оцет, зехтин, чесън и малко мед/захар и топли ги слагам в соса и покривам и така докато направя всички.
Иначе са като печени, което на мен ми харесва, но няма хрупкавост. Но пък благодарение на това отново ядем тиквички, защото няма кой да ме хване да пържа.

# 2 332
  • София
Мен продавачки и какви ли не са ме разпитва ли за ръката, цъкат, цъкат.
Хора незъобразителни.
Аз пък ги мятах на джанката яко😂😂

# 2 333
Сорос,гуш.Не и е работа да коментира на тази продавачка.Ако не можеш да помогнеш,не се обаждай!Ти си знаеш какво ти е ...
Бобчи,тя пие трети ден Аугментин.Той нашия док първо вика изчакай ден,после каза почвай,после ми вика,че съм избързала,а сега  ,че още има хрипчета.А ние като ходихме първия път ,беше чиста.Днес я заведох на контрола,че ММ и той ходи.Той пък много настояваше за снимка,че отхрачва вече месеци наред,а не е пушач.Сега ми пратиш резултата и пише "дъра бъра...бронхитни промени"Той пък пи АБ седмица ,заради лимфен възел и подуто око.Кви са тия бронхитни промени- не знам.

# 2 334
Сирос, ми това е положението. Аз в такива случаи отговарям - Свиква се или Има и по-зле... Хората не са злонамерени, просто...

# 2 335
Не са, Мързи. Далеч съм от тая мисъл. Не се научих, да реагирам адекватно. Стискам зъби до колата, ама сега не успях. Смотана работа.

# 2 336
  • София
На всеки му накипява понякога, особено като се натрупат повече неща.  Гуш и от мен. Аз пък се усмихнах на сцената с детето и Киликанзера и вестниците и кашоните.  Това си е час за теб. Вярно и, че ще чистиш, ама няма да е повече от 15 минути.
ММ днес готви телешка яхния с Гинес в кукъра.

# 2 337
Сирос, Heart Прегръдка и от мен.
Скрит текст:
Не ѝ обръщай внимание на кокошката. Някои хора си мислят, че като пазаруваш в магазина, в който работят и те видят повече от веднъж и вече сте станали първи приятелки, горе - долу като приятелствата във фейсбук с непознати.

Наближава края на месеца, помислете за шапка за новата тема от сега. Ама хайде да не сме кози този път, нещо различно и иновативно. Овце например, през април ще е актуално. Нещо такова?
Скрит текст:

# 2 338
Сирос, гуш!
Аз реагирам така понякога на въпроса "колко деца имаш" или "айде, няма ли да имаш вече дете", хем е мой избор, трудно взет, и трудно преглътнат, но лично мой за момента.

# 2 339
Вайче, това пък съвсем 🤗

Кло, овцете са един път 😄

Сега, ако знаете, как долното котенце, спи блажен в оръфаната кутия...

Общи условия

Активация на акаунт