Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 815
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 2 340
Ама отивай с два капака да го будиш, как така ще спи.

# 2 341
нещо поне малко пролетно да е снимката, да ми лъха на топличко...

# 2 342
  • София
Сиросче, и от мен прегръдка! Щях да напиша това, което е написала Бобчи, но тя е отразила и моето мнение по-добре отколкото аз бих го направила. И да не съм те видяла повече да се извиняваш, че си мрънкала. Ти си един от най-малко мрънкащите хора в тази тема. Ако не измрънкаш тук, то къде! Мрънкай си колкото ти е нужно!

Ама не ги слушай другарките!!! Как така ще будиш Кили?! Нали няма после техните крака да изяде, лесно е на чужд гръб акъл да дават.

Кло, кефят ме тези овчици за шапка на темата. Гласувам "ЗА".

# 2 343
  • София
Чироз, взимай му мярка за тавата 🤣.

# 2 344
Сиросче, миличка, прегръдки от мене! Не знам какво друго да кажа, а така ми се иска да има нещо, което да кажа и да направи нещата по-добри.

# 2 345
Сирос, такива са някои, готови да бръкнат в раната, без да се замислят. Майната ѝ. Простодушна простафела. Проста казах ли…

Забравих за какво щях да помрънкам. Тъй че да се приеме, че мрънкам на общо основание.

# 2 346
Сиросче,гушки!
Кло,ето тук имам някои симпатични картинки на Овнета:
Скрит текст:

Имам и една малка играчица,от шоколадово яйце,ще я снимам! Много е яка. 😁❤♈

# 2 347
Оф, бе, Сирос, вземи го това дете, натовари го в колата и запрашете към шатото. Сериозна съм, ще ти дам координати. Ще излочим поне две бутилки вино, а за лапето има двор почти три декара, от които два са чиста зелена поляна с дървета и хамаци по тях. За всеки има по един. Ще се разпльоскаме, ще лочим вино, ще изпушим кутия пурети, па може и нещо да похапнем.

# 2 348
Така. Два броя чавета - изкъпани с кофа и канче. Големият си поистеряса де, заради новостите и нарушения ред на обичайните действия, ма ше му мине. Мъж - бил на фризьор преди това; изкъпан и той с кофа и канче, лично му поливах да си мие чутурата. Аз - изкъпана с кофа и канче. Заявих, че ако утре вечер нема бойлер, се изнасям и му оставям чаветата Smiling Imp

# 2 349
  • Пловдив
Абе Кло, как тия оФци ще туриш? Grinning  ще ни се смеят тия от балкона Stuck Out Tongue Winking Eye 

Сиросче, прегръдка!

Мързелота, ам то утре петък тамън време за отиване на село Wink

И аз искам на хамак Blush

Аз поскачах малко, аю голям зор ми е Confused е, има и по-зле, ама туй не ми дава мир...
Ся тряя суша кОса Close
Даже не ли се пие.

# 2 350
А, искала Мистикова на хамак. И като донесеш от ония вкусотии, дето така безжалостно размаха преди няколко страници, и аз като ги изям, не само ще скъсам хамака, като се тръшна в него, а и цялата ябълка ще изкореня.

# 2 351
Уиш, запазвам си правото за по - топло време, че то сега грехота на 3 дка,  да ни скръцне студ.
О Рахаля рече грехопадението ...

Мързи, аз бих отишла при свекито.

# 2 352
Ъм, и до грехопадение ще стигнем. Колко му е.
Оф, бе, може ли такова нещо!!! На колко години съм? М? На много! И не стига, че съм още като проклет часовник, вместо да вземе да ме хване менопаузата и да се свършва, ами точно когато довтасахме с Уишмастъров в шатото за дълъг уикенд, та онова нахалното да си прави партито у дома и да се отглежда с брат си, та точно за този уикенд, не само ще ми подрани, не само ще ме боли кръст, гъз и всичко останало, ами и ще приличам на заклано прасе. Имам в двора кладенец, дълбок поне 20 метра. Отивам да се метна в него.

# 2 353
При свекито не може... място няма... те са в малка виличка в село до Пловдив... а и не ща там. Фръц. Синът й как ме изнерви току-що... ше го копам

# 2 354
  • Пловдив
Да тръгваме ли с чували и багажници? Grin

Общи условия

Активация на акаунт