Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 817
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 2 355
Освен алиби ѝ трябва и голям багажник, че нейният е ню-ню.

За багажник не мога да помогна, но имам перфектното алиби. Цяла вечер сме на спа (с нескончаема топла вода).

# 2 356
На полусъединител съм 😂
Нашто чаве баща му го къпа,тя реве,той пее "Зайченцето бяло" 🙄🙄🙄.

# 2 357
ДА! направих спагети, малката ги хареса и яде, аз ги харесах... той си сипа и почна - този сос няма плътност, виж как не са се оцветили спагетите, като правиш нещо, го прави както трябва, трябваше повече да го вариш... стана, върна спагетите в тенджерата им, върна и соса в неговата тенджера и почна да го дооправя - слагА му още подправки някакви там, варИ го, бъркА го... накмрая яде и вика - ми то няма промяна...
Ше го удуша, ше го разфасовам на дребни парченца и ше го заровя в любимото му лозе, да го наторява...

# 2 358
На педала съм с голям багажник,  дърво, лопата и чувал. Лозе... ми и каца ще докарам, ако се налага.

# 2 359
Отрядът за бързо реагиране е в пълна бойна готовност Simple Smile

Ние излязохме за по едно вино набързо. Врътна ми се главата от една чаша Flushed
Вече съм по пижама, май ще полягвам.

# 2 360
Мэрзелоттааа 😅😅 цвиля, ве женА.. От утре мъж ти- шеф кухня! Ако доживее, де..🤣🤣
Съчувствие за другарката с канчета ...пях ти и кошмара..

Сиросче 😘
Килеша е умен, ей затва най- много ме е яд. На фона на останалите момчетии в класА му, наистина е шен. И вместо да го използва и да му върви даскалото, той, за да не остане по- назад от килешлъка на останалите, се прави на битер килеш. Това ми тежи на мен. Както и даЙ 😜 Докато съм му на пътя, няма стане неговата.
Уиш и аз на хамака да се присламча? тъй тихинку, няя ви преча. Една по- дълга сламка за квот сърбате и виЙ, другу ми не требе. Скромна личноС съм ☺
За кемперите и на мен някой ко ми найди връзка, ида. Аз даже няям право да участвувам 🙄
Някой откри сезона на биричката, пък аз, аз не съм го закривала 🤣 Наспорт!
Сис, радвам се,че списа. Успех с изпитите!

# 2 361
Гутен ви сабахлен у петък, гугутки!
Не съм чела отдавна, много ме зори вече взирането в телефона,ЕГН.... гледам да почивам очно!НИ мъ бийте!😃
Явно трябва нещо да вземам като хранителна добавка за очите!
Дано да сте добре!
Лек ви ден! Петък е!
И честито Ви Благовещене!

# 2 362
  • sf
Добро утро, сладурки! Петък е, това ме крепи в този ранен час! Ае хубав и успешен ден!

Дописвам- още луди има рано-рано,а, Веселинкова?! 😆

# 2 363
То вече не е толкоз рано, с повече фантазия е шест станало.
Честито Благовещение!

Комшу, спокоих сЯ, че всичко е наред при теб. Две от три се разписахте след вчерашния жален вой, остана само Фил да мине и да каже как е.

# 2 364
Добро виутроооо... Жив е... Нали трябва нов бойлер да ми сложи... Кой ще го направи вместо него... Пък и ми се извиняваше после горкият цяла вечер... Ама аз така театрално се надух и нацупих... Даже и малката вика - тате, много си обидил мама,да й се извиниш и да й купиш нещо...
Правя принцеса за обяд на малчо.. аз съм на диета.

# 2 365
Не нещо, бойлер да ти купи, Мързи, бойлер. Айде и довечера да сте под душа всички, не с кофата и канчето.

# 2 366
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
ПанТичка и караМела  - 3 март слънчеви, по Египетски Wink

Кло и бобчита - 4 март
ВНЛ писа "студеничко и дъждовно"
Кло - Студено, но се очертава слънчево.
тарти - проливен дъжд
при мен - сенсенжмо Wink слънце. Simple Smile
значи и вие имате избор Simple Smile

кротик и сирос - 7 март
прогнозата е за слънце Simple Smile хубав ден ще е.

бъръльо - 9 март
вяра, надежда, любов писа, че чува птички и това е знак за хубав ден.
Simple Smile а и винаги има опцията "Египетско време"

мистик, близалчицата и Нейо Донсин - 10 март
цитирам, но забравих автора Simple Smile Мисти, Лоли и Нейо днес явно се бориха с некви зли сили избрали също този ден от месеца. Вали на парцали, грее слънце, вали на парцали, грее, духа, студ ..... в тоя порядък цял ден.

бадулбадура - 12 март
слънчево чух че е при вас.

аз, 13 и вятър и мъгла - 13 март
при мен е вятър без мъгла.
слъце без топло
и кOла без лед.  Simple Smile
при вас?

адриана, ред стар и еринне - 17 март

бях ви забравила Simple Smile Simple Smile добре, че еринне ме подсети.
честит да ви е деня, хубав е тук Wink
а при вас "ем шашав ден, сняг, дъжд, сняг... Поне ще ми върви като по вода."
и "тука едно слънце пекнало. Вчера валя цял ден, но днеска е хубаво още от сутринта"
"Във Варна си имаме от всичко - и дъжд сутринта, и ветрец, и слънце от време на време. Годината ще е интересна, дано да ни върви по вода и дано да е успешна - да се чете дано да се постигне мир."
"За статистиката сутринта имаше мъгла, после валя дъжд, обърна на сняг, пак на дъжд и накрая се кротна и остана само облачно и сиво."

сиси, веси и бабри- 18 март
"Напекло е слънчице - не че топли, но поне не е мрачно."
"Днес едно слънце е огряло, но вятърът е леден."
"Наистина е друго като пече слънце! Дори и студено,пак е хубаво. "
Слънчево и студено ,викате! При мен е мрачно и студено,та избирам вашето време 😁! Че ще е студено,ясно,но поне да е слънчево!

зууми и галена - 19 март
вчерашният ден е бил променлив и разнообразен. за днешния вие ще си кажете, но подозирам, че ще е като прогноза на оня смешния синоптик: "времето ще е преобладаващо, а в някои райони - предимно."
"Времето е слънчево и приятно за момента - това за избралите си днешния ден"

огица и тарти - 20 март

уиш мастерицата - 22 март
слънчев да е денят ви, момичета!
тук светна и съвсем различно изглежда. Simple Smile

Донси - 23 март

донси само пУаши Wink иначе е душица. слънчево го дават Simple Smile
"За протокола слънце яко грее, малко студено, но до обяд ще е ток и жица!"
"Тук е лято направо. Вчера беше 21 градуса, цялата седмица го дават много слънчево и топло."

ренко, естелла и прити мама - 24 март

вяра,надежда любов- 25 март
вече докладваха - "Навън се е облещило едно хубаво слънце"

Скрит текст:
Герата - 26 март
BeautifulM, birdflower и среднощната звездичка  - 28 март

мързелче - 31 март (хитрее Wink )

Добро утро. след малко изпращаме Горинич на тур за овации с преспиване в пустинята.
ЖДНБ! и аз съм пребродила България с раница на рамо, ама такова нещо не помня.

# 2 367
13, идвай на хамака, ама само ако донесеш едно стекче от лидълските кенчета джин с тоник, че Мистикова не може да си намери такива, а с нещо и нея трябва да я поим.
Кой каза за копане на труп? Даже няма да копая. Както казах имам над 20 метра дълбок кладенец. Тъкмо няма да мирише от водата. Ма що да не заспи снощи в 8 и сутринта, наспал се и свеж като малинка, да не ме събуди и мен в 4:30? Било събуждане с целувка. Лелей! Само го чакам да заспи довечера, ама хубаво да заспи и да почна да го целуФФФкам, да види колко е хубаво да те будят!

# 2 368
  • София
ДУ.

Днес светът е хубав, ще видим докога. Какви са тези кенчета с джин тоник? За един приятел питам.

# 2 369
  • София
Добро утро.
Честито Благовещение, да сме здрави.

Бабета под нас почина, преди 2 дни, вече синът й и дъщерята щяха да се избият за жилището, полиция, той 24  ч. в арест. Крещят, чудо.

Общи условия

Активация на акаунт