Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 820
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 2 370
  • София
Оле, Мис. Ужас. Скотове, не хора, особено загубили родител. Confounded

# 2 371
# 2 372
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
st. Dobri - Какво ще рече " тур за овации с преспиване в пустинята."?

# 2 373
Добро утро, петък е! Nature Sunny Честито Благовещение!
Аз май се наспах, пу-пу.

Уиш, поне с целуФка те будят. МУ всяка сутрин се буди в 6:30 с 28 аларми през 5 минути и накрая за разкош е настроил да се включва радио - програма Хоризонт. Става, отива да се оправя, но радиото продължава да работи. Влиза в стаята да го изключи точно преди да излезе от къщи.
В интерес на истината, има сутрини, в които изобщо не чувам нито радио, нито аларми. Но има сутрини, в които ми се иска да му изтръгна гръкляна.

Мързелотка, довечера да докладваш развитието с бойлера, ако трябва да тръгваме с чувалите, лопатите, багажниците, каците и кладенците.

# 2 374
И аз се зачудих дали е автокоректорът, ама не се сетих за какво ще стоят овациите, обаче така живописно си го представих тура за овации, че реших, че може и да не е автокорект Simple Smile

Мале, Бърди, това ако ми го причини, ще остане и без телефон и без радио.

# 2 375
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
st. Dobri - Какво ще рече " тур за овации с преспиване в пустинята."?

туристически преход в един резерват в средата на града. Simple Smile пустиня, но не е много голяма, затова ще се въртят в кръг и ще правят нещо като зиг-заг из нея за да навият 20км, ще преспят там и ще се върнат утре следобяд.
всичко това с раниците, палатките, йога мат, храни, тенджери, тигани, газови котлони...
мястото е интересно, но чак толкова изисквания и подготовки са ми странни.
той пък е възхитен и всички трябваше да подскачаме възторжено и да докарваме поведението на телетъбитата от детството на кака му.

илюстрирам

# 2 376
ДУ.

Днес светът е хубав, ще видим докога. Какви са тези кенчета с джин тоник? За един приятел питам.
Лидълски. Black Forest са ги кръстили.

Спи ми се.. Кой каза нещо за изтръгване на гръкляна на ближния?

# 2 377
Добри,готино звучи .Къмпинг в пустинята.
Мид,много грозно ,ама хич не се учудвам,те някои хора при живи роднини се карат и ги нагласят делбите ,какво остава за погребан човек 🤦
Мързелче,диета добре,ами кутиите от свеки?Няма ли да я развалят?

# 2 378
Кутиите той да си ги яде... и без това оня ден и тя ме ядоса... звъня ми, не ми се говореше с нея, не вдигнах, после не ми се връщаше обаждане, не върнах и се оплакала на ММ /мойто магаре/, че комуникацията с мене била трудна, представете си... викам му - ми аз пък ненавиждам дългото безсмислено говорене по телефоня, какъвто е семейният ви навик... начи способни са два часа да говорят, по пет леко различни начина да повтарят едно и също нещо, абсолютни дреболии да обсъждат... ааааааааааааААААААААА

# 2 379
  • София
Ще се пробват новите кенчета с джин...приятелят, исках да кажа. Той и кенчета с винчок уважава.

# 2 380
Аз забравих за тях онзи ден,ще си напомня другия път.
Тока спряха ,от половин час нямаме .
Мързи,мойта също говори с часове и казвам,че трябва да затварям,тя продължава.

# 2 381
  • София
Мойта пък не ми звъни😂

# 2 382
Добро утро.Спахме една идея по- добре.Не е кашляла толкова.
Утре детето има имен ден, а аз що да не и забравя подаръка на работа?! Той не е забравен,а скрит,но аз сега се сетих за него! Ще се чудя сега как да го взема.
Честит празник! Много го обичам днешният ден.

# 2 383
  • София
Бърд, да не сме омъжени за един и същ убавец? И на моят алармата му е през 5 минути и изпитвам желание да го убивам мъчително.

# 2 384
  • Пловдив
Ре, ТУ нали беше нейде по чужбинско?

Уми, къв ден е утре?

Много съм зле с тия празници като днешния, напр....нищо не знам като тълкование, честване и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт