Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през март

• 99 821
  • 2 979
  •   1
Отговори
# 2 385
Мисте,ето да четеш за Благовещение.Днес е християнският ден на майката.   https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j& … sp;    
Утре е денят на Св .Архангел Гавраил,донесъл благата вест.Той се чества поне още 2- 3 пъти ,но ние избрахме тази дата,като най- запомняща се,а и ,защото е точно след Благовещение.

# 2 386
# 2 387
  • София
Добро утро! То стана ден докато смогна да напиша. Не сте писали много от снощи до сега, но успоредно с четенето проверявах домашни, разтървавах дете и котка , разпределях домашни ангажименти между човеците вкъщи, слушах протести от рода на "Ама защо това да правя? Ама защо сега?".  Кафето ми изстина, а исках просто да го изпия топло във вашата компания. Накрая помолих да ме оставят за 5 минути на спокойствие да дочета и допия и ми беше отговорено, че аз цяла сутрин това съм правела. 🤯 🤦😄

Благодаря за сутрешната доза смях на ваш гръб. Така хубаво сте описали всичко, че хем съчувствам, хем ми е смешно. 😄

ДобрЕ, аз сигурно съм темерут, обаче ... Хубаво,разбирам, че се гордеят хората с този пясък. Пясък имат, с пясък се гордеят. Ама ... то нищо хубаво не видОх, с изключение на птицата.   Явно съм оперирана от естетически усет.
Дано си изкара приятно Горинич. Това е важното.

Честит празник!

# 2 388
Ре, ако и ТУ оставя камари мръсни чинии в мивката, а след него кухнята изглежда като след бомбардировка, значи май наистина сме си взели един и същи убавец. Досущ като 99% от дамите по света и у нас Simple Smile

Коментираме с МУ накъде да хванем в събота или неделя. Предлагам му да тръгнем по стъпките на Мистева към Панагюрище. Там нямало нищо интересно, по-добре Копривщица. Хубаво, но в Копривщица сме ходили не помня вече колко пъти, разглеждали сме много неща. Питам го какво ще правим пак там и получавам отговор: "Ще си купим картофи" Joy

В последните 2-3 дни токът пак спира за по няколко минути и много ме дразни. Модемът се шашка всеки път, отнема му известно време да си върне акъла, понякога се налага да го рестартирам. Аман.

# 2 389
  • София
Мисте, завърна се миналата седмица и сега пак се напасваме, ама като остри камъни 🤣.
Бърд, научен е в миялната да ги слага, но чашите му от кафе и чай са навсякъде.

# 2 390
Ре, съчувствам. След всяка командировка на някой, после вкъщи напрежението се реже с нож. Представям си, ако паузата е по-голяма.

Bird, екопътека Бяла река като идея да дам. Започва малко след Калофер. Въпреки че не знам дали няма да е кално сега.

# 2 391
  • София
Попи, не ми говори 🤣. Тъкмо бях изчистила и подредила и сега на ново. Ама какво да се прави и разделени не е ок, а аз в ОК не желая да живея.

# 2 392
От два часа няма ток,излязохме на двора ,че топло вън.Между 15 и 17 пак щели да го спират,те не са го пуснали още 🤦

# 2 393
Бърди, и аз мислех за Копривщица или Брацигово.

# 2 394
  • Somewhere in the World
Честито Благовещение, момичета - да имате здраве, доброта и благи вести Heart
Аз се оплаквам от ММ, събуди ме в 3,20ч да ми говори че заради ваксината му се изсушила кожата на тялото и аз съм виновна,че го накарах се ваксинира! И си заспа като мъж, а аз се въртях до към 5...
Идвам в офиса сутринта - греда!
Сис, ще се справиш с изпита и всичко!
 И дечицата да се оправят вече Hug

Последна редакция: пт, 25 мар 2022, 15:53 от Pretty_Mama

# 2 395
Голям ветрилник е тук,кел файда,че градусите наближават 20, като ще те отвее.И на двора завет няма, толкова е силен.Големия тая сутрин не отишъл на училище,че бил хремав.А снощи се жалваше,че му почвала сенната хрема.Ама уж е рано за нея 🤔.Той и не се спря тия дни,от училище,малко вкъщи,и дим да го няма,прибира се по тъмно.Ся ша седи дома,да го наблюдавам 😈.Тествах го де,уж е - 🙄
Шефа пък се научи да пие сам вода от чаша,и сменям мокри блузи кат алтава 🥴.Ай,почти е време за вино 🍷

# 2 396
Леле, Прити, ужас!
Попи, благодаря за идеята, пътеката отдавна е в списъка, но все не стигаме до нея. Предпочитам да я оставя за по-топло време. Много ми се иска и Струилица, и Невястата, ама да видим кога и как.
Сиросче, в Копривщица много обичам Лютовата къща.
Ренко, дано не е нищо сериозно.

Много силен вятър тук. Неприятно е, въпреки че е топло. Канехме се с една приятелка да хванем пътеката по обяд, но започвам да се разколебавам.

Случайно си чувам хороскопа: Днес не ви се работи, но ви чакат много нови и спешни задачи. Сакън!

# 2 397
  • Euskal Herria
Добър ден, общество!
Честито Благовещение! Според християнския календар е ден на майката. Ако имаме именици, да са честити!

# 2 398
Ренко,много е кофти сенната хрема,милото.Аз  видях полени ,а уж е рано и студено.
Брат ми се подува около очите от сенна хрема ,само сменя хапове и май Зинат се казваше последното дето му помага.
Заспа Звери и аз се завих до нея,че може и аз да дремна,студено  ми стана 😤

# 2 399
  • София
Послучай Благовещение моята майка ме изкара извън равновесие. Нищо не я интересува, бе, особено аз и внучка ѝ. Само ТЯ и МЪЖЪТ ѝ са важни. Пита ме за детето, споделям проблеми, важни за бъдещето му, разпалена съм, много ядове по случая имахме последните дни по принцип е важен период...и тя...имала нужда да си направи нови снимки на мене и си скрийншотва във Вайбъра. Помолих я да престане, имаша нужда от снимки. Flushed Ама слушала междувременно. Нищо никога не знае и не я интересува, само да изпльока някоя снимка във ФБ е важно, че да я харесат десетте ѝ контакта. Когато преди две години детето я помоли да не качва публично негови снимки без позволение, снимки, пратени само за нея, се сърди половин година. ФБ профилът си бил неин и имала права.
 Абе, ай у лево.

Общи условия

Активация на акаунт