Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 198
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Лелее 😄 аз пък си мислех, че Poison и Hipnotic poison са доста сходни като аромат, нали са от едно семейство 😃

# 211
Poison e един от любимите ми вечерни аромати, не мисля, че има парфюм, който ме е завладявал повече и по-бързо. Нито ми е мухлив, нито ми е ужасен, нищо общо. Poison е това, което си представях от Аурата на Мюглер. Тъмен, гъст, вълшебен!

# 212
Лелеее, благодаря ви момичета...от колко грешки ме отървахте в последно време...случайно преди малко говорих с една колежка , която го имаше в кабинета си ииии не ми хареса. Пусто от няколко дни просто искам да си купя нов парфюм и не знам какъв, кой и колко Wink

# 213
Не съм парфюмен корифей и никак не обичам крайните изказвания относно парфюм и вкус, но за незапознатите с диоровата  Отрова, считам за разумно да се препоръча проба, от която може да се роди голяма любов, което казвам съвсем сериозно и без грам сарказъм!

# 214
Напълно подкрепям! Дори се почувствах неудобно! Аз се разсмях искрено на коментара, защото ми хареса. Изобщо не познавам този Poison дори. Всички аромати, за някой от нас, са най-прекрасните. Не бива да се купува без проба. Скоро си мислех, за рекламите на парфюми. Ами всички са прелестни! Защо някъде в "дребния шрифт" не изписват, или с "половин уста" не споменават: "Препоръчваме първо да пробвате"?!

# 215
  • Пловдив
Здравейте! Някой поръчвал ли е baccarat rouge 540 от официалния сайт ? Всичко наред ли беше с доставката?
https://www.franciskurkdjian.com/int-en/p/baccarat-rouge-540-eau … fum-10223021.html
По летищата намира ли се ? От къде мога да го взема най-изгодно и да е със сигурност оригинал?
Моят е от официалния сайт, не съм имала никакви проблеми при доставката. Имам две поръчки оттам и всичко е било точно.
Заповядай в тази тема - там може да получиш повече информация за изгодни оферти.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1416966

# 216
А мен ме грабна тази нова лятна Mancera.
Като цяло никога не мога да подмина парфюм, който в името си съдържа думата Слънце
Heart Eyes

Ще я пробвам непременно като се появи по нашите ширини, само дано да е преди сезона.Heart Eyes

# 217
Днес парфюм за деня ми беше отливчицата ми от Vanille Fatale. Не знам за кой път се убеждавам, че парфюмът сам заявява себе си. Уж не го харесвах, уж го поставих на второ място след Tobacco Vanille, а той сам ми показа, че е по-лесен за носене от него, колкото и да е специфичен. Същото стана и с Libre edp. Бях го отписала, но отливката ми обърна коренно мнението и вече го слагам на първо място в най-лесно носимите ежедневни парфюми.

Последна редакция: ср, 09 мар 2022, 22:42 от Джуд

# 218
  • София
Откъде сте си взела отливки?

# 219
Откъде сте си взела отливки?

От групи във Фейсбук.

# 220
  • София
Poison e един от любимите ми вечерни аромати, не мисля, че има парфюм, който ме е завладявал повече и по-бързо. Нито ми е мухлив, нито ми е ужасен, нищо общо. Poison е това, което си представях от Аурата на Мюглер. Тъмен, гъст, вълшебен!
Подкрепям. Първата ми парфюмна любов, за който винаги ще има специално място в сърцето ми.
Но имам чувството, че говорим за различни парфюми. Мухлив, бръснарски, ретро?
Реформулиран е и бутилките от различни години миришат различно, зависи какъво е изданието в момента. Затова и не смея да си купя ново бутилче, защото няма да е същата прелест, която познавам. Кътам си няколко милилитра и си го мириша от шишето от време на време.  Не харесвам ретро аромати, този никога не ми е звучал ретро. Явно е и от парфюмите love or hate , а ние сме от щастливките, на които показва само най-хубавате си страни. Чувствам го по същия начин - тъмен, гъст, вълшебен, богат, дълбок, плътен, объл, омаен, съблазнително лилаво кадифе, един от най-добрите парфюми правени някога и като аромат и трайност и сияж💖 Цяла ода мога да напиша за него. Отровен - да, ако не внимаваш с количеството. Много е силен (беше) достатъчна е само 1 апликация, и определено не е за всеки ден и за хора, които не харесват присъствени и сладки парфюми.
Поредният пример как един и същи парфюм се разкрива различно и колко различни са възприятията ни.
Скоро обсъждахме Флауърбомб Нектар - за мен е неносим, има нещо дразнещо и ретро в него, за друг е прелест.
За кратко време имах Еуфория, подарък. Но го дадох на човек, който го харесва. Бях си направила експеримент с племенника -17 годишен. Няколко пъти му давах да помирише различни парфюма - свеж, флорален и т.н. , без да вижда кои парфюми помирисва, и го питах кой му е харесал най-много. Всеки път избираше Еуфорията. Каза: има нещо секси в този парфюм. Аз не го харесвам, приятелките ми го обявиха за много ретро, а младежът го намира за секси…
П.С. Скоро се напръсках с Облака на Ариана Гранде, една близка тийнка е луднала по него. Не разбрах какво му харесва, то синтетика и чудо, плосък, скучен…

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 01:13 от Vesika

# 221
До преди пет-шест години Нотино /Енцо/ предлагаха много мостри, едни виалчета от по 1 и 2 мл., също и 5 мл. спрей. Изреждаха разфасовките и най-отдолу - мостра. Та тогава тествах Поазон от виалче, доколко съм придобила реална представа за парфюма от едно виалче не знам, но имам спомен, че ароматът не беше страшен и чудовище, по-скоро наситен, присъствен и да, тъмен и въпреки това в него се долавяше нежност и женственост. Усещането беше за полъх от миналото, помислих си, че такива са били парфюмите на 50-те и 60-те години.

# 222
Ще се радвам да получа мнения за Ariana Grande Cloud 🙂

# 223
Ще се радвам да получа мнения за Ariana Grande Cloud 🙂
Копира донякъде Бакара Руж. Сладък, химичен и с пластмасова нотка. Или ти харесва или не. Не се купува без проби.

# 224
Здравейте парфюмни момичета, не мога да не се похваля и днес с току що пристигналото, дълго жадувано от мен, "зелено сърце на вещицата" или казано по-точно AURA на Мюглер. Разкош е този парфюм, любов от първо помирисване. Не усещам нито лекарства, нито застояли блатни води, а само зеленина,зеленина и прекрасна, сладка бурбонска ванилия. Един такъв свеж, омаен, плътен, и носещ наслада ми е аромата. Както и при останалите творения на великия дизайнер, в Аура -  или се влюбваш задълго и безрезеврно или тотално го отхвърляш. На мен ми носи само красота,сладост, спокойствие и щастливи моменти.

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 20:47 от Lioness77

Общи условия

Активация на акаунт