Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 198
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Абсолютно подкрепям горното мнение за Cloud. По-сладък е от Бакара. Подарих го на едно 12-годишно момиче, на което стои божествено, но на моята кожа избива химическа нотка.

# 226
И при мен е така. Дъщеря ми го носи, аз не мога.

Страхотна, Лъвичка! Честито!

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 11:57 от densi

# 227
Lioness77Прекрасна снимка на красива жена и чудесен парфюм!
Със здраве и кеф да си го ползвате!

# 228
Благодаря сърдечно, Пепеля6ка.

# 229
Здравейте парфюмни момичета, не мога да не се похваля и днес с току що пристигналото, дълго жадувано от мен, "зелено сърце на вещицата" или казано по-точно AURA на Мюглер. Разкош е този парфюм, любов от първо помирисване. Не усещам нито лекарства, нито застояли блатни води, а само зеленина,зеленина и прекрасна, сладка бурбонска ванилия. Един такъв свеж, омаен, плътен, и носещ наслада ми е аромата. Както и при останалите творения на великия дизайнер, в Аура -  или се влюбваш задълго и безрезеврно или тотално го отхвърляш. На мен ми носи само красота,сладост, спокойствие и щастливи моменти.

Колкото и глупаво да звучи, чувствам се с този парфюм все едно съм в иглолистна гора след дъжд есента. Любим ми е и си кътам едни 30мл от не знам кога. Със здраве да си го ползвате!

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 10 мар 2022, 19:43 от bubanka

# 230
  • Бургас
Лъвице, много си хубава, Аура също, честит.Аз също не усещам нищо лекарствено в нея.Green Heart Върху мен е теменужена Аурата.

# 231
Благодаря ви Bright Crystal и Eva Ilkova 708937 

# 232
Присъединявам се и аз към любителите на Аура. На моята кожа е многолик парфюм с интригуващо развитие. След първа проба всъщност бях готова да го отпиша, силно зеленото начало ми дойде в повече. Момичетата тук обаче ме посъветваха да му дам още един шанс и съм щастлива, че ги послушах. Така открих една от най-големите си парфюмни любови.

# 233
Lioness77, честита Aura!
За мое учудване, и аз го харесах, въпреки че, е в категорията ми "супер мощни" и няма да се чувствам удобно с него.
Аз искам да ви помоля за мнението ви, за един аромат, който ме заинтригува,  защото е мек, въздушен, интимен и непорочен, объл и дори незабележим. Така го усетих аз. Shalimar Souffle de Lumiere. И за мен беше странно, но го харесах, точно защото е тих, прибран. Като срамежлив ученик, на задния чин. Това са асоциациите ми за него. Зимата се завърна, не мога да стопля времето... Молбата ми е, към познаващите го, ще остане ли такъв и в топло време, няма ли да "натежи" нещо в него? Hug

# 234
Благодаря ви Densi и Magda Dimitrova.

# 235
Shalimar souffle de lumiere за мен е прекрасен, в голяма жега се разгръща и е направо опияняващ. Любим ми е Heart Eyes Но има малко ретро аура заради комбинацията иланг-бергамот, аз нямам против, харесвам такива аромати, но да се знае. Във влажна жега пък изпъкват белите цветя, кремести и тропически. Въобще красота. За сегашното време не знам как ще стои, сигурно някак си не на място.

# 236
Killpop, много благодаря! Така ми се струва и на мен. Сега е малко... неуравновесен, хаотичен, въпреки че, това не са точните определения. Много ми хареса това, за топлото време! Надявах се тогава да е такъв, какъвто предполагах (и ми се искаше), а ти го описа точно така. Благодаря! Flowers Hibiscus

# 237
  • София
Откъде сте си взела отливки?

От групи във Фейсбук.
Бихте ли споделила някои от тях?
Благодаря!

# 238
+1 от мен за любителите на Mugler Aura!
Това е единственият парфюм досега, при който съм усетила, че има развитие в аромата. В началото е невероятно зелен и много ми харесва.
След това в един момент много ми заприличва на Roberto Cavalli Edp (който ми е другият фаворит) !? 🥴

# 239
Killpop, много благодаря! Така ми се струва и на мен. Сега е малко... неуравновесен, хаотичен, въпреки че, това не са точните определения. Много ми хареса това, за топлото време! Надявах се тогава да е такъв, какъвто предполагах (и ми се искаше), а ти го описа точно така. Благодаря! Flowers Hibiscus
През зимата съм го пробвала само от капачката и се усеща газиран и лек заради бергамота Yum Но му трябва топлина, за да се разгърне, бих казала поне 25 градуса и да напича. Ако все пак не ти допадне, бих приютила твоя с удоволствие. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт