Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 193
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Добре, само на мен ли Мирта и тонката на ДжМ ми е много бръснарски и ретро (определено мъжки) парфюм? Чудя се, ако има жени, които го харесват и носят, какво намират в него? И като за “моно” аромат, аз тонка грам не намирам. Хм. Аз си го представям само и единствено върху мъж, надхвърлил 50-тте.

# 241
  • by the sea
Delirium ми пратиха мостричка с последната поръчка на  Myrrh & Tonka и макар че не е по мой вкус много ме впечатли комбинацията, обаче има една такава нотка на паста за зъби , която усетих и в Memo Inle и няма да се разберем, но имам приятелка която харесва смоли и ще му се зарадва.
Унисекс си е за мен

# 242
Добре, само на мен ли Мирта и тонката на ДжМ ми е много бръснарски и ретро (определено мъжки) парфюм? Чудя се, ако има жени, които го харесват и носят, какво намират в него? И като за “моно” аромат, аз тонка грам не намирам. Хм. Аз си го представям само и единствено върху мъж, надхвърлил 50-тте.
Ооо, аз съм му голям фен, харесвам го и на ММ и на мен.
Допадна ми като усещане от имитационния вариант. После имах възможност да тествам оригинала на ДМ и сега си къткам 2 минита от 9мл. Може да дам на ММ, но може и аз да си ги ползвам...Satisfied Интересно е, че имитационната ми харесваше пореди ковида, после тествах оригинала след като вече обонянието ми не е надеждно, но си го усещам познат и ми харесва още повече...Не усещам нищо от това, за което пишете. За мен е плътен, съблазнителен и секси парфюм, интересен в развитие.

# 243
Astonished
В Myrrh & Tonka, намирам много неща и все хубави! За моя радост, не усещам нищо бръснарско и дентално.

# 244
Любим ми е myrrh&tonka.
Аз го усещам повече към женски, дори след като улегне на моята кожа долавям предимно ванилия, топла и гушлива.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 09:01 от bubanka

# 245
Обожавам Myrrh & Tonka в хладно време. Нищо ретро няма за мен в него. Има си и тонка много, и смоли, уникално добре стои. Унисекс е за мен.

# 246
Момичета, някой има ли наблюдения над този парфюм ?

# 247
Пореден експеримент с CHANEL Coromandel. За 30 минути, 2-ма мъже се прокашляха, преминавайки покрай тях, а колегата в офиса каза, че мирише в стаята на билки, тире спрей за хлебарки. Това за спрея за хлебарки го чувам за втори път.
Аз пък не мога да спра да се душа, защото съм в душевен оразъм.
Все по-рядко прибягвам към Коромандел, точно защото трудно се понася от околните. Днес обаче в този студ, не се стърпях.

# 248
Ако се прекали с апликацията, нищо чудно. Над 10 години нося  Coromandel, само суперлативи съм отнасяла и от двата пола и всякакви възрасти.
И реформулацията е много добра.

Може би господата мразят пачули, или са превземки, или искат да те сконфузят.
Варианти има доста.

# 249
  • Пловдив
Аз днес реших да сложа Ani. Добре, че не го купих покрай истерията по него тези дни Simple Smile. Мъжкото начало ме уби, а сега час по-късно ванилията все още не е разкрила цялата си прелест, която очаквах.
При мен е основно кедър, джинджифил и съвсем слаба ванилия някъде там в далечината.

# 250
И аз не мога да нося Ани. Дразни ме ужасно в началото, че и по- нататък.

# 251
  • Бургас
Момичета, често сте споменавали във времето Nicolai Parfumeur Createur, но не съм запозната с творбите на госпожата. Може ли две думи за  Ambre Cashmere Intense и като цяло до колко рисков е за сляпа поръчка.

Последна редакция: пт, 11 мар 2022, 13:06 от . Яна .

# 252
Имате ли впечатления от Dior Dolce Vita, от коя година приблизително? От 2004 насам (от тогава датират последните ми впечатления) са го променили/разводнили няколко пъти, не си правя илюзии; помня, че въпреки по-тежките си нотки успяваше да е омаен и дори по някакъв начин лек…

# 253
  • София
Пореден експеримент с CHANEL Coromandel. За 30 минути, 2-ма мъже се прокашляха, преминавайки покрай тях, а колегата в офиса каза, че мирише в стаята на билки, тире спрей за хлебарки. Това за спрея за хлебарки го чувам за втори път.
Аз пък не мога да спра да се душа, защото съм в душевен оразъм.
Все по-рядко прибягвам към Коромандел, точно защото трудно се понася от околните. Днес обаче в този студ, не се стърпях.
На мен ми е забранено да си купувам този парфюм. Както и TM Womanity и Бакара-та! Щяла съм да го удуша! Laughing На мен пък ми харесват, но все пак гледам да си подбирам битките! Grinning

# 254
Здравейте, бихте ли споделили мнения за THE DIFFERENT COMPANY OSMANTHUS?

Общи условия

Активация на акаунт