Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 190
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Здравейте.Днес тествах Amarige, Supremacy Gold , Ирис и Хвойна на L' elbopario.Много се радвам, че не ми харесаха.Иначе щях да се разоря.

# 256
  • Пловдив
Привет момичета, може ли мнение за Carolina Herrera Rose Cruise и Carolina Herrera Burning Rose🌹

# 257
Някой има ли информация дали мога да допълня празня бутилка от My way с refill на My way intense. Искам да си купя и от двата и да ги редувам. Вярвам че са еднакви, но искам да съм сигурна преди да платя 200 лв за refill.

# 258
Момичета моля за мнение за Hermès Un Jardin Sur Le Nil . Искам нещо свежо за предстоящия сезон. Намерих го на хубава цена и преди да го поръчам на сляпо ще се радвам да имам поне някаква представа...

# 259
Момичета моля за мнение за Hermès Un Jardin Sur Le Nil . Искам нещо свежо за предстоящия сезон. Намерих го на хубава цена и преди да го поръчам на сляпо ще се радвам да имам поне някаква представа...

Свеж е за лятото ,цитрусов леко цветен .Моркови ,домати не усещам ,но пък ми мирише на маточина ,вероятно от цитрусите..

# 260
Според мен не е за сляпа покупка. Приятен е, но леко специфичен, точно леко на зелен домат ми бие или на стъбла и листа.

# 261
Някой има ли информация дали мога да допълня празня бутилка от My way с refill на My way intense. Искам да си купя и от двата и да ги редувам. Вярвам че са еднакви, но искам да съм сигурна преди да платя 200 лв за refill.

Бутилките са 1:1, само разцветката на дъната са различни. Не би трябвало да е проблем.

# 262
Кой от двата е по- приемлив за покупка на сляпо. Доста е изписано по темата, но в моя град няма къде да пробвам, а сега ги намирам на хубава цена.

# 263
Според мен мосю Ли е по-универсално привлекателен - много хубав цитрус, би допаднал според мен почти на всеки. Именно за това аз харесвам повече Нил Grinning По-интересен ми е, има повече зеленина - аз лично обичам. И двата са много приятни като цяло.

Последна редакция: сб, 12 мар 2022, 13:38 от bubanka

# 264
Не познавам другия, но Мосю Ли става за покупка на сляпо, писано е неведнъж в темата.

# 265
В Швецария са пуснали новия La Nuit Tresor Intense.
Пръснах моментално с голямо любопитство и очаквания, ама май първото ми впечатление е по-скоро негативно.
Първоначално силно ми напомни на жълтото Be You... 🤷♀
След около час изглежда достига до същинската си фаза. Там аз намирам някаква много семпла и изтъркана роза, малко ванилия и щипка бадем.
Много му бях развълнувана и дори сутринта си мислих да го поръчам на сляпо като видях, че са го пуснали в парфимо. Но не. За момента съм пас.
Забравих да кажа, че това не е грам интенз версия за мен. Чистият La Nuit Tresor е десетки пъти по-интензивен във всяко едно отношение.

# 266
Мосю Ли е доста силно цитрусов. Ако не сте фен на цитрусите, едва ли ще Ви допадне.

# 267
Кой от двата е по- приемлив за покупка на сляпо.
Скрит текст:
Доста е изписано по темата, но в моя град няма къде да пробвам, а сега ги намирам на хубава цена.

Le Jardin de Monsieur Li Hermès. Hands Plus1

# 268
Мосю Ли е доста силно цитрусов. Ако не сте фен на цитрусите, едва ли ще Ви допадне.
Пак е индивидуално. Аз не съм фен на цитрусите. В този парфюм за мое щастие не усетих нищо цитрусово. Купих го съвсем на сляпо, може просто да съм извадила късмет с него. Разбира се, че е най-добре да се пробва предварително, но щом няма възможност, Мосю Ли за мен е по-безопасният вариант.

# 269
още един глас за Мосю Ли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт