Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 195
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас
Нито Нилските градини, нито Мосю Ли стават за без проби според мен мен.Винаги съм за Нилските, Ли не харесвам изобщо.

# 271
У нас Мосю Ли е любим и на двама ни. На мм стои различно от на мен и го обожавам на него. Той ми окраде едната бутилка, защото много го харесва, но му пробутах Blood Oranges Shay & Blue, който също обожава.
Но ние сме фенове на елегантните цитруси. Аз умирам за Cristalle Eau Verte Chanel и A Girl In Capri, както и една стара любов, която довърших онзи ден, а си мислех, че никога повече няма да го ползвам, но сега ме чака интензивната версия Light Blue Eau Intense.

# 272
За Мосю Ли съм. Нилските ми миришат на моркови при носене.

# 273
Новата Олимпеа е красота!

# 274
И цената също е красота

# 275
У нас Мосю Ли е любим и на двама ни. На мм стои различно от на мен и го обожавам на него. Той ми окраде едната бутилка, защото много го харесва, но му пробутах Blood Oranges Shay & Blue, който също обожава.
Но ние сме фенове на елегантните цитруси. Аз умирам за Cristalle Eau Verte Chanel и A Girl In Capri, както и една стара любов, която довърших онзи ден, а си мислех, че никога повече няма да го ползвам, но сега ме чака интензивната версия Light Blue Eau Intense.
Здравейте, какви са ви наблюденията от Light Blue Intense? Обожавам парфюма, но бързо спира да се усеща.
Същият ми е въпроса и за Girl in Capri? Траен ли е? На мостра ми харесва много!

# 276
Здравейте, какви са ви наблюденията от Light Blue Intense? Обожавам парфюма, но бързо спира да се усеща.
И двата са изключително нетрайни при мен. Оригиналния Light Blue беше траен, този Интенз изобщо...

# 277
Скрит текст:

Light Blue Intense не е с много пò различна трайност от Light Blue, но не е твърде малко при мен, поне 3-4 часа го усещам.
А Girl in Capri при мен лично има трайност повече от 4 часа. За цитрусови и повече летни парфюми, не мога да кажа, че са нетрайни.

# 278
И цената също е красота

Така е, напоследък новите рилийзи са направо на безсрамни цени (новото клои например).

# 279
Любимецът ми Мосю Ли е по- безопасния вариант за покупка насляпо. Нилските градини са интересен и нестандартен парфюм, но ако не се влюбиш в него, няма шанс да се харесате. В него има нещо, което ме привлича, въпреки, че не мога да кажа, че е уау, заради специфичната пирамида...просто нещо ме тегли и някой ден ще го купя.

# 280
  • София
Момичета моля за мнение за Hermès Un Jardin Sur Le Nil . Искам нещо свежо за предстоящия сезон. Намерих го на хубава цена и преди да го поръчам на сляпо ще се радвам да имам поне някаква представа...
Всеки тук ще ви сподели впечатления спрямо собствените му предпочитания, и ако не познавате човека и неговия вкус, е твърде вероятно да се подведете. Моят личен съвет е да си потърсите мостри/отливки. Можете да попитате в другата тема за размените на парфюми. Аз въпреки, че имам достъп до няколко парфюмерии, предпочитам да  взема няколко мл, за да мога да опозная аромата вкъщи на спокойствие.
Градините на Ермес са особени, но май повечето хора си имат по някой любимец от тях. Моят личен фаворит е Средиземноморската, но има доста хора, които не я харесват. Нилската за мен лично е по-свежа от Мосю Ли (в който, много странно, но не усещам никакви цитруси). Мусоните пък ми миришат на пъпеш, за съжаление така и не можах да усетя подправките в него. Лагуната ми идва синтетична и ми става досадна в един момент, a в покривната ме дразни розата...Според мен всяка една си има своя чар, просто е въпрос на личен вкус и е добре да се опознаят след хубаво напръскване Hands V

# 281
  • София
И двата са изключително нетрайни при мен. Оригиналния Light Blue беше траен, този Интенз изобщо...

Точно така е.  Оригиналният Light Blue е най-доброто от всички следващи версии.  Единствено  Light Blue Intense взех, но не е по-добър.
От излизането на  Light Blue винаги имам  100мл(че и 200 мл) от него и дори в края на деня или ме питат с какъв парфюм съм или директно казват, ооо Light Blue.  Разпознават  го хора, които харесват  и ползват съвсем друг тип парфюми.  Това не се е случвало с Intense.

# 282
  • by the sea
най-безопасен е  Sur Le Toit, след него  Monsieur Li, но и аз не ги препоръчвам на сляпо,
все пак ако стреляш, мисля че лесно ще го размениш в другата тема.

И мен ме сърби езика да поговорим за високите цени,  заскрънзих се да пазарувам чак Head Band
аз такива цифри съм свикнала да давам за нишови, дано заплатите ни наваксат на парфюмното увеличение Simple Smile Flowers Four Leaf Clover
днес пак съм полята с  Poison Girl edt и се замислям за един Good Girl, хич не ме кефи тази бутилка и все отлагам.

# 283
дано заплатите ни наваксат на парфюмното увеличение Simple Smile Flowers Four Leaf Clover

Дано!

# 284
Добре, че казахте за разликата в Light Blue и интенз, че ако бях послушала Джеръми Фрейгрънс, щях да взема интенз с идеята, че е по-траен, а аз много харесвам оригинала и не искам промяна в аромата.

Общи условия

Активация на акаунт