Парфюмни размисли и страсти - 270 март 2022 г.

• 63 164
  • 736
  •   2
Отговори
# 285
  • София
Ама той и ароматът е различен.

# 286
А има ли още хора, които гледат глупавите бръщолевения на Джереми? Вчера си пуснах някакъв негов клип, не издържах дори минута.

# 287
А за мен Интенз версията е много по добра. И като аромат и като трайност. Обожавам го 💙

# 288
Ама той и ароматът е различен.
На мен не ми е различен. Началото е различно, после е същият.

# 289
  • София
При мен прилича много повече на IN2U Calvin Klein, отколкото на Light Blue, за съжаление. Sad

# 290
Днес разносих мостра на Mugler Angel. Пълна боза 😒
Имах го преди години и го обожавах. Исках да си го припомня и да реша дали го искам пак. Ароматът е същият, но трайността е светлинни години назад. Ами, мерси съм...

# 291
Имате ли парфюм, който никога не ви омръзва? Да може да го носите всеки сезон и на всяко място?
Ето за мен това е Лайт Блу Интенз и NR Pure musk 🥰 С тях не беше любов от първо фъс, напротив сториха ми се много безлични, слаби, обикновенни, ноо с времето така се привързах към тях и с всяко носене ми се струват все по хубави и все по трайни🥰
И точно обратното се случи с парфюми, по които луднах от първо фъс( ели сааб, ангел нова, червената обувка) сега не мога да ги трая, става ми лошо от тях 🙄

# 292
Имате ли парфюм, който никога не ви омръзва? Да може да го носите всеки сезон и на всяко място?
Ето за мен това е Лайт Блу Интенз и NR Pure musk 🥰
Е, единия е от 2017, другият още по-пресен. Аз разбирам да кажеш това за парфюм, който 20 години не ти е омръзнал и си изхабила 18 бутилки от него, ама за толкова нови парфюми няма как да ти повярвам, че никога няма да ти омръзнат, защото сега не са ти омръзнали.
Аз, например, обичам и до днес много NU edp YSL, а го обичам от 2003-та. Това ми е трета бутилка, но от него няма как да пръскаш повече от 2-3 пръс.

# 293
Май не съм стигала до 5та бутилка от нищо. Предстои ми да започна 5та и последна Angel Eau Sucree, и това е. Или е 6та...Вярно, 50мл са. И ги въртя с много други от 2014та насам.
Рядко ми се случва да нося един парфюм 2 седмици нон-стоп. Изключение е Ninfeo MIo, за 3 седмици изпръсках 100ца. За всеки сезон не ми е, нито за всяко място.
Универсалките са хубаво нещо, но друго си е ориенталец от тежката артилерия да ги погали душата. Two Hearts

Пробвах Tresor La Nuit Intense вчера, прекрасно се разви на кожа, страхотно пачули извади. Ще го пробвам пак, и по-сериозно.  Асистентката притича с блотер на Givenchy Gentleman, близнак е на Dior Homme и Intense Valentino Uomo.

Аромат за деня:

Последна редакция: нд, 13 мар 2022, 07:22 от Dez

# 294
  • by the sea
А има ли още хора, които гледат глупавите бръщолевения на Джереми? Вчера си пуснах някакъв негов клип, не издържах дори минута.
Наскоро ми попаднаха неговите парфюмни танци и отдавна не се бях смяла така през сълзи  Sweat Smile Head Band
Ако сте ги пропуснали и все още не са свалени от нета ще ги потърся .

# 295
Днес нямам специален повод, но реших да се поглезя малко. Напръсках се с Nomade EDP, сипах си чашка от любимия вермут и си пуснах за музикален фон Патрисия Каас. Хубав следобед на всички!

# 296
Аз пътувах 200 км в компанията на Allure и хубава музика. Приземихме се с 😃
https://youtu.be/NrLkTZrPZA4

# 297
Много ми хареса Mirach  на Tiziana Terenzi -стилен ,елегантен и присъствен е. Не съм изобщо фен на розата ,но тук ми допада , кутията е невероятна  красота.Cupid Мисля,че сега му е времето , за пролетта и лятото ще е тежък.

# 298
Много ми хареса Mirach  на Tiziana Terenzi -стилен ,елегантен и присъствен е. Не съм изобщо фен на розата ,но тук ми допада , кутията е невероятна  красота.Cupid Мисля,че сега му е времето , за пролетта и лятото ще е тежък.
Уникален парфюм е. Табит също!

# 299
Хич не ми е смешен Джереми, тъжно е да се гледа дори. Отдавна се изчерпа и откъм контент. Едни и същи парфюми върти от години.
По повод Лайт блу, аз мнооого повече харесвам Интенз, с повече хареактер е и определено просъществува повече време на кожата ми от всички други версии, които съм пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт