Спам тема (Женско царство Спам!) - от 01.03. до 31.03.22г.

• 21 737
  • 973
  •   1
Отговори
# 135
честит празник момитчета

# 136
Добро утро!

Моите лаленца от Джастев, разкарвани вчера цял ден с буса за монтаж и крити цяла нощ в гаража. Joy Оцелели са. Stuck Out Tongue Winking Eye
Бъдете щастливи, мили мои Спам Дами! Heart

# 137
  • София
Джасте, много са красиви!🥰

Честит празник, мили дами! Бъдете здрави, щастливи, обичани и ценени винаги!

Мини, Холдън се бъзика отдавна с Рейчето, подозирам, щото има несподелени чувства Grinning .

Днес трафикът е умопомрачителен...

# 138
  • над кукувичето гнездо
Сичкото мъже явно се крият с цветята в колите, че е голяма гъчканица по пътя.

Честит празник, момичета! Flowers Tulip
Специални поздрави за Холди и нейната приятелка Оби! Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue

# 139
Честит 8-ми март!
Живи и здрави бъдете! И много щастливи! Променяйте се, развивайте се, вървете към вашето по-хубаво Аз. Joy

Толко съм се усъвършенствала с багажа, че ... Но от пералните не мож избяга. Grinning

Норче, тоз бг Пешо пак лий скорпион?

# 140
Влизам днес в магазин за играчки и виждам това... моля без банове за снимки на играчки, нали? Innocent
Така са опаковани...

# 141
# 142
  • На Марс
Специални поздрави за Холди и нейната приятелка Оби! Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue

Ах колко сладко Heart

Честит празник за мумишетата тука, дори и Иса Simple Smile

# 143
Влизам днес в магазин за играчки и виждам това... моля без банове за снимки на играчки, нали? Innocent
Така са опаковани...

О, боже Joy

# 144
Честит празник, бг-мами Flowers Tulip
Инче, не. Не виждаш ли, че не съм се оплаквала от драма сцени и иди ми - дойди ми настроения Grinning

# 145
Айди за всекиго по нещо:
Да ни е красиво и цветно. Grinning

Норче, ми аз щото така разбрах, па знам, чи лошо, ко е така, та добре - доволна съм сига. Grinning Везничка ли беши? Grinning

# 146
  • Euskal Herria
Честит празник!

# 147
Май да. То за мен зодиите са скорпион и не-скорпион Grinning
Много готино времето днес, отивам сега обедно да маам гащи навън Blush после сме решили да си почерпим мъжете на работа с пици и.. мезенца Grinning заслужават много

# 148
Кой заслужава - вий или мъжовете? Joy

Норе, бялата котка котка ли беше или котарак? При нас уличните бели котки и котараци се увеличават. И майки има, и татковци. Мъници още няма. Grinning

# 149

Общи условия

Активация на акаунт