Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 645
  • 634
  •   1
Отговори
# 195
И аз да се включа харесах си една рокля, но в нашия град нямат магазин, та се чудя случайно ако някоя от вас я има да каже дали наистина е толкова добре изработена като на снимките. И също така отговарят ли си размерите. Не съм поръчвала до сега от там и за това нямам представа. Благодаря предварително

# 196
  • Mediterraneo
Как от снимката разбра колко добре е изработена?

# 197
Ами така ми изглежда, и понеже не мога да разчитам на снимките се надявах някоя от вас да я има и да изрази мнение.

# 198
И аз идвам с питане за рокля.
Научила съм си че искам подобен модел рокля, но последно съм носила такава на 20г и с поне 10кг по малко.
Винаги съм си била без талия...и се чудя сега дали с такава рокля няма да изглеждам като облекла пеньоара на баба ми.

От Некст е, няма къде да меря. 

# 199
Роклята много ми харесва. Ако се притесняваш от липсата на талия- моите предложения са две:
1- връзваш колана по- високо;
2- заменяш колана с по- широк и кожен такъв.

# 200
Ауууу роклята е страхотна!

# 201
  • София
Много красива рокля наистина, аз обожавам такива модели, но съм с доста изразена талия … и все пак избягвам да ги нося с коланите им от плат, а сменям с други. На тази един широк конячен ще и застане чудно.

# 202
И аз да кажа, че роклята е чудна. Много мой цвят. Ако беше и по-къса, направо поръчвам. Все пак, може ли линк? Grinning

# 203
И на мен цветовете са ми любими, ще се почудя още малко.
Искам да я нося пролетта...и не знам обаче с какви обувки да я комбинирам. Мацката е със сандали иначе на снимката.

Ето линк има я в различни разцветки.

https://www.nextdirect.com/bg/en/style/ls156042/r95823#r95823

# 204
Много благодаря, ще разгледам Kissing Heart и аз мисля, че едни черни сандали ще й седят добре, стилето също. Абе, високи да са.

# 205
  • София
И аз идвам с питане за рокля.
Научила съм си че искам подобен модел рокля, но последно съм носила такава на 20г и с поне 10кг по малко.
Винаги съм си била без талия...и се чудя сега дали с такава рокля няма да изглеждам като облекла пеньоара на баба ми.

От Некст е, няма къде да меря. 

Да ти кажата, че баба ти има хубав пеньоара. Да знаеш, че Lipsy са умалени Simple Smile

# 206
  • Бургас

Искам да я нося пролетта...и не знам обаче с какви обувки да я комбинирам. Мацката е със сандали иначе на снимката.
В другите цветови предложения я има и с ботуши /най-много ми харесва/ и с боти. Със сандали най-малко ми е подходящо заради дългият ръкав. Аз бих я носила с всякаква затворена обувка: бели гуменки, еспадрили, платформи, разибра се боти и ботуши.

# 207
На Зара тези рокли са им култови. Имат от естествени материи (на Next са изкуственяк), цените са сносни и връщането е лесно.
Вчера поръчах тези двете, чист Памук са.
Имат още мноого варианти - с принт, без принт.
Аз съм фен на бродериите, първата най-ми хвана окото.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 09:23 от HappyRSmile

# 208
Роклята е страхотна Heart Eyes
И аз залагам на бели кецове или черни сандали.

HappyRSmile и твоите много ми допадат особено втората. 🥰 ще ги разгледам и аз

# 209
  • София
Зара са им страхотни само цените до там... Качеството и как е ушита дрехата е като за -80лв надолу.

Общи условия

Активация на акаунт