Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 615
  • 634
  •   1
Отговори
# 285
  • В полите на Пирин планина
Елена, представям си нещо такова:

А нещо с прав панталон?

- Абстрахирайте се от манекенката, а цялостната визия не е никак зле.

Или пък с такава блуза:

Лично на мен това ми е любим панталон, а имам подобна на фигурата на Елена (прибран е, но не е слим):

Добавям и тази рокля от Орсей, на която много се чудя:

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 14:51 от Lady Brinne

# 286
Благодаря на всички,които споделиха мнение за пумите.

# 287
Елена, според мен тези кройки ще ти паснат, с акцент на деколте, рамене, както и като последната с набор.

# 288
Elena_of_Avalor може би нещо с пластове би ти стояло добре

# 289
Мисля, че силуетите на Свет 7 и Цвет на пластовете ще паснат на Елена! Много са красиви!

# 290
Набор отпред при голям бюст и не особено плосък корем - визия на бременна носи... Твърде разкроени рокли с финтифлюшки придават ненужен обем... Според мен е заблуда това, че при липса на талия може да я "имитираме" с колан - става още по-зле, особено като има корем, който изпъква.

Предложенията на ccvet са хубави, особено първото.

# 291
Нищо лично, но предложенията на cvet са за зрели дами. Елена е от съвсем друга възрастова група, до колкото си спомням.

# 292
  • София
Без да искам да засегна някого, но тези рокли с висящите пластове, освен че са ужасно демоде, крещят че дамата, която ги е избрала не се чувства добре в кожата си.

Преди 10-20 години майките на младоженците масово се спретваха с такива по сватбите.

# 293
Svet7, ~Étoile~, така погледнато - сте прави...!!! Simple Smile

# 294
Момичета, бихте ли помогнали, какви обувки са подходящи за този панталон?

Знам, че с ток ще е добре, но аз търся вариант по-ежедневен. Вече ми е пролетно, носят ми се цветни дрехи 🤗

# 295
Elena_of_Avalor може би нещо с пластове би ти стояло добре
Скрит текст:

Без да ми се обиждате, но така се обличат колежките ми от 60г. нагоре.

Черната рокля от предложенията на Svet7 ми харесва, но друг е въпроса дали на Елена ще ѝ стои добре. Трябва да се пробва. Може би, ако е от по-плътна материя/ тежка и добре структурирана. Широкото V-образно деколте измества фокуса успешно. Може и добре оформено лодка деколте.

# 296
Момичета, бихте ли помогнали, какви обувки са подходящи за този панталон?

Знам, че с ток ще е добре, но аз търся вариант по-ежедневен. Вече ми е пролетно, носят ми се цветни дрехи 🤗
Със зелени.Лоуфъри, балеринки, кецове.

# 297
  • София
С остра обувка.

# 298
  • София
За обувки, които могат да се носят със всичко през моята призма за Конвърс и Ванс. Има готини разцветки или дюс 🙃. Лоуфъри харесвам само на слаби и фини крачета, с добре изразени глезени.

Розовия панталон също го виждам с шарен/цветен кец. Дори в актуалната дискусия от преди страници розово-оранжево

Ще ми е интересно да чуя идеи за ежедневна work визия с този панталон, без да е прекалено официалн, т.к е далеч от мен. С какво връхно го виждате?

# 299
Панталонът ще е добре и с оксфортки. Иначе сега наистина е много модерна комбинацията зелено+розово във всичките им разновидности. Аз имам същия цвят пролетен, почти летен панталон и го нося с обувки в бордо или бежови / нюд.

Общи условия

Активация на акаунт