Модни консултации (Март, 2022) - 64

• 50 603
  • 634
  •   1
Отговори
# 330

Влезнах в сайта на Reserved за памучна рокля, и веднага се метнах на едни ярки шарки - кажете коя ви се харесва повече?
https://www.reserved.com/bg/bg/4067p-77x/sukienka-k-re
или
https://www.reserved.com/bg/bg/3899p-mlc/sukienka-k-re
Първата, но с контрастен колан, поне 4см широк.

# 331
# 332
Първата, но имай предвид, че на живо изглеждат доста раздърпани и евтини. Иначе са красивички.
Аз пробвах розовата от първия вид и стои малко като бабешка роклА.
Сутринта питах либето харесва ли му, помълча малко човека и вика - прилича на ретро нощница за баби и чуденката ми приключи на мига Grinning
Ще си нося вталените рокли и няма да се мятам на широки, колкото и да са красиви десените

Първата, но с контрастен колан, поне 4см широк.
Точно толкова широк колан си поръчах в розово за две рокли ризи, че хич не ме кефят с оригиналните им платнени коланчета, вчера пробвах - съвсем друг вид имат роклите

Мерси Яна, мисля синята, или една нова на G-Star, при все че деколтето не ми харесва толкова (по същество е дълъг потник Grinning

Разглеждам из гардероба си и уж се имам за смела в комбинациите, но едва този сезон ще нося зелено с розово-розово. И как не съм се сетила като в природата е пълно с тази комбинация?? Хм....сякаш малко съм оглупяла купувайки готови комбинации.

# 333
Аз не съм много смела в комбинациите, но много харесвам светло жълта дреха с цикламено/фуксия червило. Вечна класика за мен е тъмносиньо с бебешко розово. Всъщност много харесвам пастелните цветове.
  Началото на април сме на кръщене на много близки наши роднини и искам да съм с рокля (по-скоро искам нова рокля). Със синьо-зелени очи съм и със зелено много се харесвам, в синьо също, но определени нюанси. Чудя се на комбинация синя рокля и розово сакенце. Прилагам снимка с цветовете Grinning

Много се чудя дали да не заложа на сигурно, с черно сако и черно стилето.

# 334

Сутринта питах либето харесва ли му, помълча малко човека и вика - прилича на ретро нощница за баби и чуденката ми приключи на мига Grinning
Ще си нося вталените рокли и няма да се мятам на широки, колкото и да са красиви десените

Ако пък много ти се носят, пробвай такава визия.

Последно си взех ето този колан за рокли, широк е 8 см и префасонира всяка рокля.

# 335
Точно рокля като втората червена търся. Да се разкроява от талията, или малко по-надолу.
Идеи къде да търся? Тази само в Али експрес май излиза.

# 336
  • София
От къде си го взе, не съм го виждала, а наскоро много гледах колани.

# 337
Boymama, не бих отишла на кръщене с черно сако, нещо по-свежо бих избрала - да е цветно, радостно, женствено. Много бледи ми изглеждат тези пастелни цветове, не знам дали ще се възприемеш с нещо по-ярко, нямам и идея как изглеждаш, но ето малко предложения за пролетно кръщене:
дантелена Етере в пастелни цветове
жълта с лилави цветя
сини цветенца Дафне
роклята предложена от Tyra
рокля на цветя

outnocontact, последната рокля ми взе сърцето Simple Smile много ми пасва, другите.....красиви, но знам че не ми стоят
Колана е много хубав, честит!

# 338
  • София
Някой с лично мнение за качеството на чантите Rebecca Minkoff?
Пощуряла съм, че нямам, а искам и сега си търся повод да се наградя.

Тайга, много добро качество на изработка и кожа. Имам една чанта, купувана от Англия, сравними по качество с Furla и Coccinelle, да не кажа, че и малко по-добри. Все пак тези две марки са mass маркет вече. A  “Rebeca” се целят в mid. Взимай, няма да съжаляваш. Аз така стрелях насляпо и съм много доволна. Не че от тогава не купих още 10-тина чанти, но това при мен е пристрастяване…., друга тема.

# 339
Boymama и аз подкрепям, че черно не е най-добрия вариант за кръщене. И ние бяхме миналата година и заложих на рокля в синьото което си показала. Много ми харесва. Тогава заложих на бежови обувки и чанта. Пробвай с по-светли цветове. Пък и е време да запролетим вече 🙂

# 340
Благодаря Ви, момичета. Имам една тъмносиня рокля на цветя, с розово по нея, която мога да съчетая с розовото ми късо сакенце. Вярно, че вече и кучетата ме знаят с тази рокля, но ми е любима. Обувки ще и търся, че светли нямам.

# 341
[
Тайга, много добро качество на изработка и кожа. Имам една чанта, купувана от Англия, сравними по качество с Furla и Coccinelle, да не кажа, че и малко по-добри. Все пак тези две марки са mass маркет вече. A  “Rebeca” се целят в mid. Взимай, няма да съжаляваш. Аз така стрелях насляпо и съм много доволна. Не че от тогава не купих още 10-тина чанти, но това при мен е пристрастяване…., друга тема.
Потвърждавам. Отлично качество и прилична цена.

# 342
  • Някъде там
Искам да попитам,поръчвали2ли сте от сайта на  udobni.
Цените са доста добри.
Харесах си няколко спортни модела,но не знам дали е читав сайта.

Преди да поръчам реших да ви попитам за сайта.

# 343
Аз тази зима нося доста интензивно ботуши, тип кубинки, от там и съм доста доволна, до толкова до колкото може да оцениш качеството от един сезон носене. Номерата отговарят.

# 344
  • Варна
Искам да попитам,поръчвали ли сте от сайта на  udobni.

Аз - да, миналата пролет. Поръчвах два пъти, и двата пъти летни боти - веднъж екрю, веднъж черни. Поръчките пристигат за ден-два, пращат мейли със статус, всичко е точно. Номерът на моите конкретно си отговаря. Естествен велур са. Удобни са ми. Много ги носих и двата чифта и не са мръднали.  Съответно, не ми се е налагало да връщам нищо.

Този модел са, нещо като летни кубинки, но при мен с подметка с цвета на кожата.

Скрит текст:
Сега ме сърбят пръстите да поръчам още някой цвят, че са намалени наполовина Simple Smile

последни бройки,
всички други летни боти са еко-кожа.

Общи условия

Активация на акаунт