Лидл 161 - Мартенска портфейлоизпразваща

• 114 939
  • 2 117
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Sofia
Така де...
...
Пък и служителите ти вадят душата да се обясняваш, ама не проверяват как им връщаш стоката...

... като нищо може да е била върната и преди paulieM да я вземе...
От клиентите искат да са стриктни, а служителите... И след paulieM отива отново на регала...

# 1 426
Чудя се дали това не са връщани ютии. И аз видях няколко бройки на тази цена, всички с брутално разкъсани кутии. Трябва ми за подарък, няма шанс да взема в такова състояние.

# 1 427
А какво да кажем за партидите с преопаковани връщани стоки, които ни се представят за ново зареждане и на цена като за нови?  Визирам стоките с кутии, залепени наново с тиксо или от онези прозрачните кръгли стикери- но с нарушен търговски вид вътре в кутиите...😉

# 1 428
Ами, това е резултатът от предишната им разглезваща политика и сегашното икономическо и политическо положение.
Аз се притеснявам от по-сериозни неща, да не започнат липси на основни хранителни стоки, или цените им да станат непосилни, например.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 11:14 от Lemy

# 1 429
А какво да кажем за партидите с преопаковани връщани стоки
Ами да кажем, че желанието на клиента да закупи дадена стока определя предлагането. Стоките в Л са значително по-евтини поначало. Това да имаш винаги красива опаковка и 99% гарантирано качество се заплаща с доста надценка, има си други магазини специализиращи в това, хубавото на капитализма е богатия избор ¯\_(ツ)_/¯

# 1 430
Беше отваряна ютията и вътре беше в насипно състояние всичко ,но поне беше залепена с тиксо и здрава самата кутия. Освен това бяха само 2 зеленки , и аз наистина си помислих,че след като така старателно е опакована, някой я е прегледал и тогава я е върнал на регала. Но за такива стоки , явно ще си трябва отваряне и оглеждане и тогава купуване , щото може и фабр.дефект да са тези капки ...а може и да се е въргаляла отворена,като другата.
Служителите я огледаха доста обстойно , но капките са като напръскано и 1-та е в самата дюза /дупка ...та на пръв поглед нищо не се вижда ( иначе и аз щях да го видя и да не я пусна въобще).
Няма как да кажа,че е покритието напръскано с нещо,защото няма да ми я вземат дори и за рекламация ( за мен покритието на ютията е като дисплея на телефона ...върви доказвай ,че не си го изтървал и счупил , в случая лепнала нещо отгоре ).
Аз много ,много рядко връщам нещо, но след като не ми позволяват да им кажа в лицето ,че това е дефектна стока и искам да ми я сменят с друг уред , какво се очаква да направя? Още повече ,че ако им кажа,евентуално ще го приемат за рекламация и след 1 месец , вероятно ще ми върнат парите , но след един месец ,вече няма да има безкабелна ютия за 23 лв , ами ще са пуснали следващите ( които ще са същите като тези ), но вече на цена 35-45 лв сигурно.

# 1 431
има си други магазини специализиращи в това, хубавото на капитализма е богатия избор ¯\_(ツ)_/¯
И да допълня - в които не може да пазаруваш разкъсвайки опаковката, хвърляш, мачкаш, ползваш, и после връщаш стоката, която никак не е в търговски вид.
Явно или не сме дорасли за такава политика, или вече търговеца не си избива загубите, в резултат на нея.

# 1 432
В магазините за маркови уреди обаче винаги има мостра, която може да разгледаш.

# 1 433
Тези дни си прочетох брошурката, отидох специално за тематичната седмица, но се учудих колко неща липсват, прибрах се, мърморих, сега погледнах датата от която започва тематичната и се оказа, че съм ходила в деня преди да започне Sweat Smile Сега се раздвоявам между това да изляза на спортна разходка или да вляза да напълня една торба сладки неща Thinking

Както и отделен рафт, лампичка да го осветява и отделен служител да му бърше прахта, и всичко това влиза в цената Wink

# 1 434
Здравейте, мнение за парочистачката която ще пуснат от 24-ти? Много евтина ми се вижда, а марката лично аз я харесвам, та се чудя дали да не я взема..

# 1 435
Момичета имате ли наблюдения в кой Лидл има промоционални памперси на Лупилу размер 4. Имам предвид от опаковките тип макс

# 1 436
Тъй като днес минах пак за един малък пазар, погледнах отново при боите и декорациите, само тези, нахвърляните в кошовете са, тип силиконови ленти, не стикери (ще коригирам предния пост пак).
Погледнах и оргназайзера, за който спомена Морена- пише за ножове, че до 6 бр. се побират, на мен това чудо ми се стори само място заемащо на плота, но всеки си преценява спрямо това, какво му е необходимо точно, та предвид и политиката на неразопаковане, мога само да ти дам идея, Морена, да измериш спрямо описанието на габаритите на частите му на кутията, дали ще ти върши работа.

Последна редакция: вт, 22 мар 2022, 14:48 от fenyx

# 1 437
Момичета, имате ли отзиви за топ матраците, които ще бъдат в промоция от четвъртък?
Виждала съм ги и преди в промоция, но все ме е спирала ниската им цена

# 1 438
  • София
Но за такива стоки , явно ще си трябва отваряне и оглеждане и тогава купуване , щото може и фабр.дефект да са тези капки ...а може и да се е въргаляла отворена,като другата.
Имаше написи да не се отварят стоките, без присъствието на продавач-консултант.
Идва продавач-консултант, той отваря пред вас кутията и решавате дали да купите.
Може и с упътването да се запознаете.
А тук клиентите вече са разопаковали по няколко бройки от всеки артикул.

# 1 439
Момичета, има ли големи разфасовки пръст в лидл? Съответно цена, ако някой знае.

Общи условия

Активация на акаунт