'С копнежи и мечти, ФЕВРУАРЧЕ бърза да върви'

• 9 716
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Включвам се набързо ,за да се похваля,че....преди 2часа ...
Пробиха ни първите 2 зъбчета newsm44 newsm44

ЕЕЕй голям зор беше....дано вече да е по-лесно.
Благодаря ви пак за пожеланията  bouquet
Дими,аз го мажа с един нов гел,който се слага когато има нужда,а не само 2-3 на ден.Казва се Пансорал и е много по-ефикасен от дентонокса.

# 106
  • София
 Честит рожден ден на мама Нина. Да е здрава и щастлива!!! И малките й слънца много да я радват!!!    bouquet

ЗА никненето на зъбките една мама тук използва Камомил. Доколкото разбрах са гранулки, които се разтварят във вода. Май се пие всеки ден. Нейното момиченце е колкото Рая, и все още си й дава да ги пие. Казва, че помагало.
 dimihinkova - дано на Слави скоро му пробият зъбките да не се мъчи милото.

Благодарности на мама тинка 81 за помощта да си сложа снимка на Рая в аватара   bouquet   bouquet   bouquet 

АЗ не ползвам маркова козметика за Рая. Kъпя си я със сапун Тео бебе. От скоро й моя косата с шампоан - Бебино. За дупето ползвам кремче Pаvloderm.
 Толкоз за сега, че искам да пооправя в къщи докато малката спи.

# 107
  • София
  Честит рожден ден мама Нина!Много здраве,любов и само приятни емоции ти желая!  Hug

...и честити зъбчета на Лъчко!

# 108
Здравейте!

Одеве толкова набързо влезнах, сега да попиша и аз!

Честити ти зъбки Лъчко! tooth tooth tooth
Бързо да се оправяш, че купона без теб не става!

Сега май само ние сме беззъби. Sad Sad Sad

При нас времето днес е облачно, но не и студено та излизахме преди обед. След това си поканихме гости, още две бебочета. Тъй като Вили беше кака, ги забавляваше, те се умориха да я гледат и заспаха. Ама Вили имали умора, чак като се наспинкаха и си тръгнаха тя заспа. Голя смях падна. Само за Лъчко ни беше мъчно, че го няма. Ама другия път.

Irinopolis, радвам се че помогнах, но забелязвам, че нещо е объркано . Тъй като сега се вгледах  в снимките. Хайде ще ти пиша на skype или на лични та да го оправиш.

Аз ползвам за къпане, продукти на Пенатен. Доволна съм.

# 109
# 110
Здравейте мамета!  Stop
Да се отчетем, че не съм се появявала мнооого отдавна.  Embarassed

За последния месец и половина и аз и Калоян се разболяваме 3 пъти. след като миналата седмица и двамата бяхме пак с хрема сега аз съм добре, но Яни е на Ефералган, защото кашля и му е пресипнало гласчето и буботи като малко мече.  Sad Направо вече ми дойде до гуша от това болнаво време.  ooooh!
Ако ми остане време ще кача и аз снимчици демонстриращи постиженията на моя Яни.
Все още нямаме и едно пробило зъбче, но доста го мъчат. Иначе утре сме на консултация и ще се отчетем с новите резултати.

Макар и със закъснения ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ И МАЛКИ И ГОЛЕМИ, НА ТЕЗИ С НОВИ ПРИДОБИВКИ И НА ПРОХОДИЛИТЕ БЕБОЧЕТА  smile3525  love001
За къпането по принцип ползвам шампоанчето за коса и тяло на Мустела и съм много доволна, но на погачата получихме доста бебешка козметика и трябва да я използваме та сега косицата я мием с Пенатен, а телцето със сапунче Флорена.
Ами това е за сега от нас. Приятна вечер

# 111
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАМА НИНА!Много щастие,късмет и здраве и жилая. newsm59
Честито и на малката Антония за първите и стъпчици!
Предната седмица бяхме на консултация и се оказа че сме порастнали отново доста.Чечо тежи 11кг и е дълъг 75см. newsm47 имам си едно мече в къщи.

# 112
  • Габрово

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАМА НИНА!  bouquet
Много здраве, щастие и весели преживявания! Честити зъбчета на Лъчко и бързо оздравяване!

Намерих време да кача по-актуални снимки. Ето ги:
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1569017
http://snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1569018

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 00:02 от "Гали"

# 113
Здравейте мами и бебоци  Joy
Имаме си вече зъбче  newsm44 newsm44 newsm44 Днеска пипам и какво да усетя - боцка. Много ми е кеф. Дано да ни спре гадното разстройство вече, че от 15-ти ни мъчи  ooooh!
ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАМИ И БЕБОЦИ И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ   bouquet

# 114

Предната седмица бяхме на консултация и се оказа че сме пораствали отново доста.Чечо тежи 11кг и е дълъг 75см. newsm47 имам си едно мече в къщи.
За козметиката ние също ползваме Мустела и съм много доволна.И миналата седмица бяхме и ние при педито моя момък е 11кг и 82см.Ами tonita76 те нашите момченца май големи българи ще станат.Да са ни живи и здрави! newsm44 smile3501 smile3501 smile3501Нека! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бебчо честито ви зъбче.
И молба към tinka81и аз не мога да се справя с аватора,имам предвид не мога да си сложа снимка!Благодаря предварително!  love001  love001  love001  love001  love001  love001НА ВСИЧКИ!

# 115
  • варна
здравейте мами и бебоци !ето ,че и ние се връщаме отново при вас .вече сме големи -днес ставаме на 9 месеца  Grinning .имаме си 4 зъб4ета , станали сме 7.350 кг и 67 см .можем да пълзим  и да се изправяме сами.правим си прически  и много белички .зъбките излязоха сравнително лесно (пожелавам го на всички февруарчета ).нека всички сте здрави   и да нямаме тъжни теми .
dimihinkova  честит ви нов дом . ние също сме от около 3 месеца в ново жилище и усещането е страхотно .
 Simple Smile започнахте ли приготовления за коледните празници ?

# 116
Нинче,честит рожден ден със закъснение!!!Бъди все по-обичана и слушана Simple Smile На новодомците също честито!Само весели мигове да озаряват дома им! На Лъчко и на Гошко честити зъбенца,а пък на Антония-ходещи краченца!Аааа,честити и 9 месеца на бебочето на дина1!Лелее,много празнуващи има!Все така да е!Абе майчета,големи бебочета си имате бе Simple Smile Да са ви здравички!Айде весел ден на всички!

# 117
Здравейте от мен  Hug  Hug  Hug
От много време не съм писала, даже и темите не мога да наваксам прочета, все отварям форума и до там  Mr. Green ама то или навънка по цял ден или все с малчо се занимавам  Laughing
На всички празнуващи със закаснение, а на болничките бързо оздравяване Peace
Ние още нямаме зъб, днеска бяхме на консултация и 8900 кг и 72 см, за пълзене и дума не може да става, като е по корем изпъва краката нагоре и рацете назад и е като лодка, но пък сай му само някои да го даржи за ръце и разхожда ей това му трябва на човека  Hug
Ето малко снимки и от нас, и сега кога стана по студенко се задържаме повече в нас и ще пиша по често   bouquet
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1564141
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1564143
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1564142
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1564139
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1564140
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1564139

# 118
Здравейте!

Напоследък доста майки се по изгубиха, но хубаво че се връщате пак.
Неприятно, май доста дечица са болнички. Дано всички бързо да се оправят.

Честито зъбче на Гошко! tooth
И ние искаме вече зъбки. Tired

Като чета какъв кошмар са при повечето от вас ваденето, направо се ужасявам. Как ли ще е при нас?
Все още не съм забелязала да става по-нервна. Дано е по-леко. Пожелавам го на всички. Като помня какъв кошмар бяха 4месеца коликите, а това ми се струва още по-страшно.

dina1, леле колко сте къдрави -пупу.
Честит ви мини рожден ден!

Ама те всички дечица много са пораснали, гледах снимчиците и на Гали и на Станислав. Аз утре, ако има време ще отворя едно албумче, всички да си сложим по една актуална снимчица и така може всеки месец. Какво ще кажете?

Ние днес пак си спретнахме бебешко парти и вън бяхме малко. Ами май така ще я изкараме зимата. Забавно е.

# 119
Aaa,Nin_ka,много е сладък бебо..ама много ви харесахме и килимчето на земята..можеш ли да ми кажеш откъде си го купила и на каква цена е?Тук търсих обаче не харесах нищо..само по 3-4 части са в комплект..вашия цял комплект ли е или са няколко?Сори за многото въпроси  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт