'С копнежи и мечти, ФЕВРУАРЧЕ бърза да върви'

• 9 714
  • 291
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!

Я да се отчетем и днес, че утре всички в къщи и ще сме по-гости или с гости.

bouquetЧестит девети месец  на малката Антония!  bouquet
Аз правилно ли разбрах, че вече ходи.
БРАВО!БРАВО!БРАВО!

Черешка, и аз като мама Нина вечер давам супичката от кухнята.
А по въпроса за хигиената в кухните, аз мисля че там хората са съвестни, нали за деца става въпрос. При нас не съм забелязала нещо нередно, а има и толкова хора, ако имаше нещо все щеше да има оплакване. Също така тези дето готвят за млечната кухнята  готвят и за яслата.
Ако някой се съмнява, какъв е проблема, винаги може една проверчица от ХЕИ да се прати.
Ако в нещо се осъмна, аз веднага ще я спра, но и ще сигнализирам.

Chidiana, като четох доста се посмях. Представям си ги всички бебчета седнали  на столчетата и чакат  Party

Приятна вечер

# 91
  • София
Ехаа,вече имаме първото ходещо човече,браво на Антония  Party
Лятото се върна и ние цял следобед бяхме в парка,Кали се кефеше,а ние с татито се припичахме като гущери  Laughing Такова ще бъде и следващата седмица-ура  Sunglasses!
Нинче,ние се къпем с шампоан за коса и тяло на Клоран,много е хубав,но и той не е от най-пенливите.
Дени и ние сме в категория фъстък 7900кг. и 73см.  Laughing ,а за спането на Лори направо ти завидях-до 10-11ч...признай си ,вечер сигурно я водите по барове и дискотеки   Mr. Green
Добре дошла на новата мама  Hug и честита придобивка на Дими!

Момичета кажете къде ще празнувате Нова година?Аз се бях настроила за домашно посрещане,но сега изникват разни примамливи оферти за наемане на разни вили в Копривщица или пък в Априлци..незнам,още умуваме  Rolling Eyes

Лека вечер   bouquet

# 92
Благодаря за топлото посрещане на мама titiii и мама krasykm06  Hug
Chere6ka, Марти вечер пие АМ с бисквитка,а иначе и ние сме под 9кг..но мисля че това не е толкова важно..нали си хапва с кеф и пълни памперсите Peace
Честити краченца на малката Антония!
До скоро!

# 93
  • Варна
Здравейте,ау че е пустооооооо.Времето хубаво и всички май са на разходка.А пък ние пак сме болни и сме вкъщи.Налегна ни пак една хрема,и едни гадни сополи,а как кашляяяяяяя-къса ми сърцето.Пием разни работи капем спрейове в носа и за сега се справяме добре.Особено след няколкото нощи в които не спахме,защото се закашляше постоянно и реееееееев.дано се оправи коро.И на всичкото отгоре пие и антибиотик,защото правихме изследвания на урината и излязаха едни бактерии.Дано да минат от този антибиотик,че ако не ще пие друг.а вече ми писна да го тъпча с тия отрови.на 9 месеца е а вече е пил 3 антибиотика.Ужас.Изпратихме си татито сутринта на плаване и сега ще си кукуваме сами Cry.Много ми е гадно всеки път като заминава.Най-лошото е,че и за празниците ще сме сами.Ама няма начин.Само дребното да е здраво ще се оправя някакси.
Честити краченца на Антония-много е пъргава браво на нея.
Нашата вечеря е АМ.Но от няколко дни имаме проблем-не иска да пие от шише.Някакъв ад е.И това точно като се разболя и трябва да му разтварям хомеопатичните гранули.Не иска нито с биберон,нито с накрайник.Принудих се да му ги давам със спринцовката от панадола.За сега номера минава.Дано да пропие вече от шише,защото хич не вождам как ще му давам сок и вода със спринцовка #Crazy.
Ами това е от нас със Митаче за сега,после пак ще пиша.
Приятен слънчев ден на всички.  bouquet

# 94
радвам се че съм ви разсмяла за детската ясла, ама аз хич не се смея.. да ви кажа няма ден  да не излизам от там без да ми е свито сърцето и да ми е мъчно за Елиза. Нито тя, нито аз свикваме.  Cry

за пиенето, Елиза иска да пие само от чаша. Отказва вода или сок от биберон, опитах и от шишетата със сламка, и от онези дето не текат.... не и не.. пие само от чаша и то като се улива цялата и после трябва да и сменям дрехите.

снощи по новините казаха че някаква комета щяла да може да се види от Холандия. Аз обаче нищо не видях, небето в Амстердам беше облачно (както винаги..).

за шампоана, аз използвам на Мустела. Пяна правя със специално бебешки гел за пяна но избягвам като цяло защото кожата много се изсушава. По често слагам някакво олио във водата и това е.  newsm37

да ви се похваля: от декември започвам на работя на намален работен ден (24 часа) за 5 месеца, така че ще имам време за много неща, повече разходки, срещи, и тн..  newsm68

Последна редакция: нд, 19 ное 2006, 23:07 от chdiana

# 95
Днес празнува Мама Нина,
Да й е честито,
С пожелания за много радост, здраве и успехи Simple Smile

# 96
Ей, Хрмони, изпревари ме значи  doh

Честит Рожден Ден на мама Нина!

# 97
Здравейте момичета!

Ние се къпем с обикновен шампоан Покемон и да ви кажа става чудесна пяна и не изсушава кожата, не люти на очите, абе много съм доволна, преди и аз използвах Бюбхен, Чико, сега обаче ми идва далече магазина и не успявам да си купя и с този ми е екстра. А пяната я правя като първо слагам шампоан във ваната, а след с подвижния душ, слагам да тече отгоре и така става много пяна без значение от шампоана. Опитайте  Flutter
rosiza, абе ти къде го вида това хубаво време, нали си от Варна, та в къщи лампите по цял ден светят, правете си изводи какво е на вън. Ето днес имам толкова работа, а съм с двете деца незнам как ще изляза, ако заплющи някой дъжд.

# 98
Честит рожден ден на Мама Нина!!!
Желая ти много здраве, късмет и щастливи мигове!
(днес и моята майка има рожден ден  Laughing)

Времето при нас е гадничко- дано по-късно се оправи та да направим една разходка.

chdiana, радвам се , че ще имаш повече свободно време, но не разбрах колко часа работа ти се събират(май нещо си пообъркала , защото излиза мноооого малко  Joy).

Аз пък за къпане не използвам шампоан - Марти има 3 косъма на главата, а използвам само пяна за вана на Нивеа, която прави много мехурчета. Аз след ваната не го плакна с вода - направо в хавлията. И нямам никакви оплаквания - кожата му е много хубава, мека, не е суха и затова не го и мажа с олио от няколко месеца.

# 99
Честит рожден ден, Нина!
Пожелавам ти, да си жива и здрава и много, много щастлива!

Момичета, аз ви изпреварих, защото звъннах по телефона. Wink

Последна редакция: пн, 20 ное 2006, 10:42 от tinka81

# 100
Здравейте,мами!
Благодаря ви за хубавите пожеланиаияbouquet
Много ме зарадвахте,наистина,но аз нямам никакво настроение днес.Лъчко е болен,преди малко се върнахме от лекар.Има Т и зачервено гърло.Изписаха ни Дурацеф и сега миличкото спинка.Много се изтощи тези 2 дни.Мъчат да пробият зъбките и виждаме голям зор,много мъки.Цял ден плаче,не спи спокойно,дори от време на време получава нещо като пристъп и започва да цирика от болка и после много трудно се усспокоява.Аз направо сум се скапала.Добре,че моята мама е свободна и идва да спи у нас ,та да ми помага.Е,оплаках се .Извинявам се ..вие ме поздравявате,а аз само се оплаквам.Благодаря ви още веднъж.Ето и моята почерпка за вас:

Да ви е сладко!

# 101
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, MAMA NINA !
БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!

При нас времето е облачно. Дано да не завали, че трябва да водя малкия на УНГ. Каката днес не е на градина, защото в събота хвана някакъв вирус с повръщане и температура  Sad Вчера гледахме да я изолизараме от малкия, доколкото можем, но по-късно не можахме да я спрем да не влиза при него. Много го била обичала и затова искала да бъде при него. Дано да не го зарази, че само това му липсва  Praynig

rosiza, бързо да се оправя Митето  Wink

mama nina, сега прочетох, че и Лъчко е болен. Дано бързо да се оправи. Много е лошо да ти е болно детенцето.

# 102
Ей момичета пак съм тук!Сега първо ЧЕСТИТИ КРаченца на АНТОНИЯ .
И Дикси много съжалявам за Гошко миличка!Приеми искрените ми съболезнования.Нямах възможност да влизам във форума дълго време и сега чак видях!Много ми е мъчно миличка,сълзите ми капят докато ти пиша!Но бъди силна,всичко ще се нареди!Няма обяснение и не мога да проумея защо се случват такива неща!Специални целувки на теб и твоето слънце!Съжалявам отново!Ако имаш нужда от нещо съм насреща!
А сега само да ви питам за бързо мили майчета - как да се справим с болката от зъбките?Давам панадол и дентинокс,но от две нощи е ужас.Милото ми детенце се измъчи.Тръгнали са осем наведнъж! Cry

# 103
Опа и ЧЕСТИТ ДЕН ДЕН НА МАМА НИНА!БЕЗОБЛАЧНО ЩАСТИЕ,НЕСПИРНИ УСМИВКИ,СТРАСТНА ЛЮБОВ И НАЙ ВАЖНОТО МНОГО АМА МНОГО ЗДРАВЕ И ЖИВОТ НА ЦЯЛОТО ТИ СЕМЕЙСТВО!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 104
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, MAMA NINA! newsm59
Всичко най-хубаво ти желаем и Лъчко да оздравява бързо.
Честити краченца на малката Антония! smile3539
За Марти използвам козметика на Mustelа и съм много доволна.
Днес май се очертава хладен ден и ще си стоим в къщи  Sad

Общи условия

Активация на акаунт