След НОЕМВРИйска бейб-градушка- мама сладко бебе гушка :)

• 12 531
  • 286
  •   1
Отговори
# 165
   Мацки, включвам се на бързо за да пусна една щъркелова вест от вчера  Mr. Green! Получих я снощи към 4-5 часа докато кърмех малкия  Mr. Green!
  С две думи: вчера на моя термин - 16.11.06, Sofkobofko  и Иво са станали родители на бебе Дани с мерки 51см и 7,3 либри т.е. към 3320 гр.  Mr. Green  newsm44!
  Бебко се е родил секцио! Двамата с мама са добре и пишат да ги очакваме в неделя  Peace!
  Да е жив и здрав, много поспалив и да папка мнооого  newsm51 ! На мама пожелавам бързо да се възстановява  newsm51!

# 166
  • София
Честито бебче и на Софкобофко!  bouquet Да им е жив и здрав, а мама бързо да се възтановява !
Мацки, гледам че вече сте си върнали бойния дух- смях се до сълзи заради "кърмата с какао" и "леко нецензурните люлчини песнички" Joy
Радам се че всички сте добре и вече тайничко завиждам за извадените бебчета..... Вече нямам търпение, апък бебсъна ми не дава никакви признаци за излизане- кротнал си е там, дебелее и хич не му пука че някой навън го чака hahaha
Карил мила, какви ужаси разказваш за Шейново?????!!!!! Не мога да повярвам !!!! Аз все си мисля чев съм готова психически за подобни проблеми, ама това което си преживяла е прекалено.....

# 167
  • Sofia
Добро утро!
Честито на Софкобофко newsm51Да е живо и здраво сльнчицето на мама и тати Two Hearts Two Hearts Two Hearts
на_гости,стискам палци другата седмица всичко да мине добре fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 168
Честито бебче на Софкобофко!   bouquet
Да е жив и здрав, бързо да наддава и да спинка сладко.
Karil, наистина голяма ужасия в Шейново. Въпреки, че е само за няколко дни, си остава гаден спомен. Сигурно ти е било още по-гадно като сравняваш с болницата, в която ти работиш, и с начина по който ти се отнасяш с пациентите.  А това за коластрата си е направо престъпно. Абе тия хора трябва да ходят на училище всяка година за по няколко дни. Явно забравят, че коластрата е супер важна за бебчо.  #Cussing out

# 169
Добро утро!
Честито на новите мами и татковци!!! Да са им живи и здрави съкровищата   bouquet
Бързам да се изфукам – вчера мерихме Вики и д-р Иванова вика “ууууу, добре! Мнооого е добре работата! Явно няма да ядете добавки”
Бебока е качил за 2 дни 90 гр., което за нас си е постижение  Party
Аз вече изцеждам много малко кърма, някъде около 15-20 гр. след кърмене, събирам я във фризера и през почивните дни оставяме Вики при свекървата с наличното количество кърма и с таткото ходим да си вършим нещо си. Първия път като го оставих не спрях да мисля за него, после вече е по-лесно
Нооо Рени, ти с тоя половин литър ме разби направо  Whistling  Аз си помислих че на едно цедене го правиш това чудо и се чудех къде съм тръгнала аз да кърмя с толкоз малко мляко  Crazy
Карил, опитай да забравиш преживяното. Аз също бях разочарована от персонала и условията /а аз бях във ВИП/. Нямаш си и на идея какво количество сълзи пролях докато бях в болницата. И сега като се сетя мога да заплача. Хубавото при мен е че много бързо забравям лошото, надявам се и при теб да е така.
А моя бебок яде постоянно нощно време. Спи до мен на леглото и аз като го чуя че тръгва да плаче и му давам да суче... и така почти през час-час и половина. Вашите по колко пъти ядът през ноща?
Наистина ли ако му давам прекалено често да яде можело да ми се разранят зърната и да получа мастит?!? И заради това да не съм му давала повече от 8-10 пъти на денонощие...
Хайде момичета да се порадваме и днес на хубаво време и да се разбием от разходки  Hug
пп - продадох помпата
Дайте идея за подарък за имен ден за любимия  Praynig

# 170
Честита радост на мама Sofkobofko   bouquet Да и е жив и здрав Дани, много да слуша и да радва цялата рода!

Успешен ден и приятна разходка

# 171
  ЧЕСТИТО НА SOFKOBOFKO newsm51 newsm51ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ БЕБОКА,МНОГО ЩАСТИЕ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!!!
   Карил,много съжалявам,мила,за това,което си преживяла-надявам се в най-скоро време малкото съкровище да заличи всички неприятни спомени Hug Hug Hug
   И при нас нещата са спокойни Wink,вчера цял ден се разхождах,напазарувах си разни "женски" работи,за които едва ли ще ми остане време после Wink,вечерта ме заболя оттук-оттам,но бебка се е кротнала,като при qriq Laughing-хич и не бърза да излиза,аз съм чак в понеделник на консултация-ще видим каква я мисли малката госпожица Wink
   На всички-хубав ден,приятни разходки и целувки Heart Eyes

# 172
Честит юнак на мама Софкобофко! Да им е жив и здрав и много да ги радва, а на мама бързо възстановяване!
И аз съм от мамите, нямащи никакви предродилни признаци. Ще се чака, няма как...

# 173
Честито бебче на мама Софкобофко! Много да ви слушка и радва!

# 174
Здравейте,мамчета!
Да са живи и здрави всички новопоявили се човечета! Praynig
На очакващите момичета безпроблемно раждане!
Аз не съм писала нищо  за моето раждане понеже беше мнооого трудно и не искам да притеснявам излишно все още бременните мами.
Чета почти всичко,което пишете,но не мога да смогна и аз да напиша два-три реда...
Ние с малкия Митко сме добре,през деня спим и папкаме,а през нощта бодуваме,докога ще я караме така,нямам представа.Започнаха и коликите да ни мъчат.....
Приятна разходка на всички бебета и мами!Лек ден!

# 175
ЧЕСТИТО БЕБЕ НА SOFKOBOFKO ! ДА ИМ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ЮНАК, А НА МАМА - БЪРЗО БЪЗСТАНОВЯВАНЕ !  bouquet

# 176
  • София
Честито бебче на Софкобофко!!!

Да расте голям и силен мъж и да радва мама и тати!!!

Карил, направо звучи ужасно това за Шейново, дано скоро забарвиш неприятните спомени...!

# 177
ЧЕСТИТО БЕБОЧЕ НА СОФКОБОФКО!!! Много да я радва, да спинка, папка и пълни гащи с мармалад!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Пам, Григ и СОФИ и всички мами 2 в1 - Лек ден, и слънчеви емоции!
На мамите с по-големи бебоци -приятна разходка!
Моя Дани нещо си наруши режима...Има колики, пъчи се мрънка, яде на малки порции с прекъсване...Не пие чая на ХИП за колики, но ще се наложи някак да му пробутам Еспумизан..Ако е слънчево и в следващите дни ще му покажа нослето навън!  Мами, ВСИЧКО покрай бебето ми е като на сън! С вас мога да споделя  - това е най-прекрасния миг от живота ми, както и гледането на каките, разбира се..Имам и нещо друго за хвалба- каките малко ревнуваха, но от един ден насам, се въртят покрай него като ПЕПЕРУДИ!!! Плаче ми се от радост, а Мъжо е във възторг, толкова е щастлив за бебо и за тях!!
Мами, много ноемврийски цунки, .....!!! Чао, отивам да зареждам акумулатора eat

# 178
  • София
ЧЕСТИТ СИН НА СОФКОБОФКО !!!  bouquet  bouquet  bouquet

Много слънчеви усмивки от малкия Дани Simple Smile

Моето детенце още си кротува,  с нищо ново не мога да ви се похваля. Терминът е в неделя, мъжът ми е казал на колегите си, че жена му ще ражда в неделя Laughing, той обича нещата да вървят по план, току виж така станало...

Поздрави на всички и използвайте пълноценно подареното ни топло и слънчево време!!!

# 179
Времето наистина е малък ноемврийски подарък за всички, толкова зареждащо и оптимистично ми действа! Току що се връщам от среща на кафенце с Вени /последните 2 в 1 варненски мами/. Тези дни си почивам повечко, стоя си предимно в къщи, защото ме е старах да не се разраждам. Като съм си наумила, че ще раждам след 22-ри и това е. Въпреки, че съм с 3 см разкритие. А пък Вени такава пешеходка го раздава - и все мъкне нещо тежко, направо се ужасявам като я гледам. Дано устискам до другата седмица, но пък ако детето си реши да излиза по-рано - добре дошло е!

Общи условия

Активация на акаунт