Турски филми и сериали - обща тема за общи приказки (10)

• 101 453
  • 759
  •   1
Отговори
# 315
Пепелчееее Heart Eyes
страхотна снимка и пейзаж и Баръшко. Heart
С нова прическа е.
Ако се беше обърнал с лице ще е още по гюзел.
Във света има много красиви кътчета, но възможности трябват.
Чачи също се появи с ново фото. Ех ,тая риба и море !

# 316
Моля, да ми препоръчате филм подобен на "Дъщерите на Фазилет", 'Безмилостен град" ...
Моля да е дублиран, защото гледаме заедно с детето, а то още чете бавно  Simple Smile
Благодаря.

Малки убийства
Почукай на вратата ми
Навсякъде ти
Сезонът на черешите
А от къде ги гледате, за да вървят по серии ?

# 317
Моля, да ми препоръчате филм подобен на "Дъщерите на Фазилет", 'Безмилостен град" ...
Моля да е дублиран, защото гледаме заедно с детето, а то още чете бавно  Simple Smile
Благодаря.

Малки убийства
Почукай на вратата ми
Навсякъде ти
Сезонът на черешите
А от къде ги гледате, за да вървят по серии ?

Във Vbox7 и Playtube

# 318
Пепелчееее , за теб Шокрю с морска фотосесия .  

Нинчееее , спешъл за теб от сета на Шивача.
Най накрая ни зарадваха с фото. Красив и стилен.
Ще пуснат с Емир и с екипа ще почакаме още.

Латините полудяха в мрежите като видяха Чаатай Cupid

Чаатай Улусой и Berrak Tüzünataç на снимачната площадка на сериала "Шивач/Terzi"

Беррак се присъедини във втори сезон на Шивача . Добра актриса . Може да им се получи с Чачи . В лице ми е мъжкарана.

Главната сценаристка на Шивача е жена и работи с Гювентам. Казва се Рана Мамтиоолу или нещо подобно е фамилията.
Работила е над   Жестокият Истанбул. Млада  сценаристка е видях снимка. Гювентам каза, че ще работи с млади лица. Работила е също над квартирата на невинните. Също хитов проект драматичен. Другият сценарист на Шивача е мъж.
В момента Рана работи над Краля в който спрягат Киво, като главно лице отдавна.  
Изглежда Беррак ще връхлети в живота на героя на Ча неочаквано.
Ще разкажат и за живота и семейството му в миналото.

готин Буура Гюлсой за Дисни

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 19:10 от femmi2

# 319
Хайде, първата жертва от летните сериали падна. Hocho

Сериалът "Време да обичаш" с Илхан Шен  прави финал на 5 епизод. Ами... очаквано. Писах вече за този проект. Прекалено много драма, скучен сценарий, прекалено много познати сюжети. И това типично комшийско оправдание на женения мъж. Frowning1 Аз всъщност гледах 1 серия цялата и не помня дали втората докрая. Но ми бе достатъчно за впечатления.
И все пак ми е жал. По принцип съм противник на бързото зануляване на който и да е проект. Няма да загубят чак толкова ако дадат възможност за нормален финал, поне да може да се продаде някъде. А и всичко е свързано с подготовка, много труд, рязко остават без работа хората.  
Да пожелаем успех на актьорите и екипа в следващи филми  и сериали! Blush
И дано да са по-малко летните "жертви".Relaxed

# 320
Феми, 😍 😍 😍 благодаря! ❤️

Онче, 😍 знаех си, че Време да обичаш е зимен сериал 😀, но очаквах и даже се надявах на 8- 10 серии.
Предпочитах го пред някои летни.
Пак не познах😂  и това си е.

# 321
Лейля Ферай и Серхат Теоман очакват първото си дете.
Много, много се радвам за тях!! ❤🤗

# 322
Днес Селяхатин Пашлъ и Лара са станали родители на Лейля.
Честито.
Фахрие Евджен е хамиле втори път. Затова няма да играе във втори сезон на Аплараслан.

# 323
Ехаааа, три бебета! Браво! Hug Много обичам такива новини! Heart Eyes

И сега да си кажа за моя любимец Боран Кузум. Blush Ще се снима в комедия за събития на снимачна площадка в новогодишна нощ по време на пандемията Grinning  
В актьорския състав са Алина Боз, Езги Мола, Дженгиз Бозкурт, Фатих Артман, Ирем Сак, Аликан Ючесой, Серкан Кескин, Бюшра Пекин и Айта Созери.
В мрежата пише, че Боран и Алина са партньори, ще видим.

Сценарист- Гюлсе Бирсел.
Дисни+.
Радвам се, че е комедия, при това новогодишна. Blush И най-после започнаха да снимат проекти за пандемията, да видим как ще го отиграят. Simple Smile

# 324
Ще се пръсна от кеф. Stuck Out Tongue Winking Eye Ще гледаме филма - романтик комедията с Хазалка и Онур Туна. Нещо свежо с добри актьори. Дисни плюс са купили филма. Успех на проекта. Flowers Four Leaf Clover

Историята за намирането на любовта, докато търсите себе си.
"Benden Ne Olur" е само в Disney+ на 29 юли.

https://mobile.twitter.com/DisneyPlusTR/status/1545003612635648000

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 16:28 от femmi2

# 325
Преди време исках преводите на летните сериали "Под прикритие"  и "По - красива от теб " и към днешна дата ги гледам с бг субтитри , благодарение на преводачите, които и да са те, но ми се иска още един сериал да бъде в процес на превод, който бих искала да следя, а именно "Скрих те в сърцето си" - Seni Kalbime Sakladım. Предполагам, че можеби някой от вас са го  гледали с английски субтитири затова бих ви попитала какво вие мнението са този сериал, който интиуцията ми подсказва че си струва следенето му ? Надявам се в най- скоро време да бъде и той преведен като предишните  два !
Ще споделя следното с вас : Аз внимателно подбирам кои сериали да следя, какво ми подсказва интуицията за тях и до сега не съм грешала в избора  си, не ме е подвеждала нито за миг , дори него започвам докато не към наясно със  решението си. Най  - важното е че следя два типа тематика и се придържам към тях, защото са ми любими такива сюжети в една история, а именно саможертвеност (Caramel  Yapim) и под прикритие тип полицейска история  плюс (фиктивни бракове ) и в двата тематични сериали. Отделно  от турските в американските сериали предпочитам криминалните, коита са през есенно  - зимния сезон . За мен обаче турските ни съседи имат по различно и интереснтно дори уникално  виждане за история , която  честно да си призная винаги съм търсила подсъзнателно  и с любопитсвото наистина си струва да  ги гледаш  смешни ситуации,  сълзи  и онази тематика  която ме кара да се вълнувам при всеки епизод и при всяко напрежение  мужду главните герои . Колкото и странно да ви звучи благодаря за далечната 2011 година .
Просто за себе си аз имам набито око и интуиция за избор според моите критерии и ще продължавам в същия дух. Честно много такива еднотипни сериали от първия тип тематика съм гледала и ми доставя наистина удоволствие назависимо от това дали е летен или есенен сериал и никога  не ми омръзва да ги гледам , винаги откривам нещо ново, когато ги следя или преповтарям даден епизод след време  от чиста  носталгия или сравняване с предишен сериал със същата тематика . Аз просто съм отдадена със страст към сериалите още от малка, но в случая пиша конкретно за турските сериали, но предишното ми аз следеше тогава теленовели,  испански и няколко руски. Сега турските взимат превес в живота ми и не съжалявам за избора си, защото нямат нищо общо с американските и теленовелите или пък другите чуждестранни сериали, които съм следила и продължам да следя основно амиреканските, но паралелно с тях турците са уникални разказвачи на истории. Аз съм фенка на конкретно избираните от мен турски сериали, но това не означава, че нямам и изключения от тематичната гледна точка. Наистина едно голямо БРАВО на съседите ни сценаристи особено на Назиме .
Кои са вашите любими тематики за следене независимо от сезона ?

Последна редакция: пт, 08 юли 2022, 09:18 от Яница88

# 326
Малко рейтинги https://www.instagram.com/p/Cfvgnx_Mi_F/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Някой гледал ли е това?

# 327
Вчера излезе. Разказва се за тормоз в училище, упражняван от по-богатите и “готините” ученици върху по-бедните и слабите.
Още един от летните сериали прави финал………
“Огънят вътре в мен” прави финал с 5 епизод……………

Последна редакция: сб, 09 юли 2022, 13:15 от mimchyyy9

# 328
Пепелчееее , за теб малкото савджъ с приятелчета празнуват Байряма .

Чачи и Салих Бадемджи на сета на Шивача .

# 329
Феми, 😍 😍 😍
Савдженцето с голямата вилица има умен поглед - може би вече знае, че е известно. 😂

Твоят човек е много готин в бяло.

Опитах се да гледам новия ученически сериал, но не издържах и 5 минути.
Повече насилие не мога да поема за това лято - колко ли още са ни приготвили за есента.

Затова пък искрено се забавлявам с Омъжени и разгневени (2015- 16 г.) с всичките му кусури, но по-приемливи от много от сегашните недомислици.

В този ред на мисли - не мога вече да понасям вечната грозна и досадна приятелка на главната героиня.
Снощи поредната направо ме извади от обувките-  Биннур.
За който не гледа По- красива от теб , това е едно ужасно грубо и просто същество, което се изживява като асистентка на приятелката си ( пластичен хирург) и върти на пръста си и нея, и цялата клиника. 👿 😈 👿
И това трябва да е комичен образ, но мене ме докарва до тиха агресия. 🤢 🤢

Последна редакция: нд, 10 юли 2022, 15:19 от pepel_ot_rozi

Общи условия

Активация на акаунт