Страхотни почерпки - даже ще пропусна обяда, че много ми дойде

Ех, че весело станало. Калоян засега е обръщал гърнето само като е пишкал, но има желание и като е акал да го стори

Гледам и треньор за отбора си имаме. Ще трябва май официално име да изберем за отбора и да картотекираме малчовците

Лалева 80, и аз тъкмо се чудех къде ще слагам елхата, че ако Калоян я докопа няма да изкара повече от час.
Илиндичка, не се коси - то може на детето вече млекце да му се е яло и затова така да е станало
Важното е да няма проблемиГушанка, понякога хапва по-големи парчета без проблем, понякога както казваш му се подгажда - зависи дали му харесва това което хапва
Дес, на мен песничката ми хареса. Ще видим калоян как ще реагира
Аз не смея да се похваля ама от няколко нощи спим, а и добре си хапва малчо ( Жени, пак сме кандидати за ваште манджи
). Дано да продължава в този дух 
Телма, с теб сме
Аз съм решила на родата и приятелите да направя по един календар с Калоян за Нова година, ама още не съм харесала нищо. Дано сега да изкарат по-голямо разнообразие. Вижда ми се хем лесно, хем всички ще се радват, а и наведнъж ще реша генерално проблема с подаръците

.Е доктора ме похвали за това-добре съм ги лекувала,каза ми,че са здрави,но за кашлицата да си продължа по моя метод 
.Лек ден на всички
. Но не я намерих във фаворитите ми. Благодаря ти! 

Времето беше меко, но влажно и току препръска. Пфу.
Никой не се жертва 
Ще пробият, спокойно. И ние си стоим с два зъба, обаче хич и не се притеснявам. А за първите докторката от април месец ни разправяше, че са заизлизали, появиха се октомври (май беше).
ще каже ли нещо?
Хайде по леглатааааааааааааааа