В пъстроцветни есенни листа, палуват ЯНУАРСКИТЕ деца

• 13 986
  • 288
  •   1
Отговори
# 225

Ама май Дани наистина се е кротнал с тая терапия дето му прилагате,и ти вършееш из форумите Wink Heart EyesХайде по леглатааааааааааааааа Joy

Няма лъжа, няма измама! Да чукам на дърво, но никак не е зле, а 5h е тъй далеч  Joy

по леглата ама не е интересно, че мъж ми и той не е там още  Wink

# 226
Добро утро!

Дес, добре ми дойде това  кафе, че Дани нещо скокна ранше и аз нямах време за другото. Ама не се оплаквам, щото тази нощ само веднъж скокна и то чак в 5.

Къде стеее?

Лика, Бодливка и те се губят  newsm78

# 227
  • там където ме зове сърцето!!!
Добро утро, момичета!

Честит мини рожден ден на Дари, Вяра,Фатима!
Желая им весело и безгрижно детство!Мама и тате мноооого да ги слушат

Gerylyn, радвам се , че и ти си на линия!Тъкмо си мислех , че сама си хапвам от вкусотиите на Дес и  пия кафе Laughing!Страхотно е с компания! Hug

# 228
  • София
Добро утро и от мен! Честит имен ден и рожден ден на именниците и рожденниците   Hug
Да са ви живи и здрави и вие покрай тях Wink
Да кажа за Гогата - здрав е вече - снощи изпихме последния антибиотик, но продължаваме с "Кларитин"-а - дане се алергизира каза педито   Thinking  Щото нали "Аугментин"-а е на пеницилинова основа.
Само дето ме притесни тази сутрин бебончо (та закъснях и за работа) - оплези ми се след като хапна млякото и гледам   Shocked езика му черен! Все едно е смукал въглен. Помирисах му дъха - мирише си на бебе, нищо не е лапал, защото от леглото, пи мляко при мен в нашето легло и после докато аз се облека - пак в кошарката си! Няма как да е лапнал нещо!!!
Та чудя се - дали е възможно да е някаква реакция от нещо, което е пил - другото го казах, само "Хустагил"-а не съм споменала.
Ако някой знае, моля да каже Sad

Иначе ви желая приятен ден напук на гадното време   Hug

# 229
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИС НА indian rose!
Да порасне здрав, умен,късметлия и щастливец !

# 230
fanita, по принцип Гого алергичен ли е , че са ви изписали Кларитин?
Аз Хустагил съм давала и по принцип не сме имали проблеми,!На упътването пише да се дава по 2милилитра през два часа , но педито ми беше казал да давам 3 по 4мл.и пак нямахме проблем !

# 231
          newsm59 nbirthday newsm59на Вяра ,Фатима , Дари и Борис

Добро утро .Как е времето при вас?
   Тук,вече втори ден вали, Sadтака, ако продължава и днес няма да излизаме.
   Приятен ден,

# 232
7of9, не си казала кой е по-послушен Борил или Пепе  Simple Smile
... ами Пепе.  Embarassed Ама той ни е само до неделя на гости. После няма кой да дава "светъл пример". Confused   
 Wink

Ох как издържате с това дъвчене на гърдите, не знам.  ooooh!

# 233

Честита първа годинка на Борис!
Да е жив и здрав, весел и щастлив!

# 234
Честит рожден ден на Борис! Да е палав, весел и щастлив и да получи много подаръци!

Честит мини рожден ден на Дари, Вяра и Фатима!  bouquet

Как сте в този дъждовен ден? Виждам, че по нощите сте по-активни! Това е добре-значи малчовците спинкат  Mr. Green

Да ви се похваля - сутринта Али ака в гърнето  bowuu Много се кефя, ако мога да й създам такъв навик ще е супер  Mr. Green

Гушки на всички и весел ден! Hug

# 235
 bdbaloni happy bd baloni  newsm38 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИС !!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА РАДВА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!!!

baloni ЧЕСТИТ МИНИ РД НА ВЯРА, ФАТИМА И ДАРИ!!!

Tada ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ! ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!!!

# 236
Здравейте и от мен.Днес имаме много празнуващи,та да започна с тях

Честит първи рожден ден на Борис на Indian rose !Да расте здрав и усмихнат,за радост на мама и тате!

Честит месец на Дари на БОДЛИВКА ,Вяра на Дес,Фатима на makaui daniela и на всички останали минита!

Честит имен ден и на всички Екатерини! Нека носят името си с гордост и много здраве   bouquet!

Дес,благодаря за почерпката мила,с кафенцето ми дойде екстра  PeaceСнощи я похвалих Стаска,че като е заспала и ще стане сутринта-да ама не-и тя като Вяра се наспа в 22.30,та после към 12 и половина заспа,а днес стана в 9 и 30  Mr. Green.Деца с характер са те  Naughty Wink

fanita  браво на Гоги,че е оздравял,а на въпроса ти не мога да отговоря-не ни се е случвало.

Vili4ka браво на Али-само така,вече е голямо момиче.И ние започнахме да се учим,та да видим.Дано е по схватлива от батко си  Mr. Green

Момичета,къде сте  newsm78 Rosita,niunia,БОДЛИВКА,lika, BON_TONI,mishlentze,zaicheto,Sonja,jeni23, Лисана,Telma,lilli,makaui daniela,brambar4e,doritt.Драснете по ред,добре ли са дечица?

Аз ще ставам,колкото и да не ми се иска,но Лъчезар ми извади душата-"Айде,та айде,после ще им пишеш на тез лелки-нямате ли друга работа,та само си играете на компютъра" ooooh!.Еми аз нямам думи-до скоро и се усмихвайте повече,напук на намръщеното време  Peace

# 237
  • Варна
ЧЕСТИТА ГОДИНКА НА БОРЕТО!

Честит мини празник на Вяра, Дари и Фатима!

Здраве и късмет на всички с имен ден днес!

Да ви разкажа нещо смешно от вчера, та да се посмеете.
Нали Светлин ходи на логопед. Имахме задачка да откриваме липсващ елемен във фигура: Няма ги гумите на колата, покрива на къщичка и т.н. Та рисувам аз глава с къдрева коса само отгоре, две очи и уста. Липсва носът и там е въпроса. Питам аз Светлин "Какво е това?", той отговаря "Това е баба." Е, добре, щом е баба, баба е. "Какво липсва?" питам аз и продължавам, "Какво си няма бабата?" и детето отговаря "Бабата... си няма... дядо!"   И като започна един неудържим смях. Много весело беше! Joy hahaha Такива работи.  Е, откри, че носът го няма. Но аз нарисувах дядо веднага! Как ще оставим горката женица самичка!  hahaha

# 238
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, мамчета и мнооооого сладки дечица!!!
Имаме си рожденниче вече!

Много благодаря за честитките вчера, но да ви кажа честно аз се усетих, много късно че имаме празник и така си мина деня! Ама, здраве да е - да ми е живо и здраво детенцето, пък другото ... догодина, а и август го отпразнувахме все пак!

Гушанка - не се притеснявай, за дъвченето! Поле-лека ще свикне и няма да се усетиш как е станало!

fanita - и на нас не ни се е случвало! Дане би да е от някое лекарство. На мен така ми се променя цвета, като взимам лекарства, но пък никога не е бл чак черен! Дано не е нищо сериозно!

Пеперудка - айде, гадните бактерий да ги преборвате вече! Целувки!

sea womanhahaha

Герилин - мила, аз това дъвкане, го отказах, като след всеки такъв набез го дърпах от гърдата, и му казвах на висок тон, НЕ и прибирах гърдата. В началото имаше сърдене, но още на третия път имаше ефект и повече не си е позволявал, освен в случаите, в които много го боли и така се опитва да се успокои болката. Дано е само временно и при вас!

Бодливка - как е Даринка? Нещо ново в менюто на куклата!

клео - ми да ти кажа, определено не искам да го месля за сега от нашия креват! така ми е по-спокойно и се понаспивам, поне малко! Просто ми е малко криво, че досега поне до 01,00ч си спеше в неговото креватче, а сега си е директно при нас!

7of9 - кухнята и аз само я наглеждам напоследък!

пепи - я, наистина, кажи какво е разковничето, та да смогва, човек със сто неща, а и две деца!

Виличка - браво на Али и дано занапред да усъвършенствате умението!

Ние бяхме на преглед и няма нищо обеспокоително /поне за сега/, но пък аз взех че се разболях! Едно гърло ме мъчи, та чак едвам говоря!
Алекс цяла нощ рева и предполагам, че отдолу зъбките са тръгнали, но времето ще покаже! Освен това, май махаме едното дневно спане - вече трети ден спи само следобяд!

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 15:41 от lika

# 239
sea woman   Joy ,ами право е детето,трябва да има и дядо,таз баба сама дали стои  Mr. GreenА иначе как е ,напредва ли?
С твоята случка ме подсети и аз да кажа за Лъчко-дали им задача да кажат по 5 думички с буквата "И" и той изредил там интернет,Иван и др. и казал и истерия,и обяснението за значението на думата е-когато Стаси много плаче и ядосваме мама-на нея и идва истерията  hahaha

b]lika[/b] я да се лекуваш,какви са тези настинки-пий чайчета, парацетамол за загряване и бързо да се оправяш  Hug.Добре,че с мъника всичко е ок

Общи условия

Активация на акаунт