В пъстроцветни есенни листа, палуват ЯНУАРСКИТЕ деца

• 13 990
  • 288
  •   1
Отговори
# 255

Виличка, ТИ защо си на диета newsm78

Защото като спрях да кърмя за 2 седмици качих 1 кг и се притесних да не стане лавинообразно  Joy Пък и малко разтоварвам преди Коледното тъпкане с вкусотии  Mr. Green

# 256
Има място в гудис затова ви предложих там.Защото и ние сме с батко а там ще дивеят на воля.Лично аз все там празнувам Рождения му ден.Айде мами по живо гледам че има съгласни.Само датата остава.ФАНИТА ооо и ние много обичаме хартия ,картони и весници понякога се разхожда вън с 1 празна кутия от цигари и си я размяхва а хората #Crazy Joy hahaha

# 257
petence,приятно да си изкарате утре и да споделиш какво сте хванали първо.

Rosita,от училище на баткото правиха календари многолистови-5лв.

Орхидейке,щом има достатъчно място,то там е точно эа нас.Кога преди коледа или эа РД.?

# 258
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Ретенцето - утре де ви е весел прощапулника! А, сега лека подготовка и после да разказваш!

sea woman  - ей, от къде ги извади тия вкуснотий! Умирам си за такива изкушения! Това за срещичка лятото, много ми допада!

Вили - хубаво си разпускате вие с татито!

Росита - да около 5лв е многолистов, но на принципа на работните - обикновен календар със снимка най-отгоре или пък с изрязано място в самите листа, и при прелистване се вижда все същата снимка! Ако искаш всяка страница да е със снимка на детето е по-скъпо.

За календара - според мен е най-добре всеки да даде своя снимка! Може да предвидим място, на което в последствие да се добави снимка от срещата, чрез вмъкване на снимката в прорези /ако ме разбирате/, така всеки ще може да си сложи или общата снимка или някаква друга, а и ще може да си я сменя, защото все едно и също омръзва!
 - За размерите - да предлагам 30/40 за общ, но може и по голям. Също така, може и отделен календар на всяко дете в същия размер или друг.
Има вариант и малки календарчета да се направят на всяко дете по отделно, а може и снимка на чаша да се сложи или върху памучна блузка - вариаций всякакви!
 - За другите градове - sea woman няма проблеми, да се пращат нещата по пощата или с куриер, макар че като цена, първия вариант е по изгоден!
Няма да се делим сега! Нали всички сме отбор!
 - За общата снимка имайте в предвид, че ще е много трудно, после всички да се харесат, а и така дечицата от другите градове, които няма да могат да дойдат, няма да ги има на снимката и няма да е много честно! 

За срещата - нали идеята беше за общ рожден ден или нещо не съм разбрала! Мисля, че е ще доста по празнично да се съберем януари, а не сега преди празниците, но както кажете!

# 259
Здравейте мамета Grinning
Аз тук нагостих народа и се измъкнах набързо да драсна някой ред,че сега мъжо ще прави един комп и ще ми изключи моя Cry
Ние ходихме на разходка сутринта,беше много меко времето,посрещнахме бабата.Вяра доста се захласна с нея та си посвършихме малко работа.Иначе днес и купих ботушки,за новия сукман и термо чорапогащник,че нали сме мадамки Mr. Green
Сега искам да кажа -
Честит мини празник на Александър - юнак левент сладък Heart Eyes!Да расте все така и да е здрав и много усмивки да раздава на всички! Hug
Лика,ами на лични освен да си даваме поръчките newsm78 А какъв да бъде - от теб очаквам предложения Blush А иначе за това как да си ги получим - нашият тати в София работи така че той ще ги вземе когато са готови
За събирането не е лошо и сега да бъде,пък за Рождените дни на мъниците - пак Crazy

Пък да си кажа - ние тая нощ пак имахме тежки преижвявания.Рев и едни такива физиономии правеше - сякаш я боли зъб.И това продължи до доста късни доби.Виждам, че и се спи,но неможе Cry 100% са тръгнали някои и ми я тормозят.Роситка,като прочетох как е било при вас се замислих дали и някой кътник не е тръгнал Thinking А Боянчето успокои ли се вече?

Виличка,и аз ще се радвам да си полафим.Очаквай включване до довечера Wink
Петенце,и от мен весело изкарване и Калоян да грабне най-хубавият и полезен предмет Peace

ХАйде бягам,че ме гонят от тука после пак Crazy

# 260
Дес, не се е успокоила, днес от 7 ч. е на крак и заспа преди малко, незнам колко ще спи... Sad Добре, че днес таткото ни си е у дома, че направо вече съм пред изключване Simple Smile Мисля, че и горе е набол друг кътник ...
За календара като питах имах предвид колко струва, ако е за всеки месец различна снимка, ама докааато се изкажа ... Simple Smile Благодаря за бързите отговори на Лили и Лика Simple Smile
Празненството и когато да се направи, ще е след рождения ден на Бояна, нямам претенции за дата.
Дива орхидея, а какво има в "Гудис", аз май не съм ходила, само знам къде е.
Събуди се, моето дяволче... Shocked

# 261
Здравейте банда!  Laughing
Сондирането мина успешно вчера и към обяд си бяхме вкъщи.
Но целия престой в болницата ми се отрази много зле  Sick
Беше си направо безсмислено да висим там от четвъртък в 10.30 ни приеха.
6 деца в стая с 6 възрастни - лудница! Един тича, друг яде, трети се опитва да спи. Бояна е спала 30мин. в четвъртък през деня и вечерта заспа с голяма мъка и към 3.30 през нощта я изнесох из стаята, за да не буди децата, един час сме стояли в коридора и после ни пратиха в друга стая дето нямаше никой, но нали не можеше да пие нищо заради упойката и заспа със зор час към 5 и в 6.30 пак се събуди гладна, но пак не може и така си откарахме по коридорите до 9. Аз не съм мигнала изобщо, защото пазех да не я полази някоя хлебарка  #Cussing out #Cussing out
И уж всички трябва да са супер здрави за манипулацията, а все някой кихаше и кашляше.
След сондирането поплака малчо, но бързо се съвзе и с голям зор изкарахме още 2 часа без цица.
Още вчера се забеляза подобрение в очето - не сълзи и няма секрет. След 1 седмица сме на контролен.
Благодаря, че ни стискахте палци.
Като изчета какво сте писали пак ще се включа.   bouquet

# 262
  • Варна
Телмичка, радвам се, че всичко е минало вече! Много сте се измъчили горките, но важно е, че Боянче вече е по-добре, щом казваш видимо!!!  Hug Сега оставяш всичко лошо зад гърба си и напред само позитивно!!! Много целувки на малката, а на теб едно голямо  Hug!!!

# 263
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Телмичка - много се радвам, че вече сте си в къщи и че манипулацията е зад гърбът ви! Измъчили сте се, но важното е, че вече всичко е минало и че е било за доброто на детенце! Много неприятна е била обстановката в болницата, но хубавото е, че сте били само за една нощувка, макар, че съм убедена, че ако я бяхте прекарали в къщи, щеше да е значително по лека и за теб и за Боянка! Както се казва - минало!
Много целувки от нас с Алекс!

# 264
добър вечер момичета,ние днес сме сами с дечицата и затова още сутринта отидохме на гости у нашите.Понеже в градския транспорт е ужас,предпочетох да отида без количката и затова,майка ми ми гледа децата,а ние със сетра ми и с Габи бяхме по кафетата,та си отморих доста Wink .И двамата са слушали много,но Стаси не беше спала цял ден и в автобуса на връщане заспа  Crazy,сега вече е готова за нови подвизи  Mr. Green

Telma браво,че всичко е минало добре и че вече сте си вкъщи  Hug

petenceto   приятно да си изкарате утре и чакаме снимки и да разкажеш как е минало.

liliq снимките са супер,а Бети станала голяма госпожица.Цветята ти са разкошни,а едно ми взе акъла-туй бялото най-отгоре на цветарника-какво е?

lika идеята ти за календара е супер,аз също съм съгласна,само кажи кога да ти пратя снимки,а за срещата сигурно ние няма да можем да дойдем,за което много съжалявам,но като идваме на гости на свекито,ще пиша тук предварително и ще се радвам да се видим с повечето от вас .За прегледа,разбира се,че ще ви осведомя какво е казал доктора  Peace

Оставям ви за малко,че мойта калпазанка иска мама  Heart Eyes

# 265
Добър вечер,момичета
Телма-Много се радвам че сондирането, е минало успешно
Фанита .И ние обичаме много  да четем и после ядем LaughingТрябва да ги пазим ,тези малчовци.
Петенце -Приятно изкарване
  Да ви се похваля ,Дани вчера направи 3-4 крачки сам,беше като"ударен самолет".
Лека вечер

# 266
Здравейте момичета wavey
Аз набързичко се включвам,че Вяра се наспа и от един час е по-бодра от всякога,а днес е спала само един час.Този номер ми го погажда 3-ти ден,и вече си мисля дали са зъби или просто на нея вече не и харесва да спи Thinking
Ние с татито излязохме за малко и бабата остана да я гледа.Аз я изкъпах и заспа (както и преди),връщаме се тя щъка и си подвиква едно весело - в 9 се надигнала.
Сега до 1:30 не ни мърда и то колко рев ще падне,направо ми се   newsm45 и на мен.

Телма,много се радвам.Дано нямате повече срещи с болници и доктори newsm51

Изчезвам, че мрънка много в баща и smile3511

# 267
Телма,добре,че всичко е минало,много е кофти с детенце  в болница.Эанапред да няма такива новини ти желая.

Pepi,цветето се каэва СЕНЕЦИО-по принцип е эа в градината,эащото не мръзне,но пролетта като го купих беше много малко и реших да го эасадя в саксия докато порасне,но така си остана.На пролет ще го насадя в градината,но ще си остава и в саксия,та евентуално ако иэмръэне да си го имам пак.

Дес,при вас се очертава веселба тази вечер.

Бети днес спа от 13.30-17.15ч. newsm44 эатова заспа чак сега.Да се надявам,че ще спи преэ ноща.

# 268
Момичета, каква среща Rolling Eyes Нали щяхме да правим общ рожден ден?
Галита къде си Rolling Eyes
Аз си мисля, че ще е най-добре да е средата или края на януари, за да са минали повечето рожденни дни. Нали все пак сме януарчета Heart Eyes
Декември мисля, че не е мног удачно, защото има много празници, в София е някаква лудница.
Много от фирмите даже правят коледни партита за децата, както и в моята работа (ние няма да ходим, че сме малки, но го споменавам като факт).
Идеята ми е, че сигурно и без това всички удобни места за деца ще са заети.
Освен това да си призная и на мен ми се събира доста ходене насам натам, януари ми се струва доста по-добър вариант.
Вие какво ще кажете?
А за календара Лика, ти си специалиста мила, на теб ще се доверим Hug
Момичета от чужбина нали ще се включите, ще пращаме по пощата Peace

# 269
Пак много съм изпуснала, гледам че се оплаквате, че няма много писано в темата, а аз не мога да ви изчета, само 2-3 дена ме е нямало Crazy

Някой беше питал за бавачката ми - оставихме същата, имахме разговор със съпруга ми и нея, той много добре се оправя с хора, така че замазахме положението. Аз не умея, все ме избива на скандал Confused Сега нещата са много по-добре. сега пък чистачката ни ги върти едни, абе, кофти е сам да си вършиш всичко, но е кофти и да разчиташ на някой друг Rolling Eyes

Взех си новата количка, като конструкция е същата като старата, само цвета е различен, плата въобще не ми харесва. Към нея има едни покривалца, но за нищо не стават и пак купих от тези на Джордани и нов дъждобран, така че пак сме екипирани.

Вие украсихте ли си вече за Коледа? А ще купувате ли елха и каква? Аз съм решила да взема естествена в саксия ако има и да я сложа на терасата и там да я украся, без лапмички, защото те постоянно висят на балконската врата и гледат навън, а пък ако е вкъщи елхата ще й светят маслото за нула време. Лампичките ще ги сложа по прозорците. Вие каква украса замисляте? Аз нещо съм вече на коледна тематика Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт