В пъстроцветни есенни листа, палуват ЯНУАРСКИТЕ деца

• 13 991
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
sea woman Еехеее да сте живи и здрави! Голям мъж си отгледала! Пу-пу!
Rosita ами ще видим утре какво ще кажат. Или трябва да пие антибиотик или локално ще и направят свещички, които са съвсем тънички и мънички. По-добре второто, че не искам да я тровя все с тия антибиотици.  Sad
Аз за закуска давам попара, кус-кус, кисело мляко с бисквити или овесени ядки с 2 лъжици кисело мляко и плодово пюре. Това последното като е запечена.
Да ви се похваля днес пишаме и акаме в гърне! То детето лесно му било в гърнето да си ака, само мама е трябвало по-рано да го сложи. Да видим как ще продължим нататък. Вече никакво акане в памперса с тия бактерии, не трябва да има цапаници  Close

# 181
Здравейте майчета,
аз от няколко дни не съм влизала и то пак цял роман станало. Mr. Green

Честит Ден на Християнското семейство!Много щастие за всички ви!

Честит празник и на всички минирожденници/ и от отминалите дни /! Да се похвалят скоро с нови дрешки и играчки покрай празниците  Grinning

Нелина, бързо да оздравявате!  bouquet

Виличка, честита нова кошара на Али и да не ви мъчат зъбките!

Лика, да спинкате спокойно, за бърборенето не се притеснявай, когато иска ще говори Simple Smile
Фалшивото кашляне / или имитира някой като чуе, че кашля/ и нацупените муцунки и Ники ги прави от преди доста време.

Дес, честито зъбче  Grinning, да никнант лесно и безболезнено!Много сте хубави на снимките. Hug

Вивка и вие ли сте фенове на топките...ние вкъщи се затрупахме вече  ooooh! Много обича като му подаваме топката и той се опитва на нас след това..или пък я рита с крачета, то са едни радости  Laughing

Лилия, честито зъбче и на вас, да нямате проблеми със зъбоникненето! HugДа се оправяте бързо от сополите и да спинка спокойно детенце Simple Smile

Илиндичка, браво на вас, пожелавам ви да спинкате спокойно. Grinning На нас скоро няма да ни се случи такова преместване..най-много в неговото легло да отиде да спи.. но и това трудно ми се вижда да стане..особено пък и покрай нощните кърмения.

Фанита, бързо да оздравявате!  bouquet

Мишленце, радвам се, че вече сте добре Hug

Гушанка, давала съм праз, никакви проблеми с приема нямаше Simple Smile

бързо оздравяване и на вас!  bouquet Браво за гърнето, ще свикне много бързо Simple Smile

Много тъжни неща са споменати, но не ми се коментира.Да не дава Господ на никой такава мъка! Praynig

Сега за нас набързо.От утре започвам да взимам от ДК, ще пробвам да видя дали ще хапва , ако ли не продължавам аз да си му готвя.Вече все по-стабилно се изправя и пълзи.За бърборенето доста неща казва - последно пупа и така казва.Много ми е интересен с котарака като почнат да си мяукат  Laughing едни задълбочени разговори провеждат.Иначе махаме с ръчичка - ела, чао, целувки даваме.В банята голямо шоу става...не мога да го извадя от коритото Mr. GreenНие по-мокри от него излизаме... Whistling Незнам казах ли, че му дадох малко червена леща, много добре я прие и прави чак ням ням ням Laughing
Това е за сега, че много дълго стана и малкия има вероятност да се събуди.
Лека нощ на всички Hug

# 182
Telma, а с бабката какво стана?
Питаш за бабката, която я гледа в момента или ми напомняш, че въпросната помощник възпитателка съм казала, че е бабка  Mr. Green
Ако е първото в момента все още я гледа на мъжа ми баб му (73г), но до 01.12, защото след това заминава за Швейцария да гледа друго бебе на 1г.  Crazy
А относно г-жата от яслата като я видя в събота ще преценя всичко - определено едно нещо не би трябвало да е водещо. Имам и още едно обаждане пак от детска учителка, но щяла да се мести от друг град в София и може да се забави.
Относно яслите - не съм съгласна, че всички са лоши и отношението на всички е еднакво там. Има и много отдадени жени и чудесни ясли и тук.
nenepygka браво за гърнето  Peace и Бояна ака вече на гърне и аз лично съм доволна. Дано гадните бактерии се разкарат веднъж за винаги!
Gushanka влакчето е много интересно, а куличка ние вече имаме  Mr. Green
Мъжа ми каза, че за нова година щял да купи на калпазанка батут, защото много обича да скача. Видяхме един детски в Метро.
sea woman голям мъж си отглеждаш ти!
Rosita Боянка дългокрака мацка май ще бъде  Laughing
А за работата - загадъчна ли съм се сторила  newsm78 малко съм скептична защото ми смениха и прекия ръководител с повишението и сегашния е незнам как да го опиша - типичен гръг да кажем, много труден характер, но ще се разберем някак  Whistling
Благодаря ви за поздравленията!

И аз давах червена леща от 2 дни и дупето и пилето са и червени изринати. Може би от нея. Днес няма да и дават да видим.
Между другото как казвате на женския полов орган на момиченцата, че все трябва да на му научим името и се чудех коя думичка е най-подходяща  newsm78
Има вероятност да ни отложат сондирането за другата седмица - чакам днес да се обадят  Rolling Eyes

# 183
Телма, на на женския полов орган казваме у дома пеперудка Simple Smile Аз пък първия път и дадох не червена, а кафява леща, защото такава намерих в нашия Супер, нямаше неблагоприятни последици. Сега съм и взела червена и утре ще й готвя.

# 184
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Eй, момичета, ама нямате изчетане!

Много тъжни историй, прочетох и думи нямам! Бог да ни пази от такива нещастия! Аз само от един сън тази нощ, още не мога да се съвзема, та какво остава да го преживея в действителност ... да пази Господ всички ни!

Вивка - много си права миличка, че и двамката със синчето сме трудни и инакливи зодий, а като сложим и татито в кюпа, наистина не е много розово положението, но да ти кажа имам чувството, че малкото козирогче ще надделее!

7of9 - мила, знам че трябваше по ранко да се пробваме с самостоятелно зоспиване, но определено при нас нямаше да се получи - синчето ми е много нуждаещо се от гушкане, внимание и топлинка! То всички дечица имат нужда от това, но при Алекс тази му нужда се прояви още след изписването от родилния дом. Сега вечер не иска да си спи в креватчето, но като го сложа в нашия креват, където знае, че сме до него и, че ще има гушкане, се заспива като пич. За сега не ми тежи, така че няма проблеми. За понататък - ще решаваме в движение!

Гушанка - браво на Криско, че се отпуска вече! Дано скоро се научи и да духа, че да сте готови за първата свещичка!

ира - извиниме! Беше ме питала за пастата за зъбки, с която мия Алекс, но се отплеснах и мисля, че не съм ти отговорила! Пастата е NENEDENT и си продава в комплект с напръстник! Ползваме я при вечерния тоалет!

Телма - ако ви отложат сондирането непременно да пишеш, че да знаем кога да стискаме палци. Честита ти нова длъжност и дано наистина нещата вървят само напред и нагорер, и с работата и с детегледачката!

За подаръците -
и аз съм вече на коледна вълна, но нямам особени идеи за подарък.

При нас разни настинки се въдят, та днес ще ходим на лекар, да видим какво ще каже!
А, и да се похваля - за първи път използвахме гърнето по предназначение!

Усмихнат ден на всички!

# 185
Здрасти на всички!

Както е ясно вече Калоян по това време спи и аз се ключвам  Laughing

Лика, браво за гърнето! Дано да няма нищо сериозно с настинката  Praynig

Пепрудка, и на вас браво! Дано сте редовни на гърнето и да се махнат всички гадове  Praynig

Телма, дано и Боянка-калпазанка сед оправи бързо.  fingerscrossed

Росита, и при нас не е излязло БЦЖ-то и ще правим манту. А за РД като сте първи ще разкажете първи, та да знаем какво да правим и ние  Laughing Heart Eyes newsm38

ira_ic, гледам и вие ще се включвате във футболния отбор  Joy

Ние ходим на разходки въпреки студа иначе вкъщи ще стана  #Crazy Както го дават да вали - направо не знам  newsm78  #Silly Днес накупих малко украси за Коледа и вече нямам търпение да дойде декември    madnoel

# 186
Здравейте момичета , толкова много сте изписали ,а аз нямам никакво време .Малкия току што заспа и аз използвам да седна на PC-то.
Много тъжни неща , Sad.Да ни пази Господ, всички.
А пък на мен какво ми се случи днес.Както се казва Дани усра пейзажа.
Както си лазеше Дани ,и изведнъж започва яко напъване .И аз веднага го събличам ,за да го сложа на гърнето.Слагам го на гърнето ,обаче той започва да ми се опъва и опъва .Поглеждам на долу и какво ,по килимааа #Cussing outакита .И аз като в шаш , държа го и нищо .Дани си върши голямата работа и в същото време маже с краката по килима.Ееее ,направо побеснях ,е изчаках го де да се облекчи .И той щастлив. Laughingсмее се .После в банята измих го и го сложих за малко в креватчето му . 1cribза да му приготвя дрехи .И какво, мислите е направил моя калпазанин.Продължава да си върши работата и там:crazyeyes:.Последва пране ,чистене.
Сега като пиша тук, ми става много смешно Joyама преди  #Cussing out
Гушанка -Давала съм праз сготвен с ориз или в супи.
Дес- toothЧестито зъбче.
Вивка -Дани също обича топките,такъв смях пада като му дриблирам.
sea woman-Голям юнак си отгледала ,браво
Хайде чао ,някои хора се наспаха.

# 187
Няма да отлагат сондирането и утре ще ни приемат  Sad
Малко ми се е свило сърцето ама да минава по-бързо и да заминава.

Laleva80 със сигурност не ти е било до смях, но аз доста се посмях  Laughing особенно на продължението   hahaha

# 188
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Laleva80 - направо сте си усрали положението! като четох твоя постинг се сещам за един случай с един приятел. Жена му го оставила да гледа детето и грижовния татко, го сложил на гърнето и отишъл за "малко" до другата стая. Отпреснал се в някакъв филми и понякое време се сетил да види, каква я е свършил малкия, а той милия половин час си имал стабилна занимавка - свършил си работата, обърнал гърнето и започнал да мачка и да маже, де що види и успее да докачи ... Милата му женичка, после цялата стая беше прала, че и тапети сменяха по случая!
Опасни са тия малчовци!

Телма - с теб сме! Всичко ще мине нормално - ще видиш! Пращам ви гушки за кураж!

# 189
  • Варна
Лелее, много цветен днешния следобед!  smile3550 Joy

Телмичка, кураж. Стискаме палци и морално те подкрепяме.  Praynig

Днес търсих Рибомунил за Светлин. Имуностимулатор, от който много съм доволна вече втора година. Вярно, че детето си израства боледуващия период, но мисля, че и той помага. Ядосвам се, че навреме не се запасих с всички нужни дози.  Crossing Arms В цяла Варна е изчерпано количеството, а се пие по схема...

# 190
Telma,  нямаше ли някаква бабка, която живеела в съседен блок? Може да бъркам нещо. Rolling Eyes А за яслите не съм си и помислила, че всички са зле.  Wink

lika , вярвам ти за гушкането. И Борето обичаше да го гушкаме, но понеже беше много живо бебе въобще не можеше да заспи. Заспи в мен, но най-малкото помръдване, въздишка: отваряше очи. И се наложи да търсим начини да решим проблема, защото иначе се преуморяваше и пак рев. В началото никак, ама никак не беше весело. Confused Но се радвам, че го направихме. Сега имам едно много по-спокойно бебе. Поне не плаче и от недоспиване.
Та съм наясно каква е ситуацията ви и знам колко ви е криво на вас самите. Пък като нямате нашите проблеми, защо не си действате, както и до сега. Така или иначе, когато порастнат ще искат да са самостоятелни. Сега ни е паднало да сме залепени едни за други. Simple Smile

Днес взехме и на малкия лична карта и вече е съвсем официално пребиваващ в NL. Покрай разходката до центъра майка му се сдоби с нови обувки и ако не я мързеше можеше и с нов панталон да се сдобие. Но реши да се прибере и си остана без такъв. Обаче минавайки покрай един магазин за разни симпатичности си купи две неща за кухнята - бутилчица с четчица и метални рингове. Сега и ако по-често влиза в кухнята ще е отлично.   Laughing

Последна редакция: ср, 22 ное 2006, 17:36 от 7of9

# 191
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте ,момичета!
Ние преди малко се върнахме от разходка и реших да видя какво сте споделили!Ама  то шарено, мазано, ароматно- веселба! Joy

Laleva80 много се смях на твоите" приключения", но си представям колко ти е било "весело"!
Добре дошли във  футболния отбор!

ira_ic,  значи и у вас има бъдеща футболна звезда? Hug

7of9,честита лична карта на Боре! На теб честити  обуща!В кухнята   ще влизаш да гледаш новите придобивки , то друго там какво ще правиш!  Laughing
Ако твоя приятел е прав и януарчетата са страхотни футболисти , нашият тати ще му се наложи да заобича футбола! WinkАх , горката аз Joy!

lika, у дома комбинацията е същата(е аз имам и едно поотраснало козирогче), та за това почти съм сигурна ,кой ще надделее! WinkДа са живи и здрави ,ще ги слушаме ,нали са си нашите! HugБраво на Алекс!Бързо да преборите цифундрите! Praynig

Telma, стискаме палци! PraynigЧестита нова работа, дано да ти харесва!

nenepygka, дано  бързо да преборите бактериите! Praynig

Gushanka,  за подаръци  още не съм се мислила!Ще взема и аз да  науча Калоян какво да прави със запалената свещичка! 

sea woman, кажи тайната рецепта за отглеждане на такъв голяяям мъж! HugДа ти е жив и здрав! Praynig

petenceto, аз мисля да не чакам декември!Другата седмица ще украся къщата- ще си създам празнично настроение! santa2
Отивам да нахраня "слабичкото" си момченце Joy!

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 09:53 от VIVKA

# 192
Ей, момичета Hug
Здравейте и от нас Heart Eyes
Аз бях малко болна, някакво вирусче с болки в корема и разстройство.
Снощи седнах да ви чета и откарах до 2 Mr. Green Алекс ревна, май пак му излиза нов зъб Rolling Eyes и не можех да се разпиша.
Телма, честито повишение Praynig А за сондирането не се притеснявай толкова, ще мине Peace Ще стискаме палци разбира се Hug
Лика - браво на вас за гърнето  bouquet А със спането държиш ли да си спи в неговото легло? Алекс заспива вече само на гърда на спалнята, суче , върти се наляво надясно, пак суче , вири дупето, приказва нещо и накрая се предава Mr. Green После ако реша го местя в неговото легло, но така или иначе спи там до към 2, когато като се събуди пак за папо и като го сложа да папка и заспивам Laughing
Гушанка - много добри идеи за подаръци Thinking Аз тъкмо мислех да питам какво ще им взимате на дребосите и за Коледа и за рожденните дни?
Лалева, е умрях от смях, най-вече защото си представих каква физиономия си направила hahaha
Sea woman то твоето дете с тези размери  Joy, май само с Калоян на Вивка са в една категория Laughing Пу да не му е уроки на детенце Wink
Пеперудка, браво за гърнето, дано бързо да изтрепете гадините #2gunfire А за работата не се впрягай толкова, все ще дойде този момент, когато и да е сигурно ще е трудно.
Да ти кажа честно понякога като ме изнерви малкия даже ми се иска да ходя на работа, за да се разсея малко Mr. Green
хайде момичета, че ми свърши лимита отпуснат от татито hahaha

# 193
Добър вечер другарчета малки и големи Grinning
При нас снощи положението беше много сложно-интересно.След един час сън за целият ден вечерта след банята като се разлудя онова ти ми дете,нито иска да играе с нещо, нито иска да се гуши,нито да и говоря нещо а само да обикаля тичайки из стаята и иска да се пуска сама да върви.Да ама не,ако се пусне и не успея да я удържа веднага тупва на земята,скача и веднага продължава.Някакъв бяс го беше хванало това мойто момиченце и не заспа до 22ч. някъде ooooh! Аз след като заспа вече бях накрая на силите си,изкъпах се и хоризонтал smile3524 Тая вечер заспа обаче,а през деня отново не е спала - 1ч и малко каза баба и Tired Нещо я притеснява явно - зъби ли Thinking за друго не се сещам.
Лалева,голяма веселба е било при вас Mr. Green Лелееее,представям си те как си тичала напред назад и как Дани си е бил съвсем невъзмутим вършейки тези "мнооооого важни работи за едно бебе"
Лика,и твоята история си я бива hahaha Тези татита са просто няма думи Joy Настинките да минават ей,че ще ги #2gunfire Браво на Алекс за добре свършената работа на гърнето  Hands Clap
пеперудка,а как ги откриха тези бактерии на Мони?Някакъв секрет ли и взеха newsm78 Питам защото ние сме с едно зачервяване което ту изчезва ту се появява,определено много намаля,но вече 2 месеца не изчезна напълно Rolling Eyes Аз също забелязах, че започна когато беше се наакала и омазала навсякъде,а и от памперси де.
sea woman,много порастнал този младеж Александър.Да ви е жив и здрав,ама наистина на снимките не изглежда чак толкова голям Wink
Ира дано вашата кухня да е по-добра,аз май ще се отказвам от нашата Sick

Оххх ще лягам май по-рано тая вечер,че мач ще се гледа тука а на мен не ми се гледа нещо Rolling Eyes Ааа това ме посеща,че може да строите пред  телевизорите бъдещите футболисти да трупат опит Joy И без това на повечет от тях спането не им е хоби Grinning

Лека вечер Hug

# 194
  • Варна
Момичета, пазарила съм нашия татко за треньор на отбора. И опит има, и квалификация. Тъй като съм вътрешна смятам, че няма да настоявате за кастинг за длъжността!  football

Александър спи. Батко му чака ред на компа, а аз си вземам 2-те пакетчета семки и отивам в ложата!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт