В пъстроцветни есенни листа, палуват ЯНУАРСКИТЕ деца

• 13 995
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Момичета все забравям да ви подсетя за това. Една песничка,която преди доста време Гаргамелчо беше пуснала да я покажем на бебоците (те бяха много малки).Тогава си спомням че Вяра се загледа с интерес,а сега е просто неудържима Mr. Green Пуснали са и клипче по музикалните тв и именно от там се подсетих че я имам във favourites Wink Ta ако случайно сте я забравили реших да ви я напомня,ще се забавляват мъничетата за малко поне Peace

# 196
Ау ще се побъркам! До колко часа седях да напиша един дълъг-дълъг постинг и да лягам и какво натиснах - всичко се затри!  Close
Сега ще го давам по-накратко!
Много се смях на цветущите истории на Лалева и Лика. И ние днес имахме малко акане извън гърнето докато я сложа Simple Smile
Дес мерси за линка, тъкмо за него се бях сетила оня ден, но го бях изтрила от фейвъритс! Сега определено песничката и е доста по-интересна в сравнение с преди Simple Smile
А бактериите ни ги откриха чрез взимане на секрет. Взима се с една клечка (туфер) както при нас, но не от вътре, а се натърква леко отвън мястото. (ох как го обясних) Дава се за посявка и микробиология. Тези бактерии трябва да се лекуват, защото иначе отиват към пикочните пътища и нагоре. За целта давахме и стерилна урина, но тя си е стерилна.
7of9 честита лична карта на Боре и нови придобивки на майчето му!
Телма стискам палци всичко да мине леко и безболезнено! С вас сме!
На женския полов орган казваме "пИше" Simple Smile
Хаха аз пък с какво завърших точно.. Simple Smile Абе предния път и още нещо бях писала, но не мога да се сетя сега.
Хайде лека, че стана ужасно късно  Confused

# 197
как ужасно късно стана, точно дойде моето време Wink
7of9 и от мен честита лична карта на Боре,а ти другия път да се обзаведеш и с панталон Laughing
Sea woman, а заместник треньор Светльо ли ще го правим Sunglasses

# 198
Момичета понеже вече си е 23-ти, аз да ви почерпя, че Алекс е именник Hug
да ви е сладко

Да им е живо и здраво името и на адашите  bouquet

# 199
Честит Имен Ден и от мен на именниците! Да им е  славно и здраво името!

Телма, стискам палци и аз!

Дес, на тази песничка и аз от време на време и проверявам рейтинга сред подрастващите  Peace
Ние сме си вързали компа и тв, та Дани е много изненадан ("ау") как понякога и на двата екрана пеят едни и същи герои. А аз днес му пуснах техни снимки на слайдшоу и той така се залиса, че аз от кухнята го чувам как се смее с глас на разните муцки.

sea woman, и ние  ви следваме по петите в мерки и теглилки   animal037

на женския полов орган мойта щерка сама си измисли "дупла" по логика, че е женския вариант на дупе  Wink

7of9,  това за панталона все едно че за мен си го писала, ми то трябва да се пробва, ми то с туй дете, я по-добре да го отложа и така вече 2 седмици се каня  Crazy Даже миналата събота ходих на шопинг сама, уж само за себе си да пазаря и  Party  се върнах пак само с покупки за детишки...
  Дани и той във вторник се сдоби с регистрационната си карта. А мама си чака книжката от БГ, заради което още се спотайва и не е почерпила   тук ooooh!

Наш Дани също беше като злепен за мен, особено покрай престоя в БГ. Само че от почти 2 седмици му приложихме една тактика с татито и засега има видим резултат( все още не 100%)  Peace Обаче положението е къде къде по-добре. Вече не цока щяла нощ като преди, а и не се дере всячески щом се събуди, а само прихленчва.
Тактиката ни я подсказаха на консулта тук и всъщност основния участник е таткото(ако бебо е на кърмене). първата вечер беше най-трудна за всички ни.
Идеята е беб4о като се събуди отива тати(за да не търси да суче) и с нежен глас му обяснява как да си легне и го гали и като се поуспокои детето, таткото излиза. Нашия тати я поизмени, щото докато излезеше и къщата се разтрисаше . Та той първите ве4ери го разнасяше на ръце в стаята му и дори позадрямваше на пост до леглото на дреби. Постепенно намаляваха събужданията. А имаше и случай тати само докато се показа на вратата и Дани се заби в леглото, виждайки че пак няма да се появи мама с цистерните  Grinning Има се предвид че поне 3 месеца като си легнеше в 21 и към22- 23 вече е скокнал и после откарваше при мама в леглото и цокаше или се сърдеше през 2-3 часа. Сега лягаме 20.30-21 и следва само едно събуждане за тати около 3, и следващото е за мама около 5-6.
Дори и дневния ни рев след сън не еяко дране като преди.

Та така освен ежедневното къпане на "дупетата" и още куп от подобна "мъжка" работа, наш тати се сдоби и с интересен нощен живот  Mr. Green

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 01:21 от Gerylyn

# 200
  • Madrid
Здравейте!
Честит имен ден на малките и големи именници!Да растат с усмивка във всеки миг!Телма,всичка ще мине по вода,ще видиш! Hug
Лалева, JoyДушици!
Sea Woman,браво на детето! bowuu
Пеперудка,наистина по-добрия вариант май са свещичките пред антибиотика,дано отминава бързо!
Дес,записах си песничката! Peace
Анелче, Hug!!!
Герилин,добра стратегия,но сигурно няма да могем да я пробваме,че нашия татко работи от сутрин до вечер и се прибира много уморен психически и чак ми е жал да го помоля! CryНо виж,идва отпуската сега,ще взема да му предложа тази алтернатива!
7of9,поглези се малко следващия път,на мен страхотно ми се отразява! Flutter
Аз вчера направо се потресох-давам на Самуил пюре с риба на Нестле и откривам,че има обезмаслено мляко #CrazyНаправо ужас,аз още не съм му давала никакви млечни продукти и мислех да ги въведа другия месец,а се оказа,че го захраних с прясно мляко,къде съм гледала-незнам,идва ми да се нарека с доста неприятни епитети SickДобре,че нищо му няма де,ама тези производители ще ме уморят-примирих си със солта/честно ви казвам,тук няма марка,която да няма сол в пюретата си,къде ли не търсих и в най-големите супермаркети-еми НЯМА!!!/,а сега и прясно мляко в комбинация с риба ShockedПо принцип аз му готвя,но ми се налага докато съм навън понякога и готово да дам.Доста съм ядосана,но... Whistling/свиркам си е това е!/
За спането-втората вечер беше добре ,но снощи изтърках пътеката до стаята CrazyДнес си лягам с надежда да не се повтори!Аз отдавна бях готова на тази стъпка,но стаята не беше свободна,сестрата на мъжа ми беше тук и така!Ще свикнем,знам! Wink
Сега ви пожелавам лека нощ и сладки сънища! Hug

# 201
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ

ОО гледам ,че отбор ще правим .и Крис се включва hahaha hahaha.Незнам Светлето дали е кротък ама моя си е дивчо-пифчо и тъкъв футболен ше го заформи  hahaha Joy hahaha.Че от сега ми става смешно bowuu hahaha.Гледам днес времето е кофти  Tired.какво ще ги правим.Диди си има джиесем вече Joy на бащай стария , работеше си той ама какво стана май от много лапане няма батерия вече newsm78.Смешното е че се с него ходи слага си го ОТЗАД на тила hahaha hahaha Joy и вика алооо тати hahaha

# 202
Добро утро!

ilindi4ka, ако нашия тати не беше с мен на консулта и аз надали щях да го тормозя. Нал се сещаш, че и той ходи на работа, а като добавя, че и за сън винаги умира  Crazy Той сам се захвана с идеята, даже не бяхме нарочили определена вечер, но ето предходната събота ве4ер и така... Докато влезе Дани в ритъм тати имаше вид на дрогиран и сутрин, и след работа. Но ето снощи дреби скокна към 1 и после 4ак(за нас е 4ак) в 5. Само се вясва татко му слага го обратно  smile3524 и малкия отнася. В 5 обаче засега дава ясни признаци на глад.
Най-интересното е, че не се дере да реве както преди. А като се насуче и му се доспи и направо си отмята главата и се изпъва в поза за леглото. На мен ми е интересно, щото на Пави такива мярки не съм прилагала. Тя си беше свикнала от малка в леглото и досега си предпочита да спи сама.

Аз пък взех за Дани червено цвекло-био в буркан и вчера тъкмо се канех да му дам и гледам съдържанието и  Shocked има  мед. Еми ще търся друго. Иначе пюрета ги изчитам веднъж в магазина и веднъж преди да му ги дам, че знам ли се и аз.

ех, и аз вече си мисля за подаръци и тържества и разни

но преди това имам и други мисли в подобна насока,че любимият е и именник, и рожденник през декември  Wink

# 203
  • Варна
Макар да съм приела 31 август за имен ден на Александър, няма никакси да откажа още един ден за празник!  Grinning 
НА АДАШИТЕ ЖЕЛАЯ МНОГО И НЕВЕРОЯТНИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ!

Да ви е сладко!

# 204
Здравейте, милички!

Честит имен ден на всички именници ! Да са здрави и весели и много да слушкат!   bouquet

Телма, стискаме палци всичко да мине бързо и безпроблемно  Praynig

Gerylyn, и аз вече съм на коледна вълна.Сега мисля да посетя изложението "Произведено в България" и да понакупя подаръчета  Party

ilindi4ka, за съжаление не може да се разчита на лоялност при производителите.Всичко трябва да четем под лупа и сами да приготвяме храната за най-сигурно.Нямам търпение да стигнем до момента, в който дечковците ще папкат всичко без проблеми и тогава ще е доста по-леко и за нас и за тях  Peace

nenepygka, дано бързо да преборите бактериите  Praynig

Laleva80, Лика, умрях от смях с вашите истории  Joy Голяма осерация, голямо чудо  Joy

Малко за нас : Любимата "храна" на Али се оказа парченца сухар и парченца сирене - маже се, къде лапа къде плюе и изпуска, обаче е голяма веселба, а покрай това мога да й "напъхам" и лъжицата с пюрето  bowuu За гърнето - напоследък забравям да я слагам  Embarassed Но ще се стегна и ще наблегна на това  Whistling

Тук мислим да организираме коледно парти за децата от кварталната компания - ще измислим някой Дядо Коледа, ще накупим подаръчета и така.  Party

Нямаме си нови зъби и вече започвам да се притеснявам - виждам ги горните, прозират, но не могат да пробият и това си е newsm78

Това е за сега от нас! Гушки на всички и весел ден  Hug

# 205
Честит Имен Ден на нашите сладки малки именничета!Нека усмивките им винаги греят на личицата и се радват на обичта на всички около тях!
Two Hearts newsm51

Gerylyn,така както описваш нощите ви май са едно къкм едно с нашите.А решението наистина си го бива.Междувпрочем миналата вечер татито ни гледаше мач,а аз си легнах.Чух я че почна да мрънка по едно време,той стана подаде и бибата и тя млъкна.След известно време пак така и на 3-тият път вече аз станах.Може би не трябваше,но май ще вземем да приложим вашата тактика Wink
Виличкаа, страхотно сте го замислили.Дано успеем и ние да включим Вяра в някое коледно тържество.
Орхидейка,честито ви ало,аааа и ние така си го слагаме и викаме алооо hahaha
А пък вече си казва когато иска вода.Абе забелязах го аз още миналата седмица но не бях сигурна.Значи аз си наливам от чешмата и тя в мен естетсвено,и прави едно нещо като все едно дърпа въздух навътре с устничките и то доста звучно Joy И така разбрах, че иска водичка Grinning

Хайде ще отиваме за храната и малко въздух да дишнем Crazy

Последна редакция: чт, 23 ное 2006, 13:18 от Дес

# 206
  • там където ме зове сърцето!!!
СЪС ЗДРАВЕ ДА НОСЯТ  ИМЕТО СИ!

# 207
Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави!  bigdance2

# 208
  • Пловдив
Здравейте, мами и бебоци! Hug

Ама много вкусно станало тук!  Yum

Да са живи и здрави всички именици!

Gerylyn , страхотна тактика! Браво на татито, че се е съгласил! Нашия надали ще се навие... Confused
Дес , и аз се сетих за тази детска песничка, защото я чух по телевизията, май по Господари на ефира Thinking. Но не я намерих във фаворитите ми. Благодаря ти!  bouquet

Вашите бебоци хапват ли вече по-едри частици храна? Защото Кристиян се дави от по-големи парченца. Дори като му давам коричка хляб, все гледам да съм до него, защото на два пъти се задави и повърна малки залъчета. При него проблема според мен е, че не се сеща да дъвче, понеже още няма зъби. newsm78 А храната я яде само пасирана. Ако е на по-едро, започва да му се повдига.

Също съм се замислила къЩе видим каква ще я измъдримде ще поставям елхата? newsm78 Трябва да е на високо, ама няма къде....А ако не е в стаята, където стоим с Криско, за какво ни е елха.. Аз обичам да си пускам светлинките и през деня Laughing ! Ще видим какво ще измислим...

# 209
Честит Имен Ден на всички малчугани    
    Ехххх ,днес втори ден се очертава да сме си вкъщи,ужассс.
                      Момичета, много се радвам че внесох малко положителни емоции със нашето осиране,вчера.
   Gerylyn-Ние също имаме гол ями проблеми със нощното ставане ,ще пробваме вашата тактика .Дано и при нас се получи.
Gushanka-Аз на Дани ,не му пасирам нищо от 1или2 месеца.Коричка хляб си яде без проблем даже и солети.Всичко ,което готвя го намачквам със вилица.Според мен ,не мисля че е от това че няма зъби.Просто малко по малко му давай и парченца за да свиква.
Елха,задължително ще сложа ,в нашата стая върху някой шкаф..Но по на високо,за да няма лоши последици.
Чао,

Общи условия

Активация на акаунт