В пъстроцветни есенни листа, палуват ЯНУАРСКИТЕ деца

• 13 997
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
Честит имен ден на всички именници!!!!

Страхотни почерпки - даже ще пропусна обяда, че много ми дойде  hahaha

Ех, че весело станало. Калоян засега е обръщал гърнето само като е пишкал, но има желание и като е акал да го стори  hahaha

Гледам и треньор за отбора си имаме. Ще трябва май официално име да изберем за отбора и да картотекираме малчовците  moresmile

Лалева 80, и аз тъкмо се чудех къде ще слагам елхата, че ако Калоян я докопа няма да изкара повече от час.  Mr. Green

Илиндичка, не се коси - то може на детето вече млекце да му се е яло и затова така да е станало  Hug Важното е да няма проблеми

Гушанка, понякога хапва по-големи парчета без проблем, понякога както казваш му се подгажда - зависи дали му харесва това което хапва

Дес, на мен песничката ми хареса. Ще видим калоян как ще реагира  Laughing

Аз не смея да се похваля ама от няколко нощи спим, а и добре си хапва малчо ( Жени, пак сме кандидати за ваште манджи  hahaha). Дано да продължава в този дух  Praynig

Телма, с теб сме   action032 thumbsup

Аз съм решила на родата и приятелите да направя по един календар с Калоян за Нова година, ама още не съм харесала нищо. Дано сега да изкарат по-голямо разнообразие. Вижда ми се хем лесно, хем всички ще се радват, а и наведнъж ще реша генерално проблема с подаръците  Laughing

# 211
здравейте и от нас-ние се разходихме вече,Стаси заспа и се прибрахме,при нас времето е мрачно,но меко Peace
Честит празник на всички именници! Да са живи и здрави!Макар,да не съм разбрала какъв ден е днес  newsm78 Embarassed

В последно време все по малко имам възможност да се разписвам тук,защото нали и баткото не е на ДГ.Вчера ги заведох на лекар да ги прегледа за всеки случай,макар аз да съм им почнала самолечението със сироп и капки  Wink.Е доктора ме похвали за това-добре съм ги лекувала,каза ми,че са здрави,но за кашлицата да си продължа по моя метод  Mr. Green.Каза ми и нещо за Стаси,което малко ме озадачи и съм леко притеснена.Та това,което ми каза е,че Стаси имала лек шум на сърчицето,което било още откакто се е родила.Обясни ми,че я е следил досега,за да види дали е временно и каза,че не е нищо сериозно,в смисъл не било порок или нещо стресиращо,но каза да я заведа на детски кардиолог в Пловдив да я видат на ехограф или както му се вика там.Било добре да я прегледат,за да се види от къде идва този проблем и да се излекува сега навреме,защото иначе -според него за вбъдеще при една лека настинка нямало да се оправя като батко й със сиропи,а непременно с антибиотик.Вие какво мислите newsm78.Аз също го отдавам на това,че когато съм я водила да я преглежда,тя почти винаги е имала сополки,от зъбките естествено и затова може би се чува така,но знам ли.Естествено,че ще я заведа на лекар,но ще е към или след нова година,така каза доки.

за гърнето и ние вчера се изпишкахме в него без проблем.Надявам се да е все по-често и даже и други работи да правим там  Peace

за подаръци ами още не съм мислила,но със сигурност няма да им купувам играчки,ще е нещо малко,на което да се зарадват и повечко дрешки или от каквото имат нужда Mr. Green.За Дг на батко ще има играчка,но за вкъщи ще е нещо символично,нали баба им работи в играчките и сме буквално заринати с тях  ooooh!

Ами за сега май е това,по-късно ако имам време пак ще се вклююча.А сега ще се пробвам да кача малко снимки в албумчето  Grinning.Лек ден на всички

# 212
Дес , и аз се сетих за тази детска песничка, защото я чух по телевизията, май по Господари на ефира Thinking. Но не я намерих във фаворитите ми. Благодаря ти! bouquet
Еееххх,няма защо Grinning Радвам се че съм била полезна Peace
За дъвченето - Вяра си дъвче всичко,нищо не пасирам,даже и попарата не намачквам вече.Може би както казваш не се сеща сладурко,а и още няма зъбки.Всичко ще си дойде на мястото,Криско ще е с най-здравите зъбки май Wink
petence,хубаво си го замислила с календарите.И аз си мислех да направим няколко.

Някои от вас споменаха, че лошо време и неможе да се излиза-тук днес е мрачно но не студено и ние кръстосахме улиците малко на собствен ход.Ама много се ядосах и набързо я прибрах,заради старата ни баба (прабаба).Тя е малко досадна и непрекъснато ходеше след нас и не си затвори устата.Ама вие подобно нещо не сте виждали,на мен ми гръмна главата,грабнах Вяра и хайде вътре.Абе аз за мойта баба роман с размерите на "Война и Мир" мога да напиша,че и по голям ooooh!

# 213
# 214
  • Варна
Ооо, нещо зачезнахте по вечерните доби!  Drunk

За манЖичките и аз не пасирам. Само мачкам с вилицата. Първото по-голямо нещо преди време беше кус-куса, то голямо търкаляне на тези гюлета падна из устата. eat

Днес не успяхме да се разходим.  Sad Времето беше меко, но влажно и току препръска. Пфу.

Гърнето не съм го "въвела" още.
Подаръците и те не  са измислени, но и аз скоро ще украсявам. Място на елхата е измислено, лампичките са в готовност. Днес смених мелодията на домашния телефон вече с  Жингълбелс.  hahaha Ех, обичам да ми става празнично!  Oha!

Лека вечер!  newsm46

# 215
Ооо, нещо зачезнахте по вечерните доби!  Drunk
Tъкмо и аз това щях да кажа и реших да се разпиша,че да вдигна темичката малко от дълбините на страницата Mr. Green
пепи,всичко ще  си е наред със малката.Щом досега док не е счел за нужно да ви обърне внимание на това.А най-ще се успокоиш като посетите специалиста когато трябва Peace Хубавелка е таз Стаска брей,ама вие в количка ли се приспивате?На снимките видях как си я завързала с коланите на количката и ми стана много смешно,ака покорно детенцето седи там и чака сънчо Mr. Green Joy

Вяра вече спи,а аз ще изгледам танците при Слави и отплавам в страната на сънищата.
Лека на всички!

# 216
Най-после някой да се разпише,днес много слабо.

sea woman значи ти си започнала с въвеждане на коледното настроение-браво на теб,мила.
И аз другата седмица смятам да слагам елхата,място си има-на високо и недостъпно за малката  Mr. Green

Дес ами да ,там заспива,защото си пада малко от тез "подробните"  Mr. Green и като я сложа в нейното легло в спалнята,а ние сме в хола, тя става и започва да крещи.Та затова,слушайки ни мохабета в хола си заспива-е не всяка вечер е така,но повечето,за съжаление.Иначе пък сега заспа към 21.30 и чак утре сутринта към 8.30,като всяка вечер-макар и да има изключения  PeaceА за доктора-ще я заведем,за да се уверя,че и няма нищо  Praynig

еми лека вечер от мен и много  Hug на всички ви

# 217
Эдравейте и от нас.На Бети и мина хремата,сега аэ съм с хрема и ми тежи главата.При нас е така:щом един го хване по ред на номерата всичките иэкарваме.

sea woman,наистина добре го гледкаш юнака!  bouquet

Пеперудке,какви са признаците та сте вэели секрет,эа да откриете бактериите?Поэдравления за гърнето! Peace

Честит имен ден на именниците!!!Да бъдат эдрави,усмихнати,эа радост на мама и тати!

Gushanka,когато нямаше эъбчета и Бети се давеше от по едрите залчета,но сега при наличието на 4 дъвче по меките напр.картофи.Днес от кухнята имаше спанак и го пасирах,эащото се влачи и тя се давеше.

эа праза вчера имаше праз от кухнята,но определено не й хареса.

эа подаръците на нея мисля да й купя кукла голяма(искам да е много голяма)чудясе между парцалена от теэи мекичките или муэикална някаква.Баткото понеже има рожден ден на 23.12. нещата са по сериозни.Той иска gsm,но с камера,че сегашния му е беэ и го било срам от децата да го носи,а иска и сноуборд.До Коледа 100%ще има и други желания эа подаръци.

# 218
Добър вечер...и аз гледам нещо не е писано много .. Thinking
Пепи сигурно няма нищо притеснително, дано изобщо да го няма този шум. Пък аз съм имала приятелка със шум на сърцето и не правеше нещо по-различно, изобщо все едно нищо и няма.. Споко!
А за количката - то така хубаво, какво? Хем си седите на масата, хем детето приспивате Simple Smile Никой не се жертва  Laughing
liliq ами беше се зачервила отдолу и имаше някаква по-странна миризма. И понеже не беше от урината, явно от влагалището.. Close
Охоо какво ни чака - джиесеми с камери, сноуборди...! Колкото по-големи децата, по-големи подаръци явно Simple Smile
Да са живи и здрави само и Дядо Коледа да им донесе каквото искат Wink

# 219
Момичета, благодаря за поздравленията  bouquet
Пепи, днес е св.Александър Невски
Sea woman, аз знам, че има дата и лятото и затова питах в църквата кога се празнува имен ден и ми казаха, че датата лятото е за пренасяне мощите на Александър Невски и затова сега се празнува, ама карай, важното е да се празнува. Като пораснат може да искат и на 2-те дати подаръци да има Laughing

# 220
Да са им живи и здрави имената на именниците!  Grinning

В кухнята   ще влизаш да гледаш новите придобивки , то друго там какво ще правиш!  Laughing
Laughing Абе то, от както се роди Борето май повече си гледам наистина. Влизам в готварския форум за вдъхновение, но ефект не винаги има...Направо се чудя на pepi кога и остава време за нея самата. Confused

Sea woman, нас също да ни запишете в отбора. Ще е на самоподготовка тук, а лятото като си идваме ще наваксва.  Wink

Gerylyn , честита ти книжка! Ти голям късмет с това влизане в ЕС. Ще си караш с българската. Няма да ти се налага да вадиш холандска. Simple Smile
 hahaha
Цитат
наш тати се сдоби и с интересен нощен живот  

ilindi4ka, аз даже си помислих, че Дарис на Лисана ( тя пък къде се изгуби Rolling Eyes )   заради мляко в пюрето е пострадал. А аз самата необяснимо не смея да дам риба на дребния. На вас харесали ви?

Vili4ka , намерила си за какво да се притесняваш. Crazy Ще пробият, спокойно. И ние си стоим с два зъба, обаче хич и не се притеснявам. А за първите докторката от април месец ни разправяше, че са заизлизали, появиха се октомври (май беше).

Дес , кой си има  порастнало момиче. Тече комуникацията двупосочно вече.  Grinning

Gushanka, чела съм, че няма връзка между зъбите и дъвченето. Дори деца без зъби дъвчат. Това се отнасяше и за Борил. Той много се даваше (споменавала съм го няколко пъти). Даже се чудех как другите бебета си смучат пъпеш и диня. Той си отхапваше (още нямаше зъби) и се давеше. Така стана и първоначално с разлчната от пюре храна. Аз започнах с марокански кускус, който е много по-ситен от българския и въпреки това се давеше. После започна все по-добре да се справя.
От друга някой деца имат проблем с гълтането, но го израстват. Но аз мисля, че това не е случаят при вас. По-скоро са ви малко тренировките  Wink, нали предимно се кърмите. Така че спокойно, бавно и сигурно вървите към по-големите парченца.  yes

# 221
pepi, само да ти кажа, че двама бяха преди година детските кардиолози в Пловдив, работещи със здравната каса. Като за доктор Чочкова часовете вървяха с месец и повече напред. И на частен прием пак е тъй. Другата е Гутман и няма такова стълпотворение, но не останахме очаровани. В последствие се оказа, че добре че не се бяхме вързали иначе сега детето ми щеше да е зависимо от разни илачи и то предписвани на пенсионери ...дълга и безкрайна история. Иначе има и още двама(частно - ВМИ) в Пловдив при които сме ходили, та ако някакво инфо искаш питай. Абе изобщо имам телефоните на пловдивските, на няколко от 3та градска в София, и на още едно величие във Варна.
А си спомням нещо, че шума в детска възраст се израства най-често  Peace

Gushanka, и аз мисля, че постепенно ще ставате все по-добри в непоглъщането на големи залъци  Wink

7of9, не си казала кой е по-послушен Борил или Пепе  Simple Smile
А книжката - дори и без да сме в ЕС ни издават международни от службата на мъжо, но трябваше поне да имам БГ такава

Аз моя син незнам какво да го правя с това гризане на гърдите ми. Мине не мине време и се почва  Crazy Не че гризе през цялото време докато суче, ами само в началото като засмуква. Но днес ми е направил направо малки дупки  Rolling Eyes За две кърмени деца това е първия път на такова разраняване при мен. Цедих аз и го пробвах с шише, но той си се навира в мама. Пробвах със силиконови зърна, той ги дъвче още повече(като шишето). Обяснявам аз, че ме боли и че ще плача, а той се хили и май си мисли, че театър му играя и пак ме гледа в очите и чака за още  Thinking
 Та така цял ден, дано мазилата вършат чудеса и до утре да съм по-добре.

и аз все се чудя къде е [desi], къде е Лисана, пък doritt и снимки ми обеща и ако чете нека каже поне ЛСто с мейла получила ли е?

Що си мисля, че май имаме рожденик на януарския отбор днес, но ще хвърля един поглед пък ще кажа...

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 01:44 от Gerylyn

# 222
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИС НА indian rose!!!
МНОГО УСМИВКИ ДА ОЗАРЯВАТ ЛИЦЕТО МУ И МНОГО ЩАСТИЕ ДА НОСИ НА МАМА И ТАТЕ!!!

# 223
Дес ни прочете и избяга  Grinning , я да видим клео  bye  ще каже ли нещо?

А аз забравих да поздравя и следващите именници, Екатерини имаме ли?
Нека им е лично името!

# 224
Дес , кой си има  порастнало момиче. Тече комуникацията двупосочно вече.  Grinning
Аз,аз,аз Crazy И това порастнало момиче заспа преди малко след като към 22:30 се беше наспала.Последва игра,опити за приспиване,мноооого неоправдан рев и накрая незнам как успяхме, но заспа Rolling Eyes Та аз затова по тъмни доби  се лутам  из форума Grinning
А за комуникацията,ще тече няма къде да ходи Wink

Хайде да предложа нещичко към сутрешното кафенце или каквото там си правите,послучай мини празника на бандитката(че утре съм цял ден по задачи и незнам кога ще се включа) Mr. Green

С последни сили ви казвам лека нощ Tired

Дес ни прочете и избяга  Grinning
Тук съм тук съм,ама докато сколасам да напиша ти ме изпревари Grinning
Ама май Дани наистина се е кротнал с тая терапия дето му прилагате,и ти вършееш из форумите Wink Heart EyesХайде по леглатааааааааааааааа Joy

Общи условия

Активация на акаунт