Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Защо реве...

 • 742
 • 11
 •   1
Отговори
 • Мнения: 3 200
Не разбирам защо се дере така мойто бебе от 1 седмица някъде докато не я взема не млъква. Водих я на лекар, защото си помислих, че й има нещо, обаче нищо й няма. Колики и преди сме имали не са от сега.
Каква е тая работа? Да не се е научила на ръце да я нося, като я взема и веднага млъква  и почва да ми се хили.
Вие имали сте такъв на пръв поглед безпричинен плач? Притеснявам се да не би да й има нещо.

Предварително ви благодаря!!!!

# 1
 • Sandhausen, Germany
 • Мнения: 4 748
И на мен ми го прави нашичкия този номер от 1-2 дни и според мен е защото иска внимание. Щом млъква като ми чуе гласа не може да е от болка.

# 2
 • Мнения: 3 200
Цитат на: Moni
И на мен ми го прави нашичкия този номер от 1-2 дни и според мен е защото иска внимание. Щом млъква като ми чуе гласа не може да е от болка.


Мойта като ми чуе гласа и се съдира да реве, за да я взема, от 1 седмица шепна у нас, че е ужас

# 3
 • тук-там
 • Мнения: 2 612
И мойта душица реве, за да я взема. Ми то им писва да лежат на бебоците, представи си, ти да лежиш така денонощно. Аз си я нося от време на време, на нея и харесва и от време на време мрънка за разходка. Според мен е нормално, мисля, че всички бебчета са така.

# 4
 • Мнения: 928
Не се протеснявай,няма да го разглезиш бебчето или да го научиш на ръчички.Все още е много малко и се нуждае само от повечко внимание и прегръдките на мама.Нека знае,че има кой да се отзове,когато има нужда само от близост. Като поотрастне,ще започне да се оглежда,да изучава околния свят,да се заиграва,и ще поуспокои.Тогава и мама ще има време за почивка.

# 5
като че ли това си е съвсем нормално. Нашата, ако е будна и оставена в леглото сама,  започва да реве, явно си иска компания и внимание. Щом някой я вземе на ръце, веднага млъква и се усмихва. Като я върнем в легнало положение - пак рев, и така до следващото взимане на ръце. Но ако сега не ги гушкаме, кога?

# 6
Не се притеснявайте. Моя син до 2 месеца и половина беше същият. И аз съм ходила на лекар за това. След като започна да оглежда и да пипа навсякъде ме забрави. Сега мога да си върша спокойно работата докато той сам си се занимава. Просто те още не знаят на кой свят са и искат внимание.

# 7
 • Мнения: 277
Не се притеснявай не можеш да го разглезиш, за бебо е много важно да го гушкаш и да те усеща. При нас на вашата възраст беше денонощно носене и аз решавах въпроса с кенгуру, така и аз мога да свърша нещо и бебо е доволен. Пробвала съм и да го оставям да поплаче, но след това се носихме още повече. Въоръжи се с търпение так ще сте докато не почне да опознава света и да се заглежда
При нас помагаше и шезлог и включен телевизор, някакси се залъгваше за 10-15 мин.

# 8
 • София
 • Мнения: 2 060
Цитат на: Moni
И на мен ми го прави нашичкия този номер от 1-2 дни и според мен е защото иска внимание. Щом млъква като ми чуе гласа не може да е от болка.хи хи хи голям сладур е този Борислав!
Ама те маймунджулъците тепърва започват! Мен вече да занеш как ме пързалят ooooh!  ooooh!  ooooh!

# 9
 • Мнения: 4 196
Мисля че е период някакъв. Иван ми ги въртя тия една седмица ама видя че не всеки път мама ще го мачка и престана. Знам как реве когато е гладен или го боли нещо, а това не беше такъв рев. Взема го и млъкне. Да бе и цял ден за мене лепнат оставих го да си поплаче малко и престана. Има и едно друго нещо играят си вече повечко интересно им е и в един момент се превъзбуждат и искат да ги приспиват това също е причина за този плач. Аз полюлявам Ванката като поиграе и той заспива и не плаче.

# 10
и ние сме на сащия хал
кам 3 се почва такав рев седно некои го коли така си изкарах акала парвия пат и штом го зема при мен а таткото отива да спи в хола сичко става мирно и тихо
освен забките маи си иска и внимание

# 11
и ние сме на сащия хал
кам 3 се почва такав рев седно некои го коли така си изкарах акала парвия пат и штом го зема при мен а таткото отива да спи в хола сичко става мирно и тихо
освен забките маи си иска и внимание

Общи условия

Активация на акаунт