iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 125

• 57 314
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Денис, аз ще помоля за протеин след тренировка и въобще добре ли е да се приема след нея или задължително да
Скрит текст:
има и въглехидрати? Нещо това ми е много оплетено, уж препоръчват протеин заради мускулите, уж пък задължително въглехидрати, пак заради мускулите.... коя е истината?!?
Благодаря Simple Smile
Протеин, който съдържа повече въглехидрат е за качване на мускулна маса... от него се получава и омазняване.
Когато се тренира единствено с цел да се качва мускулна маса,  първо се качва маса и после започват да чистят мазнини, за да се получи и релеф. Ако това е твоята цел - може да ползваш каквито искаш видове протеини.
Ако искаш да тренираш за релеф, редуциране на тегло и за чистене на мазнини - протеина който ползваш, трябва да е с възможно  с най-малък % мазнини и въглехидрати.
Това, че някои ползват въглехидрат след тренировка, е с цел да се спре мускулния разпад, за възстановяване на мускулния гликоген,... който пада до 50% на тренировка, но това зависи и от тежестта на самата тренировка.
При аеробна (кардио)  тренировка не трябва да се приема този въглехидрат, защото той спира горенето на мазнини.
За тази цел, като аналог на този въглехидрат,  аз напр. ползвам Глутамин - той действа по същия начин, но не повишава нивото на КЗ и на Инсулина - подпомага възстановяването на мускула и спира мускулния разпад .... освен, всички други негови ползи - за продължителен, по-дълбок и качествен сън, за СЧТ и т.н.
https://www.iherb.com/pr/allmax-nutrition-100-pure-micronized-gl … -1-oz-400-g/67688
https://www.iherb.com/pr/natural-factors-micronized-l-glutamine- … 6-g-powder/105722
https://www.iherb.com/pr/now-foods-sports-l-glutamine-powder-1-lbs-454-g/76071
- приема се веднага след тренировка, с вода ... 3 до 5 грама

ПП.
Протеин може да се приема:
- преди и/или след тренировка
Тренирам всеки ден ( 7 дни в седмицата, без почивка, редувам кардио и силова) и пия протеин:
- сутрин - ако съм на силова
- преди и след тренировка  - ако съм на силова
- вечер, преди сън - всеки ден
Преди кардио не пия протеин... пия го 1 час след него.

iHerb® код:   YUL919
5$ намаление - за първа поръчка
5% за следващи

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 15:48 от denis.

# 196
Денис за горещи вълни може ли да се пият заедно черен кохош с вечерна иглика и знаеш ли дали се пълнене от тях, защото чета противоречиви мнения и още един въпрос- грешно ли е да се приемат витамин д3 с витамин К2 ? Прочетох, че не се усвояват ако се пият заедно, но не зная дали е вярна тази информация...

# 197
  • София
код  30GREENS  30% намаление
Greens & Superfoods
(т.н. зелении и суперхрани)

- валиден до 29 март 20:00ч  - само 24 часа

Pushpin  Да пазаруваме по-изгодно!!!... за тези, които не са обърнали внимание, когато поръчват повече от един вид мостри
- при вариант 1 - общата сума е по-изгодна Peace
Поставям го и като линк за да е по-голяма картинката:
http://store.picbg.net/pubpic/49/45/bd7470ed9c8e4945.png
- пропуснала съм да посоча, че за да се активира мострата - се натиска на Apply $2.60 off

Flowers Maple Leaf  ver4eto_sv
Опитай, когато си на кошницата, да увеличиш броя на продуктите - един по един.
При мен тези, които са налични са до 36 броя ( преди беше до 144 Simple Smile )
Обикновено, когато има малко бройки от даден продукт - на неговата страница, посочват - напр. остават само 3 броя , нещо такова... обикновено се посочва, когато са по-малко от 10 броя

Последна редакция: пн, 28 мар 2022, 20:34 от denis.

# 198
Denis, Благодаря ти. Искам точно да чистя мазнинки, но без да стопявам сегашните си мускулчета - имам и са добре оформени. Simple Smile
Глутамин имам останал от миналата година, предполагам няма да е проблем да пия от него, но само на него ли да заложа или да взема и протеин час след тренировка?

# 199
FREE SHIPPING: orders over 70 BGN with Speedy and DPD.
FLAT under: 7 BGN with Speedy and DPD.

А сега въпроса ми е ...на митница Wink пак ли се ходи да се освобождават , ако пратката е за 200лева? Или сега всичко е предплатено ДДС и така, пратката идва директно у дома?

# 200
  • София
Моля за препоръка на хубави комбинирани витамини за мъж, работе тежка работа, неприемащ мноог плодове и зеленчуци.
За децата вземам на Солгар, много ги харесват и мисля да заредя пак.

Също така пропоръка за лениви черва. Пих пробиотиците от сайта, онези от trial опаковките, без никакъв ефект, сега гастрото ми препоръча омнибиотик 6 (който е симбиотик), но ми идва малко скъп. А и ще видя какъв ефект ще има изобщо, че трудна е работата.

# 201
Денис, 0лагодаря. Ще опитам. Ако не успея ще пиша. Досега не ми се е случвало, а доста поръчвам, включително и онзи ден една голяма поръчка.

# 202

А сега въпроса ми е ...на митница Wink пак ли се ходи да се освобождават , ако пратката е за 200лева? Или сега всичко е предплатено ДДС и така, пратката идва директно у дома?
Пратката идва директно със Спиди на адрес, всичко се плаща предварително в сайта...за 200 няма мито / само за стоки над 150€/..Аз за първи път поръчах до БГ с тази опция доставка Спиди на 13.03 и вчера 28.03 ми пристигна без проблем..
                                                                            код 5% отстъпка BPG288

# 203
Здравейте, какво ще ми препоръчате за дете на 2г. 7м.? Ходи на ясла и постоянно боледува - основно запушен нос и сополи. Винаги го водя на педиатър и следи състоянието му, но ми се иска да му давам нещо за имунната система. Сега му давам от течната омега и течен витамин ц. Четох за коластра и зелена енергия (спирулина, алфалфа). Подходящи ли са за толкова малко дете и ако са, кои бихте препоръчали от сайта? Благодаря Simple Smile

# 204
denis,
проучвала ли си ползите от "Масло от тиквени семки".

Примерно това:
https://www.iherb.com/pr/now-foods-pumpkin-seed-oil-1-000-mg-200-softgels/100204

В листата ми е за потенциални нови продукти, а гледам сега го има на -30% през Зелениите ("Greens").
Имам спомени за хубави ползи от него, та чак ми е чудно (тиквените семки никога не са били за мен нещо много рядко/модерно нещо) да ли е така наистина или са преселени нещата - общо за всето кажи-речи за всички продукти все им намират нещо положително.

Благодаря предварително !

# 205
Денис за горещи вълни може ли да се пият заедно черен кохош с вечерна иглика и знаеш ли дали се пълнене от тях, защото чета противоречиви мнения и още един въпрос- грешно ли е да се приемат витамин д3 с витамин К2 ? Прочетох, че не се усвояват ако се пият заедно, но не зная дали е вярна тази информация...

# 206

Привет elii2401 !

Относно приема на K2 заедно с D3, реално е точно обратното на това, което си чела.
Силно препоръчително е да се приема K2, когато се приема D3. K2 спомага за по-доброто усвояване на витамин D и балансира калция.

Забелжка - гледай витамин К да бъде във форма К2 задължително (а не К1)

Ето един продукт с висока потенция на двата витамина (според мен това е най-високата концетрация на K2 в комбинирани продукти на пазара):

https://www.iherb.com/pr/now-foods-mega-d-3-mk-7-120-capsules/113325

Разфасовката е ценово ефективна (спрямо варианта с 60 капсули), а и мисля има някакво намаление в момента.

Rewards code:  LAG1159

# 207

Пратката идва директно със Спиди на адрес, всичко се плаща предварително в сайта...за 200 няма мито / само за стоки над 150€/..Аз за първи път поръчах до БГ с тази опция доставка Спиди на 13.03 и вчера 28.03 ми пристигна без проблем..

последната ми е от 14.03 и никаква я няма. В проследяването излиза до 23.03 - 2022-03-23 11:43:00   NL      1/1   CUSTOMS CLEARANCE COMPLETED и дотук
Дано пристигне скоро невредима Hands Pray

# 208
aDream, съвсем скоро ще пристигне, минала е митница, след пристигането в бг, спиди ги разнасят на следващия ден.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт