Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 533
  • 749
  •   1
Отговори
# 150
Като си влезеш в поръчката, трябва да зададеш кой артикул искаш да върнеш. Там ти излиза прозорец, в който трябва да си избереш как да получиш сумата - дали по банкова сметка или под формата на LCW  пари (т.е. един вид ваучер, който можеш да използваш при следваща поръчка).

# 151
  • София
Здравейте върнах един артикул от поръчка но никъде не съм писала iban как процедират в случая от сайта?
Звъннете и ги питайте - ако допишете айбана, дали ще върнат парите по сметка. Всъщност искате ли да ги връщат или не ви е важно, може да ги ползвате за друга поръчка

# 152
LCW24 за минус 10 лв, при поръчка от 50 лв - важи 24 часа.
Също и безплатна доставка на всичко.
Отново е активна същата оферта(важи до 29.04 15:00ч).

# 153
Някой връщал ли е в магазин? Няма проблем, нали ?

# 154
Някой връщал ли е в магазин? Няма проблем, нали ?
В магазин може да се върне само стока, закупена от физически такъв. Аз съм връщала доста пъти и връщат парите без проблем.

# 155
Кофти... за пръв път поръчах от сайта, защото прочетох, че и в магазин става връщането.

# 156
Кофти... за пръв път поръчах от сайта, защото прочетох, че и в магазин става връщането.
Физическите Магазини и онлайн магазина нямат нищо общо.

# 157
Да, разбирам. Когато разглеждах артикул, отстрани излизаше информация, че може и в магазин да стане връщането. Сега до колкото разбирам, ако има нещо, което желая да върна, трябва да разпечатам формуляр за връщане ли ?

# 158
Може ли някой да ме ориентирате в размера на дънките им? Чудя се между 30/32 за ханш 103см.
И има ли активен код за отстъпка сега?

# 159
Здравейте! Предстои ми пътуване до Истанбул. Прочетох в темата, че цените във физическите магазини в Турция са по- ниски от нашите тук. Моля, ако  някой знае да ме ориентира къде в Истанбул мога да намеря голям магазин  LC Waikiki. Знам, че почти във всеки мол има магазин на LC Waikiki, но търся възможно най- големия LC Waikiki със стоки за дома, може и old led.
Благодаря предварително!

# 160
Здравейте! Когато сте връщали към LCW, как разбирате, че сумата е преведена по сметката и да се очаква превода? Изпращат ли имейл, защото единствено ми е отразено в профила, че '' изплащането '' е в очакване. Благодаря!

# 161
Проверявам си сметката всеки ден в приложението на банката, банирането.

# 162
  • София
Щом е в очакване, ще стане. Примерно в рамките на 1 седмица.

# 163
Във всеки голям мол в Истанбул има и LCW home секция. Поне там където ние ходихме. Обаче в English home за мен е най - изгодно. Няколко уайкикита обиколихме и абсолютно нищо не купихме от там.

# 164
Така се бях наточила да пазарувам от Уайкики в Турция и накрая .. нищо!
Вчера обаче друга дама от форума ме светна за аутлета в София на Джъмбо плаза. От там взех хубави неща на наистина добри цени.

Общи условия

Активация на акаунт