Пазаруване от LCWaikiki тема 6

• 54 470
  • 749
  •   2
Отговори
# 660
Здравейте! Преди две седмици направих поръчка на две рокли, но за съжаление едната трябва да я върна, че е доста голяма. За първи път пазурувам от сайта и ще трябва да връщам нещо, но до колкото разбирам трябва да попълня електронната форма за връщане и куриер ще се свърже с мен? Доставката беше безплатна, следва ли че имам право и на безплатно връщане през Спиди?  И случайно да знаете дали мога да върна пратката от адрес, различен от този на който съм я получила? Предварително благодаря за помощта!
Каквото съм получавала със Спиди, вътре си има етикет за връщане. Просто носиш в някой офис. Мисля, че номера беше с RV отпред, на номера на получената пратка.

dreamingfly Със Спиди ли получи поръчката?
Имам етикет, да Simple Smile Тоест не трябва да пускам през сайта искане за възстановяване, а директно в офис на Спиди?

# 661
  • Пазарджик
Здравейте! Преди две седмици направих поръчка на две рокли, но за съжаление едната трябва да я върна, че е доста голяма. За първи път пазурувам от сайта и ще трябва да връщам нещо, но до колкото разбирам трябва да попълня електронната форма за връщане и куриер ще се свърже с мен? Доставката беше безплатна, следва ли че имам право и на безплатно връщане през Спиди?  И случайно да знаете дали мога да върна пратката от адрес, различен от този на който съм я получила? Предварително благодаря за помощта!
Каквото съм получавала със Спиди, вътре си има етикет за връщане. Просто носиш в някой офис. Мисля, че номера беше с RV отпред, на номера на получената пратка.

Имам етикет, да Simple Smile Тоест не трябва да пускам през сайта искане за възстановяване, а директно в офис на Спиди?
Задължително трябва да се пусне заявка за връщане иначе как ще знаят ,че ще връщате и  къде да ви възстановяват сумата по поръчката.

# 662

Задължително трябва да се пусне заявка за връщане иначе как ще знаят ,че ще връщате и  къде да ви възстановяват сумата по поръчката.
Благодаря Ви! Попитах, защото след като днес направих опит за връщане през сайта и ми изписа, да очаквам куриер от Еконт, а безплатното връщане е само през Спиди до колкото разбирам..

# 663
  • Пазарджик
Благодаря Ви! Попитах, защото след като днес направих опит за връщане през сайта и ми изписа, да очаквам куриер от Еконт, а безплатното връщане е само през Спиди до колкото разбирам..
Не,безплатно е и с Еконт.

# 664
Нямам никакъв спомен с кой куриер я получих. Предполагам само, че е Спиди.

# 665
Ако е със Спиди ще имате в пратката и ваучер за връщане.

За да си припомните с кой куриер сте получили, независимо,  трябва да иницирате връщане от сайта на Wikkiki

# 666
dreamingfly  - Със сигурност имате смс, имейл, някакво известяване от спиди/еконт, разгледай си телефона да си припомниш...
Получих си банските, доволна съм, то нали не може и да се връщат. Сега чакам едни къси панталони - бански за ММ, те поне може да се връщат, но се надявам да няма нужда, че като ви чета какви главоболия с това връщане има...

# 667
Ако е със Спиди ще имате в пратката и ваучер за връщане.

За да си припомните с кой куриер сте получили, независимо,  трябва да иницирате връщане от сайта на Wikkiki

Благодаря Ви! Хубав ден на всички ☺

# 668
Намерих СМС, със Спиди е получено, но етикетът съм го изхвърлила. Принтирам от сайта и с него отивам в офис на Спиди, нали така?

# 669
Безплатна доставка!

# 670
Не е етикет , а ваучер/ бланка за връщане. Получих два коша за пране. Харесват ми като за 13 лв. за брой.
Ще връщам един суитчър , хубав, но теснее,
Направих заявка в сайта сутринта, след два ч идва моят куриер да ми носи кошовете и му предлагам да ми вземе суитчъра , дето е за връщане. Не знаел как, да съм изчакала да получи известие за заявката за връщане... Мисля си, че май ще е трудно, докато Еконт свикнат с тъпотиите на Уайкики. Да споменавам ли , че и тези ми поръчки са с адрес бул. Сливница, тоест, не моят адрес.

# 671
Това получих днес, като първото са кецове на каката - за 7 лв са идеални. Само ММ да одобри шортите, но другите неща са си супер. Чорапите с Мини бяха с етикет и цена от около 15 лири , т.е. към 1.6 лв, аз ги взимам за 5, ама пак съм доволна Simple Smile

Тъкмо пуснах още една - спирам да гледам сайта вече Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 15:00 от Elsi86

# 672
  • Пловдив
Да споделя само, че моето връщане от офис на Еконт по начина, по който ми обясниха дами от тук е успешно. Simple Smile Пристигнала е пратката на правилното място щом като и в профила статуса е променен на Изплащане в очакване. Явно може.

# 673
Днес вкъщи са получили пратката в 10 ч. В 12 получавам съобщение на пощата, че пратката е изпратена. И миналия път беше същото.Статуса на сайта е 1 към лампата 🙂

# 674
Здравейте !

Като се направи заявка за връщане през сайта на LCW - сигурно ли е , че ще дойдат Еконт 😀 без да се прави каквото и да е друго ? 🤔

Виждам си товарителници на заявките за връщане в приложението на Еконт.
От 13 август са и все още никой не се е сетил да ме посети на адрес 🤔

Досега да съм ги върнала в офис на Еконт, но съм извън града за известно време и тук нямат офис.

Общи условия

Активация на акаунт