Домакини 81/ Да си налеем по едно, повод все ще се намери

• 53 566
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Веднага, Плами!

# 646
  • София
Плами, по вода да му върви!

Мария, от какво е станала тази раничка? Бързо да минава!

Мария, не виждам как ще съчетае всички неща с работа. Реално това в Скуул медия си е работа, постоянно пишат, редактират, разни обучения и то с журналисти от Асоциацията на европейските журналисти, ментори ги обучават. Имат често онлайн сбирки за обсъждане на работата си. Пролетта я приеха по една програма Ейбъл ментор, защитава проект, пак обучения. Реално това си е работа, но без заплащане 😁. Но пък е много сериозна основа за бъдещето и.
Иначе за училище не учи много, то нвма и какво толкова. Направо ходи с отвращение там, постоянно повтаря, че 11 и 12 клас са загуба на време.

# 647
плами76 с него сме!

# 648
ОХ, Плами, от сутринта синът ти ми е в акъла.Успех и много му стискам палци!!!
  Догодина по това време сигурно ще съм изтрещяла съвсем.
 Ели , следя те аз, защото там пускаш Росен , а тук не искаш !!!! / следя темата заради захранването на бебоците, и да видя един месец по-големите какви ги вършат/.
   Мари, верно много си пострада твоята щерка! Айде да минава вече!
 Славето ми се губи.Да дойде да каже какво-що става при нея.
   Фло , хубаво е , когато насреща си имаш разбрани хора.
   Вижте, на 06.06. пътуваме за София с младежа.Това ще е привечер.НА 07.06 сутринта трябва да го приемат в болницата , ако съм в кондиция ще ви пиша за среща.Някъде около  НДК-то, щото той ще е в св.Екатерина.
  Ще имам време за моткане, освен ако не е нужно нещо да се свърши междувременно. Надявам се на 08 да го изпишат и да палим джапанките за Монтана.
    Сега вече лекииичко започва да ме тресе нервата и за тези изследвания.
   Посрещнахме снощи гостите, радват се много на Кати.целях на дивана една нощ, но два пъти ми се схваща крака,и станах с болка в тазобедрената става.Довечера два коктейла повече и ще съм топ.
   Бабината Кати е на ваксинка сега.
   Вале, да се допълня,че ми изкочи от акъла. Браво на Мими,БРАВО!!!! Толкова харесвам американския, така исках щерката поне там да беше поискала . ..ама......Няма да е в този живот да имам ученолюбиво и амбициозно дете.Радвам се много за Мими!!!

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 09:02 от марулета

# 649
Добро утро!

Да пием по едно късметлийско кафе със стиснати палци за момчето на Плами!

# 650
  • в сърцата на децата <3
Стискам палци на всички, които имат нужда от такива 🤞🤞🤞

# 651
Свърши ли , да пускаме ли?
  При нас вали и стана студеничко.Добре, че разхлади, че вчера беше 30 гр и изпукахме от жега.

# 652
Не спирам да стискам палците!

И при нас вали… Че и голям студ стана. В момента стоя в колата и не мога да изляза, хем съм на 10 метра от входа, толкова силно вали, а чадърът защо да не е в багажника отзад…. 🤣

# 653
  • при късмета
Привет!
Стискам палци за момчето на Плами, сигурно вече си е взел матурата
Мими няма да ми омръзне да я хваля, браво на момичето, все така да продължава. Вале, само да те подсетя да ми се обадиш, като си дойдеш
Мария, прегръдки за момичето ти
марулета, с удоволствие ще се видим като дойдеш
Калинче, щом той е доволен, това е важното. Ще му се наместят хормоните и всичко ще си дойде на мястото. Мен тепърва ме чака този период Close
Ходихме с Шефа в музея на илюзиите. Интересно е много. Сега го чакам да напише домашните, че той иска да готви. Ще конкурира баща си с гювеч.
Не вали при нас и в центъра беше спокойно, но тук духа много силно за разлика от завета в центъра. Обаче влагата от вчера ми дава проблеми и без това, писна ми от тази глава
Гушки за всички Hug

# 654
  • гр.Варна
Малееее забравих да ви кажа да пускате.Joy В 13:15 ми звънна да ме уведоми, че е убил тая матура направо.Много е доволен от себе си,ама да видим реалността на 8.06 като излязат резултатите.
В петък английски и това беше.Шапка на тояга.

# 655
  • при късмета
Добро утро!

# 656
Добро утро. Ма ко, исках пет пъти да ти натисна полезния бутон.

# 657
Мараба!

# 658
Добър да е денят ви!
Плами браво на момчето!
Утре е биологията на Дългун, а вторите части на изпитите след седмица....
При мен нищо ново, освен, че най-накрая ченетата на майка са готови и вече е озъбена LaughingLaughingLaughing

# 659
Добро утро!

Снощи бяхме на Шоуто на Рачков в НДК. Посмяхме се на корем, добре ни дойде.

Сега кеся с поредния монтажник в апартамента.

Продължавам с палците, че изпитите не са свършили, а и резултати чакаме. Hug

Общи условия

Активация на акаунт