Домакини 81/ Да си налеем по едно, повод все ще се намери

• 53 580
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря за кафето, Ма ко. Моето е изпито преди 3 часа, но.... Тези скорпиончета знам, че не са опасни.

# 136
  • при късмета
И мъжа ми каза, че не са опасни, прочетох и сама после, ама първоначално ми беше шок. Беше дребничко, но не съм виждала на живо друг път. Мъжа ми каза, че не само е виждал, а като деца са ги ловили да ги препарират или сушат за украса. Шашави деца брррр

# 137
  • София
Привет, момичета от близо и далеч!
МА КО, чак сега смогнах да си взема от твоето кафенце - изстинало, та да не ми се образуват бръчки.GrinningНе се ядосвайте за счупеното стъкло. Нали казват, че счупеното носи щастие. Тукашните скорпиончета не са опасни. Виж, зодиакалните скорпиончета са друго нещо. Stuck Out Tongue Winking Eye
А ние днес имаме празник. Най-малката ми внучка Елиа Каролин има рожден ден. Става на 9. Да расте здрава и щастлива, умна и ученолюбива, талантлива и красива!

# 138
  • София
Фло, здрава, щастлива, усмихната да е вашата принцеса!
Весел празник!

Ние ще сме селяни цялата идна седмица, оле!
Ма ко, все забравям да те питам в кое село взехте къща, близо ли е до нас?

# 139
  • при късмета
МА КО, Не се ядосвайте за счупеното стъкло. Нали казват, че счупеното носи щастие.
Ха ха, това ми бяха първите думи. Мъжа ми се ядоса, защото той отвори, от свалянето на тавана много прах пада и вътре беше станало мъгла. Не е единствения за остъкляване, горе има още 2, добре, че поне външните са здрави.
Да ти е жива здрава внучката, да расте щастлива и много да ви радва!
Вале, изобщо не е във вашата посока. На 6 километра от Своге е, Желен. От нас до вилата са 42 км. макар и пътя да е час заради завоите и ниското ограничение

# 140
  • София
Е, когато пътуваме през дефилето, минаваме оттам. Но рядко, ние през магистралата караме. Ако нещо има, сериозни задръствания, обикновено на някой празник, тогава през дефилето.
За час и 15 мин сме в село по магистралата.Сега правят ремонт на Е79 и като, ако го свършат, съвсем ще ни е кратко като време.

# 141
  • при късмета
Всеки път се каня да ви покажа. Това е най-прекия път от Своге, има и друг. Мислех, че ще умирам от страх като минаваме, но всъщност е голям кеф
Скрит текст:

# 142
  • Бургас
Ма ко,направи ли снимка на скорпиончето?
Много ги харесвам!

# 143
  • София
Еее, много готин път, аз обичам такива.

# 144
Честита да е Елиа Каролин. Да има успехи, да ви радва, да е щастлива!
Смърфи, всичко ок ли е!

# 145
  • София
ВАЛЕНЦЕ, МА КО, МАРИЯТ, благодаря ви, момичета за хубавите пожелания! И вашите деца да са живи и здрави! Heart

# 146
  • гр.Варна
Фло да ти е много здраво и усмихнато овенчето.Да расте разумно и успешно дете.А баба и дядо да сбъдват мечтите:kissing_heart:

# 147
  • в сърцата на децата <3
Фло, честита да е Елиа Каролин! Наборче с моята Ели 😁 Жива и здрава да ви е, умерено послушна, любопитна, упорита и много щастлива!

# 148
Жива и здрава да е рожденичката! Много красиво име! Flowers Hibiscus

Нещата са ок. Хич ме няма със здравето, ама стискам зъби и се боря с разни задачи с апартамента. Опитваме се да ускорим нещата, но просто не става... И нон стоп изкачат нови проблеми. Например - монтираха мраморен плот за двойка мивки в банята с дефект (пукнатина) в самия камък. В петък го демонтираха с разбиване... Сега ще се прави и нов топ на шкафа, върху който беше монтиран камъка. Не ми се влиза в банята, че като видя на какво прилича и лошо ми става. Изработили го, минал е през хиляди ръце, докарали го, монтирали го и никой не отреагира на 20 см пукнатина и дори се опитаха да ни убедят, че това си било шарка на камъка.
Това е само един пример, направо не ми се говори - непрекъснато идиотии.

# 149
  • при късмета
Добро утро!

Слагам кафето, да видите колко рано съм станала Joy
Смърфи, какво казват докторите? Дано излезеш скоро от този омагьосан кръг и с добър резултат. За ремонта, знам как звучи кита си отстрани, ама не се ядосвай, ще стане
Плами, ти почерпи за РД на дъщеря ти, твоя го пропусна. Чак сега видях коя дата сме. Да си жива и здрава на патерици
Защо като дойде ваканция на децата, времето винаги се скапва?

Общи условия

Активация на акаунт