АПРИЛ се появих със рев, сега живота ми е голям кеф

• 9 253
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
  • Boston, MA
Зъби ли са това, какво? Милото Стаси....и милото му майче. Виртуални целувки!

# 151
Дан4е  Hug  Hug  Hug Знам какво ти е, остави го zа иzвестно време на големия Ст, и ти си 4овек, zареждай батериите  Peace  Явно Ще се похвалиШ в скоро време със zъб4е  Wink

Смин, добре zавърнала се  Hug

Нас определено ни мъ4ат zъби, дупенце 4ервено, буzки 4ервени...  Wink 

За спането пак  Blush  Днес беz тъй говорих с акуШерката тя я zаговорих на таzи тема. Каzа да не се притеснявам въобЩе, имало по 4увствителни бебета които не са оЩе готови да zаспиват сами, трябва йм помоЩ. И zа спането в леглото ни да не се притеснявам, сама Щяло да се оту4и когато е готова. СъЩото се отнася и до буденето.
А аz имам друго обяснение. Денем Милена не ме търси особено, сама открива света. Понякога отивам да я гуШна, вzимам я в мен, но на нея не й се стои в мен и се иzвива, опитва се да се освобождава. Та може би си компенсира ве4ерта.... Thinking

Никой ли не може да ми помогне как да ка4а снимка над 3 МБ?

# 152
Малеее, Данче, голям гърч, освена да те подкрепя виртуално друго незнам  Hug. Прилича ми на периода в който Лекса имаше колики. Малее пощурявахме тогаз. Мъжо ти няма ли го да те отмени за малко?

Танче, не мога ти помогна, мила, хич ме няма в тези работи.

# 153
Милата калпазанка!Искрено съчувстие и една дъъъълга прегръдка имаш от мен!

Тази вечер ходихме до Тутракан на преглед, док си е направил клиника за чудо и приказ.Прегледа ме цялостно, видеозони, магарета, цито.Но се случи нещо ужасно...Преди нас имаше едно семейство от Русе с 3 годишното си дете, майката-23 годишна, бременна в 19-та седмица с момченце, бащата на седмото небе.Тръгнаха си и докато си чакахме реда се обадиха по телефона на док и му казаха, че са катастрофирали почти веднага след излизането от града, майката починала на място CryПопитаха го в коя седмица е жената с надежда ако е в напреднала бременност да спасят поне детето, но...уви.Животът е толкова шибано кратък...

# 154
Здравейте момичета  bouquet

Добре дошли на новите мами ЕлиДима,а и моята Градска Hug

Вени ето и нашите показатели:
Хб        - 104
MCV     - 69.7
MCH     - 21.7
MCHC   - 312
PLT       - 429
HTC      - 0.335
RBC      - 4.81
WBC     - 8.59
седимент-1-2 левк.

е,май не сме цветущи newsm78

Бубче-играчката е много яка.Искам и аз такава(за бебси де;))

Данче,а пробва ли да му попееш newsm78.Гушкаш,разхождаш и пееш.На мен преди 10-тина дни ми се наложи за сефте да дудуркам #Cussing outДано не се повтаря #Crazy
        УСПОКОЙ ТОПКАТА И НЕ СИ МИСЛИ ЗА ВАРИАНТА "хвърляне през терасата"!Опасно е Wink

Фил-ама този господин Фър...нещо си newsm78как е с мозъка???Аз мойто не съм го оставяла да плаче повече от 5 минутки.Ами немога Cryа камоли да го чакам да се оповръща,пък и да вляза да забърша и пак кръгом #CrazyЛуди хора.Иска ми се да го питам дали той така е възпитавал децата си и дали са живи?Ако "да",как са с умственото си развитие и психическо състояние.

И ние заспиваме на цица и ме търсят макс.40минутки след заспиването.Такова е!Но ще е кратко,а после ще остане един от най-красивите ни спомени :hug
:

# 155
Филипа,ужасна история Cry...
Лека нощ от нас  bouquetс пожелания за дълбок сън на любимите бебоци

# 156
Филипа, наистина много тъжна история  Cry
 Дан4е, опитай ти да се поуспокоиш. Знам 4е 4е лесно да се каже, но може и ти да предаваш 4аст от напрежението. Искрено се надявам в най-скоро време всиЧко да се оправи thumbsup Апанадола беше парацетамол нали? Тои може да се дажа на 6, а в краен слуЧай и на 4 Часа
Лека и спокоина нощ мамЧета и бебоци

# 157
фил,  newsm45
защо толкова много млади хора напоследък си отиват....
и ние катастрофирахме днес
добре сме само с уплаха се отървахме ама повече през Поморие не минавам!
гадно ми е не мога да пиша пък и не съм изчела всичко само последната страница
Данче  Hug Hug Hug

# 158
  • София
Добро утро! тази сутрин пак сме ранобудни! Но използвах да си измия косата, че да ми изсъхне до 9 часа, когато тръгваме за вилата!
Филипа, потресох се от историята - наистина в такъв момент човек си дава сметка колко е преходно всичко! В един миг си щастлива майка и бременна, в следващия те няма! Ужасно, наистина!
Цвети и вие не сте го вързали като нас! Сега купих цвекло, свари, пасира, насипах по кепчета и замразих, купих и каша с желязо, аз се тъпча с какво ли не желязосъдържащо! Ще тръся и амарант - нали по диетичните магазини го имаше?
Данче, надявам се не си изживяла още една кошморна нощ!
Момичета, искате ли IQ тест на Менса : http://www.iqtest.dk/main.swf?
Аз изкарах 107 точки, но мисля да се пробвам пак, защото последните 5-6 въпроса държах Мати на ръце пред компа и пазех да не натисне някой клавиш! Имайте предвид, че ви трябва да разполагате с  40 минути без прекъсване

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 08:00 от Вени*

# 159
Добро утро!

Тази нощ не съм спала много, и детето не беше много спокойно, ама и да беше пак нямаше да мога да мигна.А и за капак тук тази сутрин е паднала такава мъгла, че едва виждам ново строящата се под носа ни сграда.

Вени, ти ме замисли, т.е аз отдавна го мисля, ама сега да споделя.Дали не особено високият хемоглобин може въобще да се повлияе от даването на готови пюрета с 12-15% съдържание на месо?

# 160
добро утро
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ  bouquet
нашия като ми види синджира и му е много интересно и иска да го хване

# 161
Честит 7-ми месец на Дея-Мария, Йоана и Валентин!  bouquet Hug  bouquet

# 162
Добро утро и от нас!
Макар за нас да не е от най-добрите Sad Тъкмо премина температурата на каката, сега Еви я добави към магарешката си кашлица  Cry
ДанЧе, как сте със Стаси,успяхте ли да поспите тази нощ?

# 163
  • София
Добро утро! и честито на 7-месечковците!

При нас пък Соня вече няма температура и днес ще скитаме. Добре поспахме тази нощ - нещо което не ни се беше случвало напоследък.

ЕлиДима - внимавайте с тази кашлица и с температура да не е някоя пневмония.

Филипа, като прочетох написаната история буца ми заседна в гърлото.
Аз също се чудя това месо което е до 15 % в  готовите пюрета дали въобще е месо и доколко е полезно. Май е по-добре да се вари вкъщи месото и да се пасира и дава. Но и аз давам засега от готовите месни през 2 дни. Заленчуковите си ги варя аз.

Цвети, сравних резултатаите от изследванията - като цяло нашите са малко по-високи, но пък това PLT/ което не знам какво е/ при нас 265. Хемоглобина и е 111. Левкоцити 5,4. Мисля че горната граница на левкоцитите е 10, 5.

# 164
  • 2 етажа над тавана
Честито на месечничетата Дея-Мария, Йоана и Валката!  bouquet На мамчетата им  :hug:

Данче, дано Стас е добре вече и ти си се успокоила! И при мен има такива моменти, така че - споко! Hug

Фил, много тъжно ми стана и в същото време много се ядосах - хваща ме яд, че все повече млади хора си отиват така нелепо. Ох, не искам да коментирам, направо ми се дорева като си го представя Cry

Ето стана ми още по-гадно, отивам да си хлипам в някое ъгълче.

Общи условия

Активация на акаунт