АПРИЛ се появих със рев, сега живота ми е голям кеф

• 9 233
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Е ,аз по-рядко ви пиша,но все още като нов член не съм наясно с някои правила,но редовно преглеждам вашите отговори.
В тези топли дни и много не ми се стои пред компютъра,но затова пък по нататък ще съм по редовна и ще ви разкажа по-подробно за мен и моето семейство.

# 166
  • София
Е ,аз по-рядко ви пиша,но все още като нов член не съм наясно с някои правила,но редовно преглеждам вашите отговори.
В тези топли дни и много не ми се стои пред компютъра,но затова пък по нататък ще съм по редовна и ще ви разкажа по-подробно за мен и моето семейство.
Споко! И ние някога сме били нови. Hug Пиши ни скоро, че това "по-нататък" от собствен опит знам, че все не идва. Wink
Филипа, много гадно  Confused Док какво каза?Всичко ли ти е наред?Готова ли си за едно момиченце? Wink
Честит празник на празнуващите бебоци и специално на снахата! Hug Heart Eyes  bouquet
1.По колко пъти се храни детето ви?-Ами вече по 5 пъти, но два от пътите са разцепени на 2 половинки през 1 час. А и 1 път нощес.
2.Как и по какъв начин стимулирате пълзенето?-Ами слагах го по корем и пред него разни интересни работи, ама не играчки, а GSM, дистанционно...
3.С как и на какво играете с децата? Ами почти не играя с него. Понякога се крия и му се показвам и му пея
4.Какви играчки купувате?-Оф, още не съм му купувала, а вече не изпитва грам интерес към старите си играчки. Забавлява се с кутийки, гризе картони, кремове.
5.Говорите ли им постоянно ?/знам,че това е много важен фактор за правилното проговаряне/-да, много му говоря. Но не съм сигурна, че има пряка връзка...наскоро имаше тема и там майките споделяха, че не всяко дете, на което му е говорено много, проговаря рано.
6.Как се изправят децата в креватчето?-Ами, не се изправя още. Хваща се за решетката, но се пуска и си праска челото, веждата или носа в нея, разревава се и опитът приключва.
7.Могат ли децата ви да стоят изправени сами,бе помощ,само като се подпират или държат за нещо?-ами, за 1-2-3 секунди, но знам, че не е полезно да се оставят така, ако те самите не са се изправили и не го оставям.
8.По колко време и на каква височина в проходилката ?-не го слагам в проходилката и няма да го слагам.
9.Давате ли витамини и какви?-да, от началото на ноември Leaton.

Вени, нашите изследвания са
тромбоцити-513,хемоглобин-110, MCV-73,MCH-24,6,MCHC-338
Рени79, как е малката?

# 167
Честито на месечничетата Дея-Мария, Йоана и Валката!  bouquet  bouquet  bouquet

Оле Фил, колко гадно за това мамче, много катастрофи много нещо там бе!

Цачи, добре че сте се разминали леко.

# 168
Здравейте мадами,

отдавна не съм се вяскала, последните седмици бяха ужасни за мен - нищо хубаво за разказване.
За от4ета ще разкажа новостите покрай Ленката. Ве4е седи в стол4е и хиляди благодарности на дизайнера на този мебел, защото само като седи в него не иска да я държа и съответно не реве от яд. Ина4е няма напредък в "езика", все още води неразбираеми за мен разговори с "дададададда". Така 4е аз казвам " мамаммамаммама" като и го натяквам за да го нау4и, а тя повтаря " дадада". Отказах се ве4е  Laughing На педиатър не съм я водила от два месеца, може би ще я заведа след месец, просто за мое успокоение. Дребито расте ( особено косата хаха, ве4е два пъти я стригах ), когато я погледна ми минава депресията...

Хайде, ще бъда отново редовна след седмица. Поздрави на вси4ки!  Hug

# 169
Мистик, щерка ти е направо бонбон

# 170
Мерси фурор, мерси   bouquet

Когато дребито се роди, едното и уше беше сма4кано и аз бях много шокирана. На сутринта питам педиатъра дали това ухо ще се оправи. Той ми казва " Ами тя е моми4е, като носи дълга коса, няма да се вижда". Аз ужасена питам " Ама как, няма ли да се оправи от самосебе си?" Отговор: " Абе тя е моми4е, ще носи коса, а по-късно има пласти4на хирургия". Аз в паника питам пак. Пак отговор " Ами като го гледам не е грозно бебето, няма зна4ение ухото".....

Излишно е да кзвам, 4е ухото се оправи само няколко дни по-късно, но колко ревах тези дни в болницата заради този идиот.... "Не е грозно бебето" се осмели да ми каже.... #2gunfire

# 171
Предложения за заглавие на новата тема?

# 172
мистик, тъкмо щях да питам татянка къде се загуби, появявай се по-често Hug

# 173
Честито на всички празнуващи,които съм пропуснала

Черпя за моето момиченце,което стана на 7  Simple Smile

Редактирам новата тема като подменям снимките,моля ви ако искате качете в албумчето,за да редактирам и подновя.
Бубка,ще оправя снимка,извинявай   bouquet

Последна редакция: сб, 18 ное 2006, 19:07 от Дея

# 174
Здравейте мадами,

отдавна не съм се вяскала, последните седмици бяха ужасни за мен - нищо хубаво за разказване.
За от4ета ще разкажа новостите покрай Ленката. Ве4е седи в стол4е и хиляди благодарности на дизайнера на този мебел, защото само като седи в него не иска да я държа и съответно не реве от яд. Ина4е няма напредък в "езика", все още води неразбираеми за мен разговори с "дададададда". Така 4е аз казвам " мамаммамаммама" като и го натяквам за да го нау4и, а тя повтаря " дадада". Отказах се ве4е  Laughing На педиатър не съм я водила от два месеца, може би ще я заведа след месец, просто за мое успокоение. Дребито расте ( особено косата хаха, ве4е два пъти я стригах ), когато я погледна ми минава депресията...

Хайде, ще бъда отново редовна след седмица. Поздрави на вси4ки!  Hug
Еееех,вие поне сте на "дадада", аз като повтарям "мамамама", Еви отговаря с "татата"  Laughing
Ленката е страхотна куклиЧка  4470

# 175
  • 2 етажа над тавана
Деичка, благодаря за почерпката, само ако знаеш на какви сладкарски изкушения ме навеждат тези картинки! Само да остане малко време и ще спретна една тортичка "Двете фукли"

Мистик, много е сладурска малката Ленка.

Предложение за заглавие: Есенното слънце топли още, а Априлчето не спи по цели нощи!  Rolling Eyes

И да питам Как се справяте с рязането на ноктите, при нас е невероятна борба и то като се има предвид, че й ги режа докато спи #Crazy

# 176
buble, ето моята ноктореза4ка, специално за теб я снимах да знаеш!  Hug
Това са специални бебешки ноктореза4ки, супер малки и безопасни.

# 177
И да питам Как се справяте с рязането на ноктите, при нас е невероятна борба и то като се има предвид, че й ги режа докато спи #Crazy

Благодаря за заглавието  Hug

Аз ги режех до преди месец като теб-докато спи,но сега вече слагам я да седне в мен,в едната ръка и давам нещо за игра и така режа  Grinning,но ме е страх със нокторезачката затова със ножичката и става бързо и лесно Simple Smile
Мен ми е по трудно на крачетата,че има страхотен гъдел  Mr. Green

# 178
Брей, пропуснах да 4еститя на дребито на Дея!  Embarassed Embarassed Embarassed
Взимам си от по4ерпката и много усмивки на семейството!

елидимаО1, да ти кажа дали ще е "дада" или "тата" е все тая, така 4е сме на едно и също дередже като гледам  Wink

# 179
4естито на вси4ки праzнуваЩи   bouquet

Редактирам новата тема като подменям снимките,моля ви ако искате качете в албумчето,за да редактирам и подновя.

С удоволствие, но все оЩе никой не ме е светнал как да ка4а снимка над 3 МБ (не, не zнам как да я намаля).

Шматок  Hug  Hug  Hug  Heart Eyes

Бабъл4е, не мога да ти помогна, при нас не е проблемати4но  Confused

Фук фук, купихме коледния подарък zа Милена  Mr. Green

Фил, съдбата може да е жестока.....и не можем да я иzбегнем. Каквото ни е било писнало, това Ще е. Карпе дием  Peace

Между впро4ем, някой може ли да иzтълкува съниЩа?  newsm78  СноЩи 2 пъти сънувах неЩо подобно.  Първия една поzнато как повръЩа  Sick  и 4е баЩа й е на смъртно легло (а той по4ина преди 6 месеца). Втория съм беШе в БГ, най добрия ми приятел там съЩо повръЩаШе  Sick  и като иzляzохме на улицата, видяхме как от съседната къЩа вадят ков4ег с някакъв сириец  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт